0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (1,014 puan) tarafından

Bunların boncuklu olanları resmen çocukluğumun aynası yani pazarda görünce acayip duygulandım acayip hoşuma gitti o boncuklulardan bulamadım ama bundan aldım ya biz o zaman çok fakirdik ya da bunlar acayip pahalıydı yani bilmiyorum iki tane vardı benim hiç unutmam sizlerinde var mıydı böyle

image

6 Cevaplar

+1 oy
(831 puan) tarafından
eneee yarmagülün tokasıydı buu:)))))
(1,014 puan) tarafından
Yarmagül ne bacı hiç duymadım
(519 puan) tarafından
Hahaha. Ewet yaaa bı yarma gülde bı bende ünlenmisti bu toka. Annem çok severdi beni süslemeyi.
(2,515 puan) tarafından
Evet onundu yaâ siz söyleyince hatırladım bende.:)))))))
-Reklam-
0 oy
(4,606 puan) tarafından
Annem eski coraplarin lastik kismini keser toka yapardinhic boyle seylerim olmadi
(1,014 puan) tarafından
Vallahi çorap kesip lastik yapacak kadar saçlarım hiç uygun olmadı yani uzun olmasına kimse fırsat vermedi demek daha doğru ben daha çok böyle takıyordum
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Ay kelebek toka bu. Böyle boncuklusunu ilk defa görüyorum ben sadesini takiyordum :) bir ara da sıla tokası vardı ne moda olmuştu :)
(1,014 puan) tarafından
Aslında aslında benim kullandığım yani o zamanlarki kullandigimda kırmızı sarı boncuklar vardı böyle minik minik böyle pullu yoktu
(4,380 puan) tarafından
Benimki dümdüz böyle altın kelebekti :)
0 oy
(5,751 puan) tarafından

Ayy ne takardik bunu ortaokulda iken :D

(1,014 puan) tarafından
Ama herkesle aynı toka ama o zamanlarda mutluyduk be bacı
(5,751 puan) tarafından
Hemde nasıl sınıfta herkeste vardı;)))
0 oy
(1,330 puan) tarafından

Benim küçüklüğümde vardı ama takmazdım güzel gelmiyodu bana onun yerine annem bunlardan takardı 

image

image

(1,014 puan) tarafından
Bunlar bizde yoktu yada ben görmedim bacıko ama bunlarda çok tatlı
(1,611 puan) tarafından
Aa bak bu 1. Leri hatırladım belki benim de olmustur emin değilim
0 oy
(1,611 puan) tarafından
Toka alacak kadar hevesli ailemiz yoktu ya da fakirlik işte. Neyseki bana bir kez piyes yapılırdı o zamanlar ve çekiliş yapıldı orda çıktı bana da öyle kelebek toka nasip oldu 
(1,014 puan) tarafından
Parayı harcayacağız diye biraz korkuyorlardı bizimkiler bir de böyle İstanbul’dan amcalarım halalarım teyzelerim getirirdi köyde yaşam çok zordu hiç unutmam yani şimdikilere bakıyorum Sadece bakmakla kalıyorum

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 289 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde PrensesAnnesi1903 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 586 göst.
24 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,562 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...