0 oy
292 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,296 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız benim sorum olacak 

Aşırı derecede bant yarası oldu karnım hem yanıyor hem kaşınıyor hem açıyor bantsiz olma şansı da yok torbanin aşırı derecede Bereketli olduğum için torba açılma yapıyor bant olmazda şunu yap iyi gelecek dediğiniz birşey varmi 

Komple yara bantların olduğu yer  yaralar akintida yapmaya başlamış 

Salı günü gidince doktorada göstericem tekrar 

image

image

image

11 Cevaplar

+1 oy
(5,492 puan) tarafından
comfeel bariyer krem İyi gelir canım 
(5,492 puan) tarafından
Actolind sprey de çok iyi geliyor.
-Reklam-
0 oy
(16,446 puan) tarafından
Hiç bı fikrim yok doktoruna sor o krem verir sana 
(4,296 puan) tarafından
Salı günü gidicem cnm o güne kadar belki Fikri olan vardır
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Doktoruna fitalive in celliderm kremi var onu sorup kullanabilirsin benim sezeryan yerim iltihap olup akmıştı onu kullandım çok iyi geldi
(4,296 puan) tarafından
Resmini yükleme şansın var mi cnm eczacı arkadaş var ona sorayım gebelikte kullanilirmi ona göre alayim
0 oy
(348 puan) tarafından
Canım şimdi krem sürsen bant tutmaz ama yaralar enfeksiyonlumu enfeksiyonluysa kara merhem diyorlar o çok iyi. Rabbim sifani versin inşallah 
(4,296 puan) tarafından
Krem çekene kadar yatarim cnm  gebelikte kara merhem izin vermiyor dr
(348 puan) tarafından
Bilmiyordum gebelikte kullanılmadığını cnm
(348 puan) tarafından
Canım senin için yotubeden açtım yorum Lara baktım da biri yazmış üç dört günde bı torba değiştiriyorum kemer kullaniyorum torba atmiyo yazmış da hamilesin kemer olurmu acaba bantlamasan
(4,296 puan) tarafından
Kemerim ve korsem var canim ama hamile olduğum icin kullanamıyorum yaradan daha çok canımı sıkıyor son haftam artik kocaman karnım var
(348 puan) tarafından
Azkaldi cnm sabır iyi gceler
0 oy
(1,497 puan) tarafından

image

Bu krem canım

(4,296 puan) tarafından
Sorayım cnm çok teşekkür ederim
0 oy
(3,222 puan) tarafından
Of cnm bmm ya Rabbim tez zamanda şifa versin sana inşaAllah yara kremi sürsen iyi gelmezmi 
(4,296 puan) tarafından
Yara kremi denemedim ama deneyim
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Bacım kayınpederim de böyle kullanıyor. Ama çekindiğim için hiç bir şekilde soramıyorum. Çok geçmiş olsun 
(4,296 puan) tarafından
Kolostomi torbasimi var cnm
(1,862 puan) tarafından
Tıpta adı nedir bilmiyorum ama bağırsak ameliyatı oldu canım oda. Yıllllaaaaar önce. Sürekli sipariş üzerine torba ve ilaçları geliyor
(4,296 puan) tarafından
Evet benimde öyle maalesef normalde bu şekilde bant atılmıyor ama benim bebeğim olduğu için ve hamile olduğum için hem ben sürekli hareket halindeyim hem bebek hareket ettikçe torbayı atıyor o yüzden bant atıyorum
0 oy
(861 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun postlarına arada bir bakıyordum. Yara olan bölgeye zeytinyağı sür orayı da ya kağıt havluyla ya da bez parcasi ile kapat. Sadece yapışan bantin uçları yapissin yeter tutar yani umarım anlatabildim. Yani ortasında bez veya kağıt havlu kenarlari yapışacak şekilde bantlasan. Aklıma başka türlü gelmedi Rabbim birr an önce şifa versin bebisini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım...
(4,296 puan) tarafından
Anladım demek istediğini cnm çok teşekkür ederim
0 oy
(129,283 puan) tarafından
sudocrem varmi büşü o genelde iyi geliyo
(4,296 puan) tarafından
Denedim onu cnm fayda etmedi
(129,283 puan) tarafından
bilemedim büşüm
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Canım fena olmuş ya.akinti da var gibi bir eczaneden antibiyotikli krem mi alsan
(4,296 puan) tarafından
Enfeksiyon akıntısı var altlar daha kötü
0 oy
(11,435 puan) tarafından
Eczaneden nemlendirici Krem vs alsan canım benim karnım da böyle oluyordu sanki banttan değil ya bendede böyle şeyler vardı bir sürü de nemlendirici yazdi çok iyi gelmişti kaşınıyordu benimde alayım dersen adını vereyim sana
(4,296 puan) tarafından
Yolla cnm
(11,435 puan) tarafından
Excipial lipo
(4,296 puan) tarafından
Bakayım cnm çok teşekkür ederim benimkiler büyük ihtimalle bant nasıl bu kadar emin olabilirsin dersen ameliyat yerimdede olmuştu bantlamayi kaldırınca geçti
(11,435 puan) tarafından
Olabilir canım benimde böyle olmuştu ama aynısı

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 41 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 718 göst.
22 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aras masal eslem (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 497 göst.
0 oy
6 cevap 265 göst.
25 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...