Hep gittiğim bir kuaför var kaşlarımı ondan başkası güzel almıyor hep bozuyorlar kaşlarımı birtek bu kuaför yüzüme göre alıyor kaş bıyık 50 liraydı bana artık 70 oldu dedi kaç ay önce ben aylarca yani 15 günde bir gittiğimde hep 70 verdim birşey demiyordu Ben en son gittiğmde yanımda kaş bıyık aldıran kadın sordu borcum ne diye 60 dedi bende aldrdm benden 70 aldı benim tuhafma gitti sasrdm sesimi ckarmadm eve geldim
En son görümcem gitmiş iste kaynanasını götürmüş falan ondan 60 alyomuş benim kaynanam bana dedi iste semra gitti kaş bıyık aldırdı dedim ne kadara aldırıyor 60 dedi e dedim benden niye 70 alyo bu kadın ben baska kuaför buldum baktm güzel almıyor gerçekten bozuyor en iyisi dedim gideyim soraym niye benden 70 alyosun diue
Gittim şakayla karışık söyledim kız benden niye 70 alyosun falan hic fark etmemisim dedi belki 1 kere demisimdir dedi dedim hayır her geldiğimde ben sana 70 veriyordum dedim neyse helal et dedi benden 50 aldı bu sefer
Ama hani icimdeki o samimiyet duygusu gitti çünkü samimiydik birde kuaförün içinde terzi var o kadınla beni birirsi benzetti terzi dedi neresi bana benziyo açık saçık dedi benle ilgili ( kendi kızları halbuki açık)
Bende sesimi ckarmadm dedim sus allaha havale et bunlar biraz değişik insanlar bu olayı anlatmak istedim içime dert oldu üzüldüm yani bunlar gibileri yüzünden insanlar tüm tesettürlüleri hep yanlış tanıyor örnek olmuyorlar aksine kötü örnek oluyorlar kendisi kapalı ibadetli diye orda beni hor gördü ve çok zoruma gitti