+1 oy
316 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (29 puan) tarafından
Hep gittiğim bir kuaför var kaşlarımı ondan başkası güzel almıyor hep bozuyorlar kaşlarımı birtek bu kuaför yüzüme göre alıyor kaş bıyık 50 liraydı bana artık 70 oldu dedi kaç ay önce ben aylarca  yani 15 günde bir gittiğimde hep 70 verdim birşey demiyordu Ben en son gittiğmde yanımda kaş bıyık aldıran kadın sordu borcum ne diye 60 dedi bende aldrdm benden 70 aldı benim tuhafma gitti sasrdm sesimi ckarmadm eve geldim

En son görümcem gitmiş iste kaynanasını götürmüş falan ondan 60 alyomuş   benim kaynanam bana dedi iste  semra gitti kaş bıyık aldırdı dedim ne kadara aldırıyor 60 dedi e dedim benden niye 70 alyo bu kadın ben baska kuaför buldum baktm güzel almıyor gerçekten bozuyor en iyisi dedim gideyim soraym niye benden 70 alyosun diue

Gittim şakayla karışık söyledim kız benden niye 70 alyosun falan hic fark etmemisim dedi belki 1 kere demisimdir dedi dedim hayır her geldiğimde ben sana 70 veriyordum dedim neyse helal et dedi benden 50 aldı bu sefer 

Ama hani icimdeki o samimiyet duygusu gitti çünkü samimiydik birde kuaförün içinde terzi var o kadınla beni birirsi benzetti terzi dedi neresi bana benziyo açık saçık dedi benle ilgili ( kendi kızları halbuki açık) 

Bende sesimi ckarmadm dedim sus allaha havale et bunlar biraz değişik insanlar bu olayı anlatmak istedim içime dert oldu üzüldüm yani bunlar gibileri yüzünden insanlar tüm tesettürlüleri hep yanlış tanıyor örnek olmuyorlar aksine kötü örnek oluyorlar kendisi kapalı ibadetli diye orda beni hor gördü ve çok zoruma gitti 

12 Cevaplar

+3 oy
önce (733 puan) tarafından
Olayın tesettürle alakası yok .Teşekkürler.
önce (29 puan) tarafından
Canım zaten olayın tesettürlü alakası yok hiçbir şekilde tesettür konusu değil kendileri kapalı yani kendisi kapalı ibadet ettiği için bana dedi ki hayır O bana benzemiyor açık saçık beni dinden vurdu anladın mı zaten tesettür değil Hemen olayı farklı yerlere açmayın çekmeyin
önce (733 puan) tarafından
Ben ne cekicem sizin yazdiginizi söylüyorum.Belki kadın farketmedi sizden 70 aldığını hemen fesatlığa çekmeyin
Bilmiyorum olabilir
-Reklam-
+1 oy
önce (2,245 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin bacım
Amin valla
+1 oy
önce (3,748 puan) tarafından

Açık konuşmak gerekirse 10 lira için kendimi bu denli küçük düşürmezdim birde sadaka niyetine 50 almış hareketiniz çok yersiz olmuş 

0 oy
önce (3,835 puan) tarafından
Kapali olayini anlamadim ..ama ben asla yüzüne soyliyemezdim benden niye bu kadar aldin diye ..bir de samimiysem.hic soyliyemesdim .
Terzi bayan la beni birisi benzetti ay ne kadar benziyorsunuz dediler terzi bayan da dedi ki Yok ya onun neresi bana benziyor açık saçık orada beni hor gördü orada sesimi çıkarmadım zoruma gitti onu söyledim
önce (3,835 puan) tarafından
Hee şimdi anladim ..ona bir laf sokardım ama:)
Şimdi gittiğimde hiç pas vermiyorum
0 oy
önce (1,069 puan) tarafından
Daimi olduğun için seni koparmaya çalışmışlar 
Eğer o düşünceyle yapmışsa helal etmiyorum ama farkında olmadansa bir şey diyemiyorum
0 oy
önce (16,863 puan) tarafından
O an orda a 70 değil miydi herkes zam yaparken sen indirim mı yaptın derdim ve bir daha gitmezdim. Yeryüzündeki tek iyi kuaför o değildir herhalde 
Evime her yer uzak olanlar da çok kötü aldı bütün çevremdeki bütün kuaförleri denedim hepsi böyle çok kötü aldı yani gerçekten kaşlarımı bozdu bir tek bu kuaförlerin elinden kaşlarım çok güzel düzeldi
0 oy
önce (3,976 puan) tarafından
Ne kadar iyi yaparsa yapsın bir daha gitmezdim oraya.
0 oy
önce (216 puan) tarafından
Bizim burada en ucuz alan kaş bıyık 150ye alıyor okudukça şok geçirdim :) 
0 oy
önce (18,702 puan) tarafından
Ben olsam bı daha gitmem. Kasıtlı yapılmış bişey bu fiyat konusu belli. Tesettür konusunu tam anlayamadım ama bı daha gitmezdim kısaca 
0 oy
önce (599 puan) tarafından
Samimiyet arttıkça ciddiyet azalıyor. Bu neredeyse her yer için geçerli. O yüzden hiçbir gittiğim yerle samimi olmam. 
0 oy
önce (2,382 puan) tarafından
Deseydin bu defa para vermiyorum verdiğim 70den say gülerek ;)
0 oy
önce (1,096 puan) tarafından
Tesettür bir insanın nasıl biri olduğunu ortaya koyan yegane nitelik değil. Tesettürlü ama sunu bunu yapıyor diyenlere de anlam veremiyorum. Sanki herkes takvasindan mı tesettüre bürünüyor? Bu tamamen insanlık meselesi. Ona bakarsanız ben örtülüyüm. Bundan önce gittiğim kuaför mini etekli bir bayandı ve benden 150 tl aldı kaş biyik için. 2 ay sonra gittiğimde Aslinda 300 tl ama sen 250 ver dedi. Bu kadar dengesizlik olamaz. Böyle bir paragözluk. Bazısı kisiye göre hesap kesiyor. Ne kadar koparabilirse. Ben de bi daha gitmedim.

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 681 göst.
23 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 357 göst.
23 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Mucizemi Bekliyorum (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Daisyyy (1,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 187 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,803 soru

12,126,323 cevap

36,488 kullanıcı

...