0 oy
92 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (62 puan) tarafından
Kızlar yüzümde  bi kaç sivilce izi var. Ve sivilceye meyilli de  bi cildim var. Yara ve yanık tedavisi diyor krem için  iz bırakmıyor diye acaba sivilce izlerine sürsem bişey olur mu  deneyen var mı

3 Cevaplar

0 oy
(3,814 puan) tarafından
Ben de merak ettim 
-Reklam-
0 oy
(1,395 puan) tarafından

Bende şurada bekleyeyim .

Kardeşimin cildi çok sivilceliydi irinli falan yerleri morarmisti artık Acnelyse diye bir krem kullandı tertemiz oldu cildi.Tabi sürekli hametanda sürdü nemli tuttu cildini çünkü ilaç kuruluk yapıyor çok az sümen gerek iki haftada etkisini gösteriyor 

(62 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum. Acaba aile hekimi yazar mı illa cildiye Dr u mu yazmalı
(1,395 puan) tarafından
Reçete ile satılmıyor eczaneden direk alabilirsin . Biz ağustosta 370 almıştık. Acnelyse 0.05 olani
(62 puan) tarafından
Çok sağ olasın cnm teşekkürler
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Yani yengemin ki kadar lekeli bi yüz yoktu her halde kocaman mosmor sivilce lekeleri düzenli olarak kantaron yağı sürerek geçirdi 
(62 puan) tarafından
Ne kadar süre devam etmek gerek acaba
(1,525 puan) tarafından
Geçene kadar sürdü her halde ama akşamları uyumadan sürüyodu sabah yüzünü sabunluyodu gündüz sürüp güneş vursa leke yapar
(62 puan) tarafından
Anladım cnm çok sağ olasn denycm mutlaka
(1,525 puan) tarafından
Rica ederim canım bunun sarısı kırmızı falan var hangisi daha iyi araştır iyi bi yerden alıp dene ama hemen pes etme düzenli kullan
(62 puan) tarafından
Aaa öyle mi acaba hangisi daha iyi. Yengenz hangisini kullanmış ona göre sipariş vereyim bnde. Bitane ekledm favorilere ama sarı yazıyor. Renkleri olduğunu bilmiyordum. Öğrenip yazar mısınız  hemen almak istiyorum
(1,525 puan) tarafından
Yengeme abisi kendi yapıyodu o anlamaz bnce ama rengi koyuydu yağın sanki öyle hatırlıyorum bi araştırın dediğim gibi lekelere hangisi daha iyi diye
(62 puan) tarafından
Tmmdr teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 86 göst.