0 oy
421 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (799 puan) tarafından
Kocanızla sıcak ve samimi ilişkiniz eltinizi rahatsız ettiği varmı yani bunu hissettiğiniz varmı

27 Cevaplar

+1 oy
(562 puan) tarafından
Ben kimsenin mutluluğundan rahatsız olmam asla heleki kari koca ilişkisi inşallah eltilerimde rahatsız olmuyordur hissetmedim hiç öyle birsey 
-Reklam-
+1 oy
(3,284 puan) tarafından
Olmaz olurmu kudurdugunu bile gördüm 
+1 oy
(2,183 puan) tarafından
Eltim yok ama kıskananlar kendini belli ediyor :D
0 oy
tarafından
Yo hissetmedim öyle bir şey..eltime ne bizden
tarafından
Puhahah ..hulya ablanin kizina ihanet etmis olursun☺️☺️☺️
(129,442 puan) tarafından
aay seni onu nerden biliyon ☺️☺️ hulyosun kizini almiycam huyu suyu uymadi bize yaa zatem pekde gonlum yokdu onda☺️☺️☺️
tarafından
Ben bilirim:)☺️
O o zaman düşünürüm ..ama biraz nazlancaz he bilgin olsun
Kiz evi naz evi:)))☺️
(129,442 puan) tarafından
hayirliysa beri hayirsizsaa geriii diyelim hayirlisi olsun☺️
tarafından
Ahahahah ..amin amin .. dünürüm ☺️
0 oy
(293 puan) tarafından
Evt cnm istemz mutlu olayım yâda en güzelleri benm olsn diye eşimin iyi davranması onun zoruna gidyr kocası yapmyr diye aynı kardesiniz ama huylariniz farklı dyr arkamdan
0 oy
(912 puan) tarafından
Eltim yok ama dıştan olmamasına rağmen eşimin kuzenini rahatsız ettiğine çok şahit oluyoruz. En ufak birşeyde eşime bi sende karı var zaten elalemin karısı nasıl kıymetli gibi şeyler söylüyor. Bişey alınacak olsa senin kocan alır senin kocan yapara bağlar hep eşim çok şükür çocuğuyla çok ilgilidir durur durur sen bu çocuğu kocana mı doğurdun sen baksana falan der Allah fesat insandan korusun derim hep :D
0 oy
(2,258 puan) tarafından
Yoo, herkesin hayatı kendine. Aksine herkes kendi hayatında mutlu olsun isteriz. 
0 oy
(3,930 puan) tarafından
Evet var ama umrumda bile değil 
0 oy
(138 puan) tarafından
Eltinin kalbi kötüyse fesatlık yapıyorsa büyü bile yapıyor Allah'm şerli insanların şerrinden korusun var öyle bir tanıdığım doğruysa eltisi ara bozmak için yapmis
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Var var olmaz mı elleriyle bozmaya çalıştığı bile oldu. Bir kere beni doldurdu konuştu bir kızla ilgili eşine ilgisi var kocan da ondan uzak durmuyor falan dedi ben başta koyuverdim kocaya çattım durumun başka şey olduğunu anlayınca çok pişman oldum. Ondan sonra kadınla muhatap dahi olmuyorum
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Eltimi değilde kaynimi rahatsız ederdj belli ederdi kiskandigini 
0 oy
(746 puan) tarafından
Eltim yok:))))
0 oy
(3,989 puan) tarafından
Onların arası iyi değilse elbette özenir, bunu neden merak ettiniz. Onun buna özenmesi neden sizi düşündürüyor 
0 oy
(3,228 puan) tarafından
Kaynanamın evindeydik misafir vardı  ben eltim mutfaktaydik esim aradi misafirler gidince hazirla cocuklarida disariya yemeğe gidelim dedi eltimede ses gidiyor tabi telefondan surati düştü kalkti hemen evine döndü :) 
0 oy
(6,947 puan) tarafından
Eltim bir yerde ben biryerde o benim ev hayatımı bilmez ben onun rahatsız olma durumu yok 
0 oy
(1,293 puan) tarafından
heeee oturdugum evi aldigi maasi her b.oku rahatsiz ediyor kiradayiz bide 
0 oy
tarafından
Eltimde değilde kaynana ve gorumcemde gördüm eşim bi yere giderkn onlarda bndeykn beni yanağımdan öpünce yada güzel bir söz edince bize bakmıyorlar yüzlerini çeviriyorlarr
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Olmazmi be...köye giddimde ..kendimi hep tren sanarim iki gülüşsek  bön bön bakar...
0 oy
(14,612 puan) tarafından

Hissetmedim :)         

0 oy
(15,629 puan) tarafından
İyi olunca mutlu oluyorlar gibi görüyorum. Kötü olunca da üzülüyor gibiler. Umarım samimi duygularidir. 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 325 göst.
24 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (799 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 607 göst.
0 oy
4 cevap 400 göst.
20 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.

408,435 soru

12,271,386 cevap

37,602 kullanıcı

Kategoriler

...