0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (3,232 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

Selam kızlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz ben çok şükür alıstırdm 1 yaşından beri kitap okuyorum küçükken ayağımda sallardım 3 yaşından beri sallamıyorum. 

Kitap okuyoruz sonra kitap üzerine soru cevap yapıyoruz ki beni dinlemiş mi bileyim :Dsonra dualı ninni dinliyoruz uykuya geçiyor <3

Siz nasıl uyutuyorsunuz :) 

Şu an 5 yaşında <3

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(3,232 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

Bak canım böyle kitaplar 

1 yaş için soran arkadaş <3

(496 puan) tarafından
Ağıza soksa yenmez mi canım valla tam anlayamadım malzeme yenir gibi geldi bana :D:D
(3,232 puan) tarafından
Yani kalın kağıt ama benim ağzına sokma huyu yoktu :D bilemedim
(496 puan) tarafından
Yer benimki valla ☺️ ne yapacam bu huyunu bilmiyorum sağol canım gece gece uğraştırdım ❤️
(3,232 puan) tarafından
Yok canım ne demek :) ♥️ büyüdükçe düzelir ya :)
(496 puan) tarafından
İnşallah valla beni bile kıtlıyo kolumu mosmor etti geçen :D
(3,232 puan) tarafından
Benimki de ısırıyordu bı ara emzirirken sen göğsümü bı ısır o anın acısıyla bı çakmışım ağzına daha tövbe bı daha ısırmadı :Dd
(496 puan) tarafından
Yaa kıyamam ama bazen çok zorluyolar insanı
(3,232 puan) tarafından
Evet canım ya sorma . Kız benim soru kapanmış ya :D
(496 puan) tarafından
Başlıktan canım admine denk gelmişsin bide :D bunu da hiç anlamıyorum "anneler SOHBET" bölümünde sorunuzu özetleceyek kısmı ne alaka adı üstünde sohbet illa soru şekilde mi olmalı.
(3,232 puan) tarafından
İyi geceler dedik işte ya :D
(496 puan) tarafından
Aa soru olacak canım " iyi mi geceler" diyeceksin:D
(3,232 puan) tarafından
Hahaj :D neyse uyarı almayalım tekrar başka postlarda görüşürüz :)
(496 puan) tarafından
Hahaha görüşürüz
-Reklam-
+1 oy
(505 puan) tarafından
Babası masaj yapıyor sırtına uyuyor 
(3,232 puan) tarafından
Babası uyuttu mu bizimki de öyle :)
(505 puan) tarafından
Evet genelde o uyutuyor
+1 oy
(538 puan) tarafından
Nasil bıraktın sallamayi canım 
(3,232 puan) tarafından
Valla canım çalışıyordum 1 ay öncesine kadar ise başlayınca annem başlarda salladı dedim eziyet etme kendine o bakıyordu sonra sen büyüdün ayağımız ağrıyor falan diye anlata anlata bitirdik sallamayj he arada canı cekiyordu annem kıyamayp sallıyordu ama . E şimdi 5 yaşında aklı eriyor yanına yatıyorum hadi şimdi uyuyalım diyorum uyuyor
(538 puan) tarafından
Anladım canım 18 aylık bende sallayarak uyutuyorum başka türlü uyuyamadım çok denedim ama
(3,232 puan) tarafından
Büyüdükçe bırakıyor canım bende sabahlara kadar sallardım emzirirdjm içi geçerdi sonra ayağıma alırdım
+1 oy
(496 puan) tarafından
1 yaş civarını detaylandırırmısın canım bende istiyorum kitap okumak ama herşeyi ağza sokma huyu var çok meraklı her şeye el atar. Şimdiye kadar sallıyordum ama bi süredir ninni açıp yanına yatıyorum pışpış olsun ee ee olsun saçını okşarım fln ama kurtlu dörtlü benimki dört dönüyor uyku çok basında anca 1-1.5 saate sızıyor 
(496 puan) tarafından
Bizde büyük problem bu canım gözümden ufacık bi şey kaçsa hemen ağzına sokuyo :S ben biraz daha bakıym olmadı az sayfa da olsa onlardan alıym sağol canım benim ♥️♥️
(496 puan) tarafından
Estağfurullah canım her tavsiyeye açığım öyle pek ****** fln merakı da yok müzikli şeyler seviyo yada bu ahşap oyuncaklar var ya geçirmeli fln halkalar fln yapıyo hepsini seviyo da ama onları bile ağzına sokuyo
(3,232 puan) tarafından
Bizde ağzına sokma huyu yoktu ve arkadaşın dediği gibi hay,Van ilgisi vardı bende hep o tarz almıştım küçükken ve hareketli kitaplar oluyor hele onlara bayiliyordu dene istersen:)
(496 puan) tarafından
Tamam canım bakıym onlarada sağolun ☺️
(3,232 puan) tarafından
Estağfurullah canım :)
+1 oy
(7,062 puan) tarafından
5 ayından beri kendi uyur maşallah. Benim oğlum da 4 yaşında bizde kitap okuruz dua ederiz besmele çekip yatarız:))
(3,232 puan) tarafından
Ben 3 yaşına kasar salladım :D masaAllah ♥️
+1 oy
(7,417 puan) tarafından
Hiç sallamaya aliştirmadim bebekken karnını doyurup altıni alıp yatağına koyardım öyle alıştı hatta 1 yaşında falan vardı bir iki salladım güle güle krize girdi yavrum ☺  3 buçuk yaşında şuan geceleri 8 buçuk gibi uykum var diyor yatağa geçiyoruz canı isterse masal okuyorum istemezse de yanında uzanıyorum sırtımı kaşı ya da saçlarımı okşa diyor ☺ onun dışında bazen de kendi bana masal okuyor uyduruyor bir şeyler benden aldıklarını bana anlatıyor ☺
(3,232 puan) tarafından
Kız ben alıştırdm gazliydi uyusun diye kundakta bile salladım :D düşün :D kız şu erken yatmaya alistiramadim bı türlü ya
(7,417 puan) tarafından
Onu da bir kaç gün erken uyandır bak nasıl erkenden bayılıyor ☺ oyyy gazlı çok zor oluyordur
(3,232 puan) tarafından
Anası erken kalkmıyor ki danası kalksın:D namazı kıldım mi ölü gibi uyuyup kalıyorum 10 11 e kadar bu aralar uykuya düştüm:D sorma kız ilk 40 gün uyku nedir unuttum hele gece oldu mu sabah ezanlarni görüyordum hocayı duyup uyuyordum :D

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 163 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 1111 (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hg99 (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 251 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Deryaa.u (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 201 göst.