0 oy
48 göst.
Diğer kategorisinde (272 puan) tarafından
7 aylık olduğumdan beri bebeğin hareketlerini daha az hissetmeye başladım. Ve daha önceki gibi hızlı tekmeler değil böyle kımıldama şeklinde hissediyorum. Biraz araştırdım bebek büyüdükçe yeri daralıyor ondan hareket edemiyor diyenler de var, aksine daha çok hareket etmesi gerekirdi diyenlerde.. 

Tecrübrleriniz ne yönde? 

3 Cevaplar

0 oy
(5,673 puan) tarafından
Günde 10 fazla hereket ediyorsa doktor sıkıntı yok demişti ve evet gerçekten yeri daralıyor artık
(272 puan) tarafından
Hareket ediyor ama hissetmekte güçlük çekiyorum. Daha önceki gibi güçlü hareketler değil
(5,673 puan) tarafından
En son ne zaman hastahaneye gitiniz uzun zaman olmuşsa bir gidip doktora danışın bence
-Reklam-
0 oy
(2,853 puan) tarafından
Evet bende endiselenirdim ama yeri daraliyor, cikolqta yiuip bazende durtuyordum. Icin rahat etmiyorsa git bi doktora icin ferahlasin
(272 puan) tarafından
Peki büyüdükten sonra hareketileri daha mı güçlüydü? Mesela 5-6 aylıkken tekmeleri karnımı acıtırdı. Şu an sadece kımıldıyormuş gibi geliyor
(2,853 puan) tarafından
Evet azaldigi zamanlar oldu, biraz durtunce oda durtuyordu :) yine de Allah korusun hersey olabilir riske atmayip bi kontrole git bence
0 oy
(1,695 puan) tarafından
Büyüdüğü için hareket edecek alanı azalıyor o yuzden hareketleri daha az hissedebilirsiniz 
(272 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 56 göst.
0 oy
4 cevap 69 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.

409,985 soru

12,326,777 cevap

39,111 kullanıcı

Kategoriler

...