0 oy
114 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (1,878 puan) tarafından
Kızlar numara değiştirdiğimizde. Bi kişi bizde kayıtlı değilse ama biz onda kayıtlıysakk. Şu kişi numarasını bu yaptı diye whatsaptan bildirim gidiyormu bizde kayıtlı olmayan kişiye?? Yeni numaramız onda çıkıyormu yani 

8 Cevaplar

+1 oy
(4,133 puan) tarafından
Sadece Kayıtlı olanlara gidiyor diye biliyorum
(1,878 puan) tarafından
İnşallah ya. Eski İşim gereği çok numaram dağıldı kimse rahatsız etmiyor ama hala bişey sormak için aranıyorum
(4,133 puan) tarafından
Bende değiştirdim öyle herkesi silip kimseye gitmedi numaram
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben gitmez diye tahmin ediyorum canım yoksa numaranı değiştirmenin bir anlamı kalmazdı zaten
(1,878 puan) tarafından
Müşteri hizmetleri emin olamadı da omdan sorayım dedim. Aynı cümleyi bende ona kullandım oda haklısınız aynen dedi. Çağrı merkezinde arkadasım çalışıyor olmadı ona sorayım
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Numara değiştirdiğinde WhatsApp’ta numara değiştirirken bir uyarı çıkıyor ya da bir seçenek çıkıyor tam onu hatırlayamıyorum numara değiştiğini gönderip göndermemek için yani onu sen seçebiliyorsun ben mesela sadece belirli kişilere gönderdim o bildirim şeklinde gitmiyor yani sohbetine girerse numaranı görüyor
(1,878 puan) tarafından
Çok teşekkğrler detaylı anlattığın için
0 oy
tarafından
Oyle bisey mi varmis ilk defa duydum 
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Ben wp sıfırladım ilk numaramdan sonra diğer hattımı taktım yeniden wp başlattım kimseyede bildirim gitmedi sende öyle yap diğer şekil gider mi girmez mi belli olmaz o yüzden komple hesabı sil ilk numarada sonra yeniden hesap aç 
tarafından
++++++++
(1,878 puan) tarafından
Aa tamam bende öyle yapim kafam rahat olsjn teşekkğr ettimmm
(2,210 puan) tarafından
Rica ederim en mantıklısı o wp ayarlara gir orda hesap sil yaz sonra eşinin wpten bak silinmiş mi diye ona göre yeni hesap kurarsin
0 oy
(3,879 puan) tarafından
Gitmez diye biliyorum sadece kayıtlı olan ve gruplara gidiyor 
0 oy
(3,709 puan) tarafından
Gitmez biliyorum ama hesabı sil yeniden kayıt yap kafan rahat olsun cnm 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Ayarlarında var kayıtlı kişilere bildirim yollayabiliyorsunda istersen kayitlilara bile yollamiyirsun kayıtlı olmayana hiç gitmez 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 100 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gold (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 318 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gold (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 151 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.