0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,448 puan) tarafından
Sonrasında ağrı,  sızı, herhangi bir değişiklik oluyor mu. Ben adet sonrası hep sıkıntı yaşıyorum taktırdığımdan mı yoksa 2.doğum sonrası mı oldu bilmiyorum . Ama spiral inde etkili olma ihtimali var %50 . Gaz sıkışması oluyor.  Bağırsak tembelliği oluyor adet sonrası.  O yüzden acaba çıkartsam mı diyorum ama çocuk içinde erken . Bi kaza olur mu acaba diyorum.  Napsam bilemedim.

(( Bide bu ara Takarken mi çıkarırken mi daha kolaydı ))

6 Cevaplar

0 oy
(1,448 puan) tarafından
Hanımlar bakar mısınız 
-Reklam-
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Ben ikisinde de sadece hafif kasik ağrısı ve kanama yoğunlaşma yaşadım gaz sıkışması bağırsak sorunu miyom olma ihtimali olabilir bende miyom vardı öyleydi bence sprial alakalı değil 
(1,448 puan) tarafından
Miyomda  görmediler kaç kere gittiysem.  Yine b giderim kontrole ama sanmıyorum
(4,669 puan) tarafından
Bende varken öyleydi ne yersem ya kabız oluyordu ya şişkinlik sonra çocuk dusunduk olmadı en son ameliyat oldum
(1,448 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım . Bende herzamn değil her ay adet sonrası başlayıp 4.5 gün sürüyor
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım sana da geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Çıkarırken hicbi sey hissetmiyosun diğer şikayetleri yasamadim çıkarildiktan sonra da bı yan etkisi kalmiyo zaten
(1,448 puan) tarafından
Sağol canım.
0 oy
(87 puan) tarafından
Çıkarken çok daha kolaydı. Bn çıkardıktan sonra rahatladım bana yaramadı. 
(1,448 puan) tarafından
Hmm . Anladım canım sağolasın
0 oy
(3,565 puan) tarafından
Çıkartmak daha kolay 

Bana öyle geldi 
(1,448 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(719 puan) tarafından
Şubat ayında taktırdım hiç agrım olmadı takarken taktıktan sonra da fakaaat adet ddonemlerimde normalde 5 6 gün süren adetim 13 14 güne ve bebek bezi takacak duruma geldii sonrasında tam spiralin senesi dolduğu zaman bir karın ağrısı geberiyorum ama birde hastalığın son günleri öldüm ama saatlerce hastahanede yattım aambulansla ordan oraya yolluyorlar bilmem neler en son artık kadın doğum bir baksın dedi çatala çıktım adamın dediği laf kızım bu kaymış ondan agrın dedi almasıyla beraber yemin ederim sanırsın böyle içimden bişey düştü ağrı kesildi. Yanın demem o ki kayma riski çok yüksek birşey ikinciye taktirmaya gittiğim de de beden bir kere istememiş ikincide düşerse çok sıkıntı çekersin mide boşluğuna kaçar bilir demişti. Hap kullanmaya başladım hala daha hap kullanıyorum. Hapin kutusu da olmus 370 lira eskiden sağlık ocağı veriyordu artık vermiyor devlet göndermiyomus Allah alsın hepsini gerçekten
(1,448 puan) tarafından
Ben kayma için 6 ayda bir kontrole gidiyorum her gittiğimde de soruyorum gaz ondan olur muvdiye ama yok diyorlar.  Yinede belli olmaz ilaçta kilo yapıyor diyorlar banada yasakladılar Dı sanki ilacı

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 66 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Deniz.Serhatt (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ahlas04 (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweet rainbow (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 239 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Havva45 (256 puan) tarafından soruldu

411,670 soru

12,392,841 cevap

43,911 kullanıcı

Kategoriler

...