Daha dün gibi hatırlıyorum heyecan ile testin sonucunu beklediğimizi eşim ile, çift çizgiyi görünce eşim heyecandan "ben sana ne dedim? Çakkkkkk" diye bağırmıştı. Yolda test almaya giderken konuşuyorduk, o zamanlar sigara kullanıyordum ve bana dedi ki; "sigarayı bırakacaksın eğer hamileysen" ben de demiştim ki; "duruma bağlı, ya sinirden içeceğim ya da son kez keyiften içeceğim" demiştim fakat birde demişti ki; "buda negatif çıkacak" ben de "bence de ama hayırlısı" demiştim ve sonuç pozitif çıkmıştı. Ben tabi başladım ağlamaya salya sümük, heyecandan herkese haber vermiştim. Dehşet çok güzel bir duyguydu, adetimde 9 gün gecikmişti ve her lavaboya gittiğim de affedersiniz hani bir akıntı hissedersiniz ya ben de regl oldum diye her akıntı gibi bir şey geldiğin de lavaboya koşuyordum. Hiç unutmam eşim yüzüme korku ile bakıyordu adet olduğumu söylememden çok korkuyordu. Çok şükür bu sefer mutluluktan ağladım, ben ilk defa ağlamayı bu kadar çok sevdim ve o heyecan ile sigara aklımdan uçup gitmişti fakat içmeyi de zaten düşünmüyordum. Anlık söylenen bir cümleyi uygulamaya geçmeye vaktim bile olmadı, hamile olduğumu öğrendiğim o saniyeler de bıraktım yani sigarayı bacılarım. Rabbim dileyen, içten ona dualar ile giden bütün evlat isteyenlere nasip etsin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve hiç kimse ümidini kesmesin, Rabbim en doğru zamanda nasip etsin kucaklarımıza evlatlarımızı.