0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (640 puan) tarafından
Kızlar yengemin kardeşi 24 yaşında yoğun bakım da kalp yetmezliğinden bı anda oldu öyle yasin topluyorum Allah razı olsun hepinziden

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben okurum cnm
(640 puan) tarafından
Allah'ım razı olsun sizden dert göstermesini rabbim
tarafından
Amin canım
-Reklam-
0 oy
(804 puan) tarafından
Ben de akşam okurum inşallah. Benim kızımda da kalp yetmezliği var aniden oda yoğun bakıma alındı 20 gün kaldı çıktı. Ama hala tedavi görüyoruz. Rabbım safi ismiyle şifa versin inşallah 
(804 puan) tarafından
6 aylıkken aniden öğrendik. Göğsünde hirilti vardı kaç hastaneye gittik kimse doğru düzgün ilgilenmedi. Özele gittik ordan söylediler sonra siyami ersek oraya gittik hemen yoğun bakıma aldılar. Özel de yoğun bakımda kaldık anjiyo falan oldu. Su an 3 bitti hala kontrollerimiz var 6 ay da bir gidiyoruz önceden 2 hafta da bir gidiyorduk. Durumu eskisine göre iyi çok şükür
(640 puan) tarafından
Çok şükür Allah'ım şifa versin inşallah pil takıldımi
(804 puan) tarafından
Yok pil takılmadı çok şükür. Büyük oranda da iyileşti
(640 puan) tarafından
Çok şükür bu kardeşimize pil takılacak inşallah oda atlatır Allah'ım evladınıza şifalar versin inşallah
(804 puan) tarafından
Aminn hepsine inşallah
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah okurdum da hastayım yaa ne zamana kadar süresi var mı 
(640 puan) tarafından
Yarın a kdr canım Allah razı olsun sizden de olsun okumuş kadar oldunuz
tarafından
Senden de canım Rabbım sizlere sevdiklerine bağışlasın acısını göstermesin inşallah
(640 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 490 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Dln (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 597 göst.
27 Ekim 2020 Diğer kategorisinde 1prenses1prensAnnesi (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde noluyokk (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.

409,792 soru

12,319,988 cevap

38,933 kullanıcı

Kategoriler

...