0 oy
219 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (434 puan) tarafından

Bu kahveyı kullanıp diyet yapan var mı hele bakın gızlar tok tutuyor mu herkesın fikrini merak ettım de :angel:

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oha fiyatı nasıl ucmusss

Kız ben sana dedim ya o kızın dediğini al diye 
(434 puan) tarafından
Esma  ya ben çok pimpirikliyim onun altında hıc yorum yok   yada bu kahvenın altındaki yorumlar fake mi acaba senın aldıgının
tarafından
Asko bu kahve sadece istah kesiyor ona göre

Ama benim kalbim bu ara git forx5 al diyor bitince zaten az kaldi
(434 puan) tarafından
He sadece iştah kesıyor ama yağ yakımı yok onu mu demek ıstedın  e tamam iştah kesıyorsa daha ne istıyon   hayır forx5 alma  degısıklık yapmak lazım ben onu almak ıstemıyorum
tarafından
İçinde yağ yakimina dair birsey yok ki bu kahvede
Mesela ben ilk kilolarını
Normal kahve limon ile verdim
-Reklam-
0 oy
(725 puan) tarafından
Ben bunu değil ama beautea kullandım 8 kg civarı verdim 80 e düşünce bıraktım. Kendiliğinden biraz daha zayıfladım 
0 oy
(577 puan) tarafından
Bu kahveler işe yarasaydı piyasada kilolu insan kalmazdı :) 
(434 puan) tarafından
İşe yarıyor vallahı ama sonra korumaya geçmek lazım  ben 30 kg verdım sonra bozdum kendimi  4 ayda 30 kg verdım  1 yılda abartısız hergün tatlı pasta yedım bır tepsı hemde tek basıma verdım tam 1 yılda geri 9 kg sunu aldım
(577 puan) tarafından
Ne kadar sağlıklıı.? Hergün tatlı pasta yiyorsun ama kilo veriyorsun mantıklı mı bu? Sence de bir yerlerde bir şeyler ters değil mi?
(434 puan) tarafından
Yok annem yanlıs anladın  öyle demedım
0 oy
(417 puan) tarafından
Bu tayyar gillerin kahvesi değil mi 
(434 puan) tarafından
Galıba oyleymıs
(417 puan) tarafından
Sakın alma ya herkes basbas bagırıyor onların herşeyi yalan zaten kendi yalanını unutup başka bişey söylüyor sürekli canına yazık diyetisyene git bişey yap onun hiç bişeyi alınmaz yok kids macun falan onlar gerçekten ne içiyor ne çocuklarına içiriyor zaten gizli çekilen ifşalarında bir kilosu var hiç storylerdeki gibi değil yani
0 oy
(7 puan) tarafından
Kahve hiç kullanmadım 
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Böyle şeyler hiç kullanmadım . Önemli olan önce akılda bitirmek. Daha sonra bol bol egzersiz yaparak yemeklerden az yiyerek. Akşam beşten sonra birşey yemeyerek aralıklı oruç yaparak daha sağlıklı verebilirsin  . Tabi gün içinde sirkeli su iç hep . Sabah aç karninla türk kahvesine limon ve tarçın ekle o da tok tutar seni. Gece uyumadan önce de yoğurda pul biber ekle ye . Baya faydasını görürsün. Detoks da yap tabi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
14 Şubat 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Flowerr (405 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 174 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (926 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...