0 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (19 puan) tarafından
Emziriyorum 3 kere düzenli regl oldum ama bu ay gecikti ondan mı 

7 Cevaplar

0 oy
(606 puan) tarafından
Cnm hamile kalma riskin varmı emzirme yapar ama üç ay olmuşsun mesela bek her dogumumda 6 ay sonra oldum
(19 puan) tarafından
Ben doğumdan 2 ay sonra regl oldum canım ondan korktum hep düzenliydi biraz önce test yaptım negatif çıktı sabahı bekleyemedim gece yapılan testin yanlış çıkma ihtimali var mı acaba
(606 puan) tarafından
Var ama olsa çıkardı bence takma kafanı kaç gün gecikti emzirdigin için düzenin bozulmuştur
(19 puan) tarafından
Yarın 4 olcak
(19 puan) tarafından
Silik çizgi bile çıkmadı
(606 puan) tarafından
Korkma cnm insallh yoktur benimde bu ay üç gün gecikti olmicam sandım hiç gecikmezdi normalde vlla dördüncu günün akşamı oldum çok şükür maydanoz suyu soğan suyu kekik çayı flan içtim sonra oldum.olursun emziriyorsan hiç korkma bsey olsa çıkardı cnm
-Reklam-
0 oy
(606 puan) tarafından
Ama korunmak için bsey yapmamız lazım bende 4 senedir normal korunuyom geri çekilme çok özür dileyerek söylüyorum hakkını helal et.ama aslında çok tehlikeli çünkü ben üçüncüye öyle hamile kalmiştim üstelik emziriyordum daha 5 aylıktı kızım üçüncüye hamile kaldığında.dikkat et o şekilde korunuyirsan ben bu ay bsey yapmam lazım her ay adet olana kadar aklım çıkıyor eziyet ediyoruz kendimize adamlara bsey olmuyo kadınlar çekiyor cefasini.senin olsa cikmişti şimdi testte korkma ama olunca bir hal çare yap  kendine.korunma iğnesi nasıl acaba onu dün sordum eczaneye üç aylık 350 TL dedi üç ay koruyormus yani.yan etkilerinden korkuyom almadım cesaret edip 
(6,664 puan) tarafından
Spiral tak beraberinde geri çekilme yap. Bende 3. Ye geri çekilmeyle hamile kaldım bu sefer spiral taktım
(606 puan) tarafından
Çok tehlikeli vlla benimde 3.oyle olmuştu
0 oy
(606 puan) tarafından
Kaç çocuğun var cnm 
0 oy
(606 puan) tarafından
Oldunmu cnm

Adet insallh olmussundur merak ettim 
0 oy
(40 puan) tarafından
Bende yapıyor bazen günümde oluyorum bazen de bi 10 geçiyor ama oluyorym.
0 oy
(589 puan) tarafından
2 kere düzemli oldum 3. 4 gün gecikti ama hamile kalma riskin yüksek ı yüzden dikkat et
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Bende hep düzenli olurdum benim de bu ay tam bir hafta gecikti öyle oldum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 126 göst.
10 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Toprak Ana (583 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 53 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Elfu (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nagiiiss (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nagiiiss (315 puan) tarafından soruldu

408,425 soru

12,270,889 cevap

37,585 kullanıcı