+1 oy
50 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından
Kızlar 4 aylık oğlum memeyi tutmuyor sabahtan beri cebelleşiyor ne yapıcam bilmiyorum ama aç biliyorum ya çok üzülüyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(4,133 puan) tarafından
4 ay atağı geçecek ama Allah sabır versin 
(136 puan) tarafından
Biberon veriyim mi korkuyorum açıkçası
(4,133 puan) tarafından
Bence verme alışırsa memeyi hiç tutmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy biz 3 ayligiz durum ayni yaa ...biberonu yiyo meme asla almiyo
(136 puan) tarafından
Evett ya buda onu vermek istemiyorum memeyi tutsun diye
tarafından
Esim gelmeden meme tutduruyorum zorla ..ama esim gelince hemen biberonu durtuyo agzina ..
(136 puan) tarafından
Aslında anne sütü daha önemli emzirmek canim inşallah geçer de bizden yararlanırlar
tarafından
Ya bende biraktirmak istemiyorum .. inşallah canim
(136 puan) tarafından
Aminn cnm
0 oy
(34 puan) tarafından
Öncesinde tutuyor muydu? Sorunu bulun. Memede süt tazyikli mi? Tutup sinirlenip bırakıyorsa ya tazyikli, rahatsız olup genzine kaçıyor diye birakiuor ya da süt az geliyor ona sinirleniyor.

Hiç tutmuyorsa gazı mı var kontrol edin. Kaldırıp dik şekilde vurun sırtına gegirtin öyle meme teklif edin .

Onu da istemiyorsa karanlık ve sessiz ortamda tam açken verin.

Açlık süresini uzatın.yeni doğan gibi saat başı değil 2,5 saatte 1 verin mesela. Veya 3 saatte 1 verin .belki artık çabuk doyuyor çenesi kuvvetlendi cunku
(136 puan) tarafından
Cnm meme ara ara tutuyor biberon sadece birkere veriyordum memeyi azda olsa tuttu ama dolu olmadığı için bırakıyor agliyor
(34 puan) tarafından
Emzirme destek sistemi yaz google ya. Kısacası eds.onu yap öyle sütünde artar bebekte memey bağlanır.

Ben 2 aylikken eds ile memeye dondurdum
Biberona da gerek kalmaz
0 oy
(5,587 puan) tarafından
Bebekler ara ara meme redi yapıyor sen ağzına sık elbette içilecek elinde sonunda ama biberon verme yoksa asla tutmaza memeyi
(136 puan) tarafından
Ama çok aç zaten sürekli vermiyorum mama
(5,587 puan) tarafından
Sen sürekli emzirmeye çalış emdikçe süt olur mamaya alışırsa artık içmez eltim memesi yara oldu diye vermedi sütüde çoktu mama verdi sonra eti eti bebek memeyi tutmadı çünkü mama onlar için daha kolay oluyor direk içiyorlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 55 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
0 oy
6 cevap 264 göst.
2 Mart 2024 Aile kategorisinde Bebegim.2019. (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 50 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51.. (136 puan) tarafından soruldu