0 oy
168 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (317 puan) tarafından
Selamün aleyküm kızlar ben 7. Sınıfa kadar okudum istemeyerek mecbur okulu bıraktım evlendim mesleğim olsun çok isterdim şimdi 22 yaşındayım ve 2 tane 4 5 yaşlarında bebelerim var açık öğretimden okuma şansım var mı çok yüksek bir meslek de gözüm yok hani ben okuyana kadar cocukalrim biraz daha büyür okula başlar bende mesleğimi yaparım hayallere girdim ama hicbisey için geç oldunu düşünmüyorum nasıl nereye başvurmam lazım bilenler varsa ne yapacağımı anlatabilir mi teşekkür ederim ❤️☺️

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Selamun aleykum canim .. inşallah istedigin gibi meslek sahibi ola bilirsin 

Ben de okuyamadim malesef evlendim yurt disina geldim..

Ama ulkeme gidince okuycam inşallah..universiteye kabul olmustum yuksek puanla ..onu devam ettiricem inşallah 
(317 puan) tarafından
Aleyküm selam ablam amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ inşallah sende devam edersin sen benden daha şanslısın bak üniversitesiyede kabul olmuşsun ne güzel herşey gönlünce olsun inşallah ❤️❤️
tarafından
Amin canim amin
Evet ben tam kabul oldum...babam hastalandi malesef annem calismiyo abim askerde ..ben calistim babam icin tedavisi cok pahaliydi ..
Ve sonuç olarak kacirdim universiteyi
-Reklam-
0 oy
(4,437 puan) tarafından
Bulundugun il veya ilcenin meb numarasi vardir internette. Ordan arayip net bilgi alabilirsin. Daha genceciksin tabiki gec değil. Liseyi bitir direkt kpss ye gir. Atanirsan açıktan universite okursun. Hem maasin da yukseliyo o zaman. Tebrik ederim hevesin ve azmin icin. Umarim güzel yerlere gelirsin
(317 puan) tarafından
Yorumunuz beni daha heveslendirdi hemen araştırmaya girişecem bakalım şimdi arayamam konturumuz yok da eşim kendine yükliycek yüklesin ariycam hemen peki en çok merak ettim lise üniversite açıktan kaç yıl sürer çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️❤️☺️
0 oy
(12,015 puan) tarafından
Canım öncelikle MEBi ara bilgi al.7. sınıfa kadar okudum diyorsun.once orta okul diplomasi alacaksın.sonra açık liseden bir meslek lisesi okuyabilirsin.neden olmasın genceciksin.benim bu vallahi hobim desem yeridir.bende çok severim insallh şu oğlumda büyüsün bende ikinci üniversite okumak istiyorum
(317 puan) tarafından
İnşallah ariycam ablacım ama okudum okul aşırı Uzak o okuldan bir belge almam lazım mı inşallah herşey gönlünüzce olsun Allah'ım gönlünde birkamasın benim kaldı ☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 461 göst.
4 Nisan 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Esraalya (1,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 114 göst.
16 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (584 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
13 Eylül 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,689 soru

23,669,030 cevap

309,423 kullanıcı

...