0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,542 puan) tarafından

image

image

image

image

kizlar gorumcemin kızının ellerinde vardı oğluma da geçmiş.  Gorumcemin kızına da bir komşunun çocuğundan geçmiş bilgisi olan var mı acaba. Yarın doktora götüreceğim. 

3 Cevaplar

0 oy
(11,936 puan) tarafından
El ayak hastalığı bence bu
(2,542 puan) tarafından
Ya bilmiyorum ama çok çabuk yayılmış oğlumun vücudunda. Kabarcıklar var küçük küçük kimi kizarikliklarda
-Reklam-
0 oy
(39 puan) tarafından
Canım su kabarcığı gibi mi birbirine geçmişse u..z olmasın
(2,542 puan) tarafından
Yok yok yarın kesin aile hekimine goturecegiz ciddiyete randevu yok zaten malesef çok zor bulunuyor tek doktor var koca ilceye
(3,462 puan) tarafından
Ay kız konu dışı soru sorayım sana
Bizde **** atlattık
Eczane kükürtlü karışımı verdi 3 gün kullan diye kullandık geçti ama hâlen kaşınıyor gibi gibiyim
Sen ne kullandın canım
(2,542 puan) tarafından
İlk bizde uyu.z olduğumuzda o ilaci kullandık hatta iki sefer yaptırıp kullandık.  Baktık halen tek tek çıkıyor.  Advantan diye bir ilaç yazdı doktor inan o kadar etkili ki sadece çıkanların üstüne sürüyorsunuz sabah akşam ve gerçekten o bitirdi.
(3,462 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım büyük geçmiş olsun
(2,542 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(1,474 puan) tarafından
El ayak hastalığı salgını var iki kızım yigenlerim ne çektik Rabb'im şafi ismiyle şifa versin büyüklerin duası üzerine olsun ama çok zor bir rahatsızlık kendi gecmeyince geçmiyor ateş yapıyor iştah kesiyor su topluyor 
(2,542 puan) tarafından
Ya bizde ates filan yok yani öyle şu toplama da yok henüz anlamadım ne olduğunu yaa
(2,542 puan) tarafından
Bizdeki de el ayak ağız hastalığıymış malesef çok çabuk yayıldı oğlumun vucudunda siz neler yaptinizacaba çabuk geçmesi için? Çok kötü salgın varmış ya
(1,474 puan) tarafından
Krem aldım ağız jeli aldım resim atılmıyor adlarını yazayım DENCOL jel ağız jeli desminol kalsiyum vitamin emmek için toz Stilex jel el ayak için krem bunları kullandım geçti
(2,542 puan) tarafından
Doktor bize losyon bir tane ağız spreyi birde alerji ilaci yazmış
(1,474 puan) tarafından
Rabbim şifa versin büyüklerin duası üzerine olsun
(2,542 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun inşallah

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 351 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy