0 oy
379 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (89 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
...    ........

8 Cevaplar

+2 oy
(397 puan) tarafından
Konuyu neden dolandırıp dolandırıp anlattın bacım ya çok dolaylı olmuş bence fazla tepki vermişsin 
-Reklam-
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Hayır altında birşey yok.yanlis bir örnek sadece.
(89 puan) tarafından
Eşimin bu örneği vermek eşim ney yapmaya çalıştı anlamadim
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Bence sen yanlis anlamışsın.

Eski olan bı konu evli değilsin  kocanın üstüne atlamamis Allah aşkına böyle saçma sebeplerden neden huzurunuzu kacirirsnz anlamış degilim
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Eşin gereksiz bı konudan bahsetmiş senin yanında. Yani yeri de gelmiş aslında konunun da senin yanında söylemesi hoş olmamış. Senin yerinde olsam ben de sinir olurdum. Ama büyütmeye değmez . Kız salakmis.. eşin de tavrini koymuş zaten
0 oy
(417 puan) tarafından
Aşırı saçma ve boş birşey halay bu hem hemde bunun gevşek olmakla hiç bir bağlantısı yok Arabistanda değiliz sonuçta eşin yanlış anlayıp yanlış yere çekmiş hem tanımadığınız kadınlar hakkında böyle konuşmak günah değil mi peki? 
(4,912 puan) tarafından
Valla burda hersey şu-i zana giriyor. Tanımadığımız kişiler hakkında atıp tutuyoruz hakkına giriyoruz. bu beni rahatsız ediyor. Bende yapıyorumdur Allah affetsin
(417 puan) tarafından
Evet herşeye günah diyip halay çekmeyi bile gevşeklik görüp ama arkadan atıp tutmak ne kadar sevap bende bu konuya anlam veremiyorum
(4,912 puan) tarafından
Senin konuna has demedim Bn canm genel söyledim. Ama rahatlar fln demişsiniz ya ondan böyle Bi fikir dogdu. Tabıkı senin dediğin gibi yaptığı doğru değil
(417 puan) tarafından
Rahatlar diyen ben değilim yanlız yorumum öyle değil farkındaysanız
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Bence tartışmaya girilecek bi konu değil 

Kapat gitsin huzurunuzu kacirdiginiza degmez
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Abartilacak bir durum yok ortada. Oyle birsey ols bile esinde bekarmis o zaman. Iste kultur filan değil de, dinimize gore yasasak bunlar hic olmayacak. Bence konunun uzatilmasina gerek yok. 
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Bi zamanlar olmus bitmis esin zaten terslemis ve ornek vermis, sacma sekilde olayi buyutmussun.

İlgili bir soru bulunamadı

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...