0 oy
58 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (612 puan) tarafından
Bugün ayağımı demir direğe vurdum biraz sert şekilde ayağım bayağı şiddetli ağrımaya başladı 4 saat oluyo vuralı ilk başta bu kadar ağrısı yoktu, şişliği hiç yok ama uzerine basarken falan çok ağrıyor kırık yada çatlak nasıl anlaşılır kızlar 

3 Cevaplar

0 oy
(11,688 puan) tarafından
Canım kırık yada çatlak yana yana acır .öyle acaba mi diyemezsin.beni hastahaneye götürün dersin.siser ve morarir 
(612 puan) tarafından
Benimkisi hem sızlıyor hem açıyor hamile olduğum için ilcda kullanamiyorum, hiç şişme falan yok zaman gectikce ağrısı artiyo sanki
(11,688 puan) tarafından
Bak canim benim ağrı esigim çok yüksektir.bana suni sancı verdiler de 9 cm açılana kadar ağrım var demedim.oyle acı esigim yüksektir.gecen sene parmağımı kırdım.15 .dakikada hastahanedeydim parmağımı tutar halde
-Reklam-
0 oy
(1,695 puan) tarafından
Benim oğlanın kemiği 2 yerden kırıldı. Ama ağlıyor desem değil . Ağlamıyor desem değil. Değişikti. Baktım morardı şişti ezilmiştir dedim götürdüm 2 yerden kırılmıştı. 2 ay alçıda kaldı

Çok şaşırmıştım feryat figan ağlar demiştim ama öyle değildi
(612 puan) tarafından
Üzerine basamiyorum bende aksayarak yuruyorum sisme morarma falan yok inşallah kırık degildir ama ağrısı çok şiddetli
0 oy
(2,927 puan) tarafından
Kırıkta ciddi morluk oluyor şiddetli ağrı oluyor kırıldığı andan itibaren bende öyle oldu
(612 puan) tarafından
Ne kadar sürede iyileşir acaba, acile gittim hamile olduğum için rongen çekilmedi alçıya alındı, sabah ortobediye gidicem
(2,927 puan) tarafından
10 gün kadar alçıda kalır. Tam iyileşmesi 1 ayı geçer ama. Bende hamileyken kırdım 1 yılı geçti hala ağrır
(612 puan) tarafından
Et ezilmesi dedi üzerine bastım biraz sonra acıyınca kaldırdim ayagimi, tekrar alçıya aldı halan daha aciyo kimildatamiyorum 1 hafta sonra gel dedi bakalım
(2,927 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(612 puan) tarafından
Sağolsn Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
5 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Serappp (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
12 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 914 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,472 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,427 cevap

36,631 kullanıcı