0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (4,063 puan) tarafından

Bugün 5. Yılı devirdik, nice güzel yıllarımız olsun inşaallah ♥️ 

Dün eşime sakın çiçek gönderme, çiçek alıp da gelme dedim :D ya doyduğum için ya da artık çiçeğe verilen paraya kıyamadığım için çiçek alsın istemiyorum. 

Sizler de öyle misiniz sever misiniz çiçek

Gelmişken anlık alayım, 2 hafta sonra 30 yaşıma gireceğim ve ilk defa kendim için kahve yaptım :D canım kahve istedi normalde misafir yanında bile içemezdim ben :P

image

11 Cevaplar

0 oy
(2,330 puan) tarafından

Sağlıklı huzurlu nice güzel yıllar nasip etsin Allah :) 

Çiçeği ben de çok gereksiz görüyorum ya parasına kıyamıyorum:)

Niye bu soğukta evlenmistiniz ya :D

Doğum gününü de kutlarım şimdiden nice güzel yaşlara :) bizimde doğum günümüz evlilik yıldönümümüz aynı aydadır arka arkaya :)
(4,063 puan) tarafından
O günü asla üşümemiştim, soğuk muydu bilmiyorum ama kavuşmuştuk yanıyordum heyecandan :))
(12,533 puan) tarafından
Düğün nıkahtan oncemı oldu kız
(4,063 puan) tarafından
28 Kasım 2019 da nikah 25 temmuz 2020 de de düğün oldu. Tayin için nikahı erken yapmıştık.
(12,533 puan) tarafından
Heee baya fark var arada :D bizde mayısta nikah kıydık ekimde düğün oldu
(2,330 puan) tarafından
Yaaa ne güzel kavuşmak ısıtır tabi kalp öyle mutlu olunca beyin soğuğu algılamaz :)
-Reklam-
0 oy
(3,164 puan) tarafından

MaşaAllah daha güzel yıllarınız olsun inşaAllah♥️ biz de bi kaç gün önce beş yılı doldurduk aynıymış☺️

Ben çiçek seviyorum ya eşim de seviyor küçük buketler daha uygun ve seçebileceği en güzel hediye oluyor kolayına geliyor bence :D 

Afiyet olsun aramıza hoş geldin☺️

(4,063 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
Eşim çok aldı sanırım doydum da, bir de bu süreçte 3 defa tayin olduk yıpranıyor kırılıyor kıyamıyorum para çöpe gidiyor resmen ☺️
0 oy
(3,244 puan) tarafından
Ben verilen paraya kıyamam çünkü kuruyup gidiyor yazık 

Başka bisey alabilir ama hayır demem
(4,063 puan) tarafından
Bu süreçte 3 defa tayin olduk yıpranıyor kırılıyor kıyamıyorum para çöpe gidiyor resmen.
İpek eşarp her zaman tercihim :))
(3,244 puan) tarafından
Kullanabilecegin bisey olsun da işe yarasın en azından
Bende ayakkabıya hayır diyemiyorum
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Nice güzel yillariniz olsun inşallah ♥️ 

Ben çiçek alınmasını çok seviyorum. Benim ruhumu besleyen bir güzellik. Hergun alıp gelse de bikmam☺️
(4,063 puan) tarafından
Teşekkürler ♥️
Bu süreçte 3 defa tayin olduk yıpranıyor kırılıyor kıyamıyorum para çöpe gidiyor resmen. Sanırım doydum da eşim çok alırdı
(4,380 puan) tarafından
Benim eşim genelde özel günlerde alır sadece nadiren öyle dukkanin önüne filan çiçekçi geldiyse alır ama ben seviyorum ya onlar solana kadar gider gelir bakarım koklarim ☺️
(4,063 puan) tarafından
Maşaallah. Ben de severdim ama şimdi gereksiz geliyor ☺️
0 oy
(540 puan) tarafından

Benim için hediye önemli değil kutlaması yeterli bizim de bugün evlilik yıldönümümüz:) 

Allah mutluluğunu daim etsin

(4,063 puan) tarafından
Nice huzurlu seneleriniz olsun inşaallah ♥️
(540 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Canlı ise evet koparılmış çiçeği bende sevmiyorum üç gün sonra çöpe atılacak bir şey neden o kadar para verilsin ki 
(4,063 puan) tarafından
Bir zaman sonra dökülüyor bizim gibi tayinci olanların ki yıpranıyor para çöpe gidiyor resmen
(17,884 puan) tarafından
Bende alma alma diyorum sonra bana bir çiçekte almadın diyorum adam da ne yapacağını şaşırdı
0 oy
(7,944 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah canim benim <3

Afiyet şifa olsun bende yeni oturdum içiyorum azcık yine sinirlerim bozuktu yeni yeni kendime geldim çok şükür :D

Benim sinirlerim de bizim hava durumu gibi bir öyle bir böyle işte canim :D

Çiçek çok severim bu arada canım ☺♥️

(4,063 puan) tarafından
Amin inşaallah ablacım teşekkür ederim sana da afiyet olsun ♥️
Gece seni motive edip yatırıyorum sabaha ne oluyorsa yine sinirler tepede :)))
(7,944 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim ♥️ hahahahahahaa oluyor işte bir yerlerden bir şeyler çıkıyor illaki ☺
0 oy
(7,208 puan) tarafından

image

Rabbim yuvanızdan huzuru mutluluğu saadeti eksik etmesin inşallah maşallah❤️ Biz de temmuz 18 de doldurduk beş seneyi:)

Anlık böyle:) namaz kılıp Kur'an okudum oğlum okulda işlerimi hallettim kahvemi içip biraz kitap okurum inşallah. Size de afiyet olsun.

(4,063 puan) tarafından
Amin inşaallah ♥️ Rabbim kabul etsin ☺️
Kur'an ne okuyorsunuz günlük, benim de okuduğum şeyler var farklı okumamız gereken bir şey varsa öğrenmek yenisini eklemek isterim.
Günlük Yasin, mülk, ( yatsıdan sonra) nebe, ( ikindiden sonra) duhan, fetih, vakıa, cuma, kıyameh, naziat ismi azam Rabbimin isimlerini okurum.
(7,208 puan) tarafından
Ben sabah namazından sonra yasin suresini okurum,öğlen namazında fetih,ikindi namazında Nebe, akşam namazında vakıa, yatsı namazından sonra da mülk süresini okurum secde süresi okumakta çok faziletliymiş. Her namazın ardından çekilecek zikirlerimi çekerim ayriyeten başladığım hatim var ona devam ediyorum. Allah kabul etsin inşallah ❤️ Kur'an'ı yeter ki her gün elimize alalım önemli olan bu:)
(4,063 puan) tarafından
Sabah namazı ardından 100 ayet okumak çok sevapmış, yasin 83 ayet bir süre daha okuyup bu sevabı kaçırmayın ☺️ Rabbim kabul etsin, evlerimizde Kur'an sesi hep yükselsin ♥️
(7,208 puan) tarafından
Allah razı olsun aminn☺️
0 oy
(511 puan) tarafından
Bizimde yarın evlilik yıl dönümü ve 5. sene mize giriyoruz:) sen ne yapcan eşin için ben yemek hazıycam sabahta pasta yapcam
(4,063 puan) tarafından
Ben böyle günlere pek önem vermem açıkçası ☺️ normal yemeğimizi yeriz, mozaik pasta ve elmalı kurabiye yapmıştım çayla da onu yeriz
0 oy
tarafından
Rabbim daim etsin InsaAllah canim afiyet olsun ben kahveyi ayakta ictim valla hic bisey snlamadimnoglsn sabah 9da uyandi hala uyumadi sersemlesti mecbur uyuyacsk artik onunls ugrasiyorum 
(4,063 puan) tarafından
Amin inşaallah ☺️ Rabbim yardımcınız olsun, belki gündüz uykusunu bırakmak istiyordur. Kızım 1 yaşında bırakmıştı
tarafından
Kiz yok ne birskmasi benimki duskun uykuys dun oglen bi uyudu 5e geliyodu uyandığında kiyamadim uyandirmadim oyle olncada aksam uyumadi 11e geliyodu daldiginda sabahda gec uyandi ondan uyumuyo simdi uyumazsa 7 bucukda bayilir aksam
(4,063 puan) tarafından
Ee güzel işte akşam erken yatar anne baba saati yaparsınız :))
0 oy
(835 puan) tarafından
Nice güzel yıllarıniz olsun inşallah canım hayırlısıyla bizimki de yarın 4 olacak 
(4,063 puan) tarafından
Teşekkür ederim, sizin de huzurlu seneleriniz olsun ♥️
(835 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 543 göst.
0 oy
10 cevap 435 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Zisan (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 384 göst.