0 oy
138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhabalar xanımlar.bir şey sorucaktim .ben bir buçuk yildir evliyim və çocuğum olmuyor.doktora da girdim bir şeyin yok dediler. Sizde de boyle birşey oldumu ?

6 Cevaplar

0 oy
(4,969 puan) tarafından

Sitres yapıyorsunuz dur oda cok etkiler benimde olmuyor du dr gittim ameliyat olmadan olmaz dediler umudu mu kestim ameliyat sırası beklerken hamile olduğumu öğrendim 

(2 puan) tarafından
Evet çok stresli bir insanın elimden geldiği kadar sakin olmaya çalışıyorum
-Reklam-
0 oy
(4,439 puan) tarafından
Eşinin de doktora gitmesi lazim biliyosun dimi? Çocuk olmayinca neden ilk biz kadinlar doktora kosuyo anlamış değilim? Bi rahim filmi filan cektirebilirsin. Bi de bu konularda tek doktorla kalma. Farkli doktorlara da git bence
(2 puan) tarafından
Eşimde gitti o da tamamen sağlıklı.rahim filmini daha cektirmedim
0 oy
tarafından
Azərbaycanlısan deyəsən canim 

Rəbbim tez zamanda nəsib etsin ..əslində 1il 6 aydan sonra olmamasi durumunda matga muayinəsi falan oluna bilər ..amma əminəm ki olunubsan ..

Yumurtlama gunlərini hesablayim o günə salıb cinsi əlaqə edibsizmi ..burda elə hamilə qalanları cox gördüm 
(2 puan) tarafından
Bəli dediyiniz kimi eləmişəm tək qalıb boru munayiəsi. Onada qaynanam razı olmur deyir yaxşı şey deyil . Ama məcbur qalsam edəcəm
tarafından
Ehh eyni bu qaynanalar
İnşəallah etdir canim onu da xeyirlisi ile evlad nəsib olsun
0 oy
(329 puan) tarafından
Stres etkiliyor kafaya takmaman gerek akışına bırak çoğu insan  sağlıklı beslenme  diyor alakası yok ben her şeyi yedim rahim filmi diye bir şey var araştırıp bakabilirsin bazı yerler söylemiyor ve en önemlisi Allah'tan ümidini kesme sen beklemedigin anda gelir
0 oy
(4,330 puan) tarafından
Benim de 1 sene olmadı hiç Bi sorun yoktu doktora gittim yine yumurta geliştirici kullandım hamile kaldım 
0 oy
(1,286 puan) tarafından
Hormon değerlerinize baktırın amh fsh prolaktin lh 

Sağlıklı beslenin azda olsa spor yapın ovulasyon testi kullanın glutenden uzak durun kabak çekirdeği keten tohumu tüketin vitamin değerlerinize baktırın k b vitaminleri folat d vitamini
(1,286 puan) tarafından
Ve kesinlikle stres yapmamalısınız olacağına inanın dua edin Allaha bırakın

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 152 göst.
+1 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde pelince (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 170 göst.