+1 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (234 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

Bu demir ilacından kullanan var mı? Doktor günde 2 defa yemekten önce kullan dedi ama her içtiğimde kusuyorum ve mide ağrısı yapıyor. Yemekten bir süre sonra içip üzerine yemek yemesek olur mu? Bir bilgisr olan var mı bunun hakkında

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Resim yok bacım
(234 puan) tarafından
Yükledim. Sanırım oldu
-Reklam-
0 oy
(6,896 puan) tarafından
Yemekten 2 saat sonra da alabilirsin ama sabah akşam olarak 2 tanedir tek seferde değildir bende kullandım kullanıyorum çünkü 
(234 puan) tarafından
Evet biliyorum. Günde 2 defa
0 oy
(4,066 puan) tarafından

Ferro olan bütün ilaçlar kötü bence. Bu da bejim demir ilacım haftada 2 defa alıyorum jel kapsül kullanımı kolay 

image

(19,493 puan) tarafından
Kız bu d vitamini değil mi demir değil bu
(4,066 puan) tarafından
Hee pardon d vit bu ☺️ yazarken de ferro demir ilacı değil miydi diye düşündüm :))
(19,493 puan) tarafından
Aman yanlış ilaç içme de hshshs
0 oy
tarafından
Kdn ilaclar genelde yspiyo bunlari yemekten rn az 2 saat sonra icmelisin ve en az 2 saat bisey yoyemesin demir vitamini bos mide asudiyle erir yrmekle icersen fayda etmez madem oyle sorun oluyosa gece icmeni tavsiye ederim uyumadsn 2 saat once yemegi kes ilscini ic hemen uyu uykuda farketmezsin 
(234 puan) tarafından
Çok teşekkür ederimm
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Bende bundan kullandım ama yemekten sonra bir tane içiyordum hemen sonra içince mide bulantısı yapıyor ben yemekten yarım saat bir saat sonra içiyordum mide bulantısı ve ağrısı yaşamamak için 
(234 puan) tarafından
Doktor bana yemekten önce demişti
(1,333 puan) tarafından
Ben yemekten sonra içiyordum hep bir sıkıntı olmadı aç karnıma midem çok kötü oluyordu gün içinde hiçbişey yiyemiyordum
0 oy
(19,493 puan) tarafından
Hamile misin dostum. Ben de içince kusardim. Aç karna hamileyken su içmek zor oluyordu. Ebeye sordum sağlık ocağındaki yemekten 2 saat sonra iç o zaman dedi
(234 puan) tarafından
Evet hamileyim. Ay ben her kustuğumda bende tuhaflık var diye kendime kızıyordum meğer herkesin midesi bulamıyormuş
(19,493 puan) tarafından
E hanileyken haliyle miden bulanır kız ahdhdhd
(234 puan) tarafından
Mide bulantılarım geçeli çok oldu 7 aylığım. Sadece bu ilacı alınca böyle oluyor
(19,493 puan) tarafından
Normal o doğuma kadar surer
0 oy
tarafından
Bi gebeliğin başınds demir eksikliğim var diye aile hekimim yazmıştı bundan (5 6 taneyi zor kullandım sürekli kustuğum için almanın anlamı yoktu) bi de geçen ay sanırım kadın doğum doktoru yazdı, onda da bi tabletini anca kullandım sanırım acayip bi kabızlık başladı bu ve vitamin haplarını kullanırken, başlarım böyle işe deyip hepsini bıraktım 
(234 puan) tarafından
Bende o kadar sık kustum ki bir kaç gün boyunca yemekten sıkılmış ve her şeyden tiksinir hale gelmiştim
tarafından
Kaçıncı haftadasın?
(234 puan) tarafından
27 haftalık
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Ben zehirlendim nerdeyse valla bacım bunlardan. 

Kusma ishal sancı aşırı karın ağrısı. Düşük yapıyorum diye gittim meğerse bunlardanmış. O dakika bıraktım bir daha da hamilelikte hiç birşey kullanmadım. Bana yan etki yapmıştı
(234 puan) tarafından
Bende de ishal oluyor kullandığım gibi. Bide afedersin dışkıda siyahlık oluyor
(1,864 puan) tarafından
Evet canım kan ilacı olduğu için dışkı o renkte olur
0 oy
(3,082 puan) tarafından
Bende hep üsküfra ettim bunu içince ama tek bu değil kan hapı vitamin ne kullanırsam aynı oluyordu. Önce bi ter boşalıyor sonra elim ayağım kesiliyor üsküfra ediyorum. Doktor direk serumla verdirtti bana kan ilacını . Uğraşmadım sonra hapla
0 oy
(11,827 puan) tarafından
Doktora şöyle.bunun şurubu oğluma verildi .oğlum içtiği gibi kusuyorsu.hemen kestiler
0 oy
(884 puan) tarafından
Sabah aç karnına, kahvaltıdan 1 saat önce alıyorum  bulantı ya da kusma yapmıyor. 
0 oy
(4,096 puan) tarafından
2 lokma yemek ye peşine bunu atıp yemeye devam et bana doktorum öyle söyledi bulantı kusma olursa yemekle alabilirsin demişti
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Canım bu ilaç bende mide ağrısı ve ishal yapmıştı doktorum da akşam yemekten 2 saat sonra 1 bardak portakal suyu ile iç dedi yatana kadar birşey yeme dedi ben öyle çözüm buldum hamileydim bide eczacına danış böyle yapsam olur mu diye portakal suyu ile emilimi daha iyi olurmuş 

İlgili bir soru bulunamadı

408,391 soru

12,269,594 cevap

37,561 kullanıcı

Kategoriler

...