0 oy
405 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,406 puan) tarafından

Kızımın meyve suyu döktüğü halıya parlatıcı sıktım ve bulaşık deterjanı ekleyip iyice sildim. Ocağı da sildim cif ve bulaşık deterjanı ile bulaşıkları da sudan geçirip makineye attım. Sonra oturdum kahve içerken bir baktım ellerim bu halde niye böyle oldu acaba suda kaldığı için mi deterjan mi tahriş etti? 

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(336 puan) tarafından
Kimyasal kullanırken eldiven giy canım tahriş olmuş
(4,406 puan) tarafından
Hep kullanıyorum bunları ama ilk defa böyle oldu. Sadece çamaşır suyu tahriş ediyordu ellerimi. Yanma filan da yok ama böyle derim döküldü sanki.
(336 puan) tarafından
Farklı kullsndigin olduğu mu ?
(4,406 puan) tarafından
Bulaşık parlaticisi varya halıyı silmek için kullandım zaten içerisinde ne varsa bir iki silmemle leke çıktı belki o yapmış olabilir diye düşünüyorum
(336 puan) tarafından
Kuvvetli muhtemel o yapmıştır canim.
(4,406 puan) tarafından
Bir daha kullanmiycam ya baksana yarık gibi bir iz var
-Reklam-
0 oy
(998 puan) tarafından
Parlatıcı elin nemini emiyor bende parlatıcı kullanınca böyle olur soyulur içi geçmiş olsun 
(4,406 puan) tarafından
Dimi ya ondan oldu kesin bende daha çıplak elle kullanmiycam. Teşekkür ederim canım ♥️
(998 puan) tarafından
Bak şimdi yanılmamak için bardağı yıkarken parlatıcı döktüm az beklesem soyulacak hemen kurudu çizgileri çıktı bence de ondan dikkat et
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Kimyasaldan işte çok suda kalan el soyulmaz buruşur senin ellerin soyuluyor fazla kimyasala maruz kalıyorsun belli ki 
(4,406 puan) tarafından
Dimi ya yarık gibiydi resmen. Biraz düzeldi şimdi ama hala soyulma var avucumun içinde.
(1,859 puan) tarafından
Nemlendirici sür canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 190 göst.
0 oy
3 cevap 236 göst.
11 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 286 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde meltemismetcan (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,586 göst.
23 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzedeniz (15 puan) tarafından soruldu

410,337 soru

12,340,432 cevap

39,631 kullanıcı

Kategoriler

...