+1 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (602 puan) tarafından

image

kizlar çay ağaçi yağı istedim kadın bunu verdi bende dikkatli bakmadım alem eve geldim ilk defa aldm yanlış mı verdi bana 

3 Cevaplar

0 oy
(3,307 puan) tarafından
Üzerinde yazıyor zaten doğrudur yani
(3,307 puan) tarafından
Bende alayım o zaman kızlar:) ne kadara aldın canım
tarafından
Farmasinin ki çok iyidi onun çay ağacı yağı oranı baya yüksek ve kaliteli genelde zaten seyreltilmiş satanlar uyguna satıyo
(602 puan) tarafından
Nioli yağı da iyimi cnm oda aynı şekil mi
(602 puan) tarafından
Ben aktarcilardan aldm 50 TL dedi cnm direk iç çamaşırına damlattim inan hem 5 dk sonra aşağıdan yukarıya doğru bir ferahlık hissetim kalbim vücutum resmen sanki pis şeyleri dışarıya atmış da bir sınır streste yok bir Hafiflik var hata dedim yan ettumi yaptı ödüm koptu:)))
tarafından
Hayal Paris01 ayy sen çok yaşa ahhahshjs ancak bu kadar iyi tarif edilebilirdi jjsjaj nioli yağını kullanmadım onu gebelikten sonra kullanıcam çay ağacı yağınıda şuan kullanmıyorum dur hatta evde olanın resmini atim baya oldu kullanmayalı
-Reklam-
0 oy
(2,896 puan) tarafından
Cay ağacı yağını bilmiyorum ama kremini kullanıyorum ben tam bir sifa kremi ya tahriş olan yara olan yere sürüyorum ertesi güne bayagi toparlıyorum yaniga da iyi geliyor 
0 oy
tarafından

image

bu satıcı güzel canım nioli yağını da bu satıcıdan alıcam 
(602 puan) tarafından
Kız busrabetull cnm çay ağacı yağı kullandıktan sonra boğazımdan sürekli balgam atyrm bademciklerim şişti kullanımdan sonra sürekli balkon resmen kayıyor iniyor çıkıyor normal mi birde cnm bu çay ağacı olanı günde kaç defa kullanılmalı birde niola olan farmasiden mi aldn cnm bnm bende alayım
tarafından
Canım bnde hiç öyle etkiler olmadı kokusu falan baya keskin bi ferahlık falan yapıyor ama öyle şeyler olmadı ama çay ağacı yağının iltihap kurutucu etkisi de var kulağım şişiyor bazen kulak çöpübe damlatıp kulağıma uyguluyodum yada diş eti iltihabında da uygulamıştık kardeşime ama asla yutulmamalı.Yuzunde sivilce çıksa yada sinek böcek ısırsa onlara da çok faydalı.Trendyolda monoville diye satıcı var canım nioli yağını ordan alabilirsin o yağı sadece iç çamaşırına damlat biraz havalandır giy ama başka bişey için uygulama günde bi de yeter bence

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Husnes (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 140 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.