0 oy
263 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (82 puan) tarafından
Kizlar kilo nasıl vericem ben taktik verin bu iştah nasıl kapanır diyetisyen işi pahalimi olur spor demeyin..

Herbalife kullanan varmı ise yarıyor mu

Güzellik merkezlerinde incelme işlemi yaptıran var mı.

Diyetisyen eşliğinde kilo veren varmı işin maddi yönünü merak ediyorum. Deneyimlerinizi yazın lütfen 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (12,138 puan) tarafından
Boğazını tutmadiğin sürece ne yapsan boş
önce (5,738 puan) tarafından
aynn  hersey bogaz tutmayla alakali.zayiflama merkezlerindeki aletler sadece kan dolasimini hizlandiriyor. masaj gibi dusun. diyetisyenin diyete uymazsan verilmiyor ustune kacamak yapip aksam esinle findik fistik da yesen cay yanina diyetisyene verilen pra da bosa
herbalife kullanarak zayiflamistim 15 kilo vermistim uc ayda ama cikolata paketini kokluyirdum.  agzima hic ekstra bisey koymadan.
diyet yapmak masrafsiz ama bu senin akiskanliklarina bagli ben hergun et tavuk balik yerim kofte yumurta kuruyemuz ceviz yerim mutlaka zaten. kimisi var haftada 1 tavuk yapio mesela . ayda bir et girio evine. haliyle boyle gecinen biri icin zor maddi olarak yetismen. cunku diyetisyende olsan kendin diyet de yapsan et tavuk balik yumurta ceviz kefir meyve illaki yenecek bunlar .
diyetisyenle ilerliyorum suan inline . haftada 2 gun tavuk bi gun kofte bi gun sebze bi gun balik bi gun de et var mutlaka
-Reklam-
+1 oy
önce (991 puan) tarafından
Aslında zayıflamak bedava hatta paran cepte kalır başarmıştım 2 yıl önce şuan 10 kg fazlam var emzirmek bana yaramıyor:D
0 oy
önce (1,239 puan) tarafından
Ne diyet ne herflay iki bebeğim var aralarında yaş farkı 11 ay büyüğün 15 aylık iğne iplik gibiyim her gün ütü çamaşır temizlik derken...
0 oy
önce (140 puan) tarafından
Canim zayflamaya yardimci kahve var bizim firmada bu gece yarisina kadar nerdeyse yari fiyatina istersen bna ozelden yaz 
0 oy
önce (27 puan) tarafından
Canim 1 haftadır aralıklı oruç yapıyorum 4 kg verdim denemelisin
önce (11,136 puan) tarafından
Kaça kaç yapıyorsun ve istediğini yiyor musun
önce (649 puan) tarafından
Neler yiyorsun peki canim
önce (27 puan) tarafından
18 6 yapıyorum sabah tahil ekmekli bir dilim kahfalti kendime tabak hazırlıyorum aksamda tabak hazırlıyorum ekmeksiz tuketiyorum  3 lt su  odem attiran caylar yesil cay mısır püskülü kiraz sapı felan  yatasaya kadar hicbisey yemiyorum ac yatıyorum  gunde 40 dk egzersiz
önce (649 puan) tarafından
Benim gece yeme alışkanlığım var çocukluğumdan beri bırakamıyorum öyle oluncada kilo veremiyorum sizce ne yapmam lazim
önce (991 puan) tarafından
Gündz az yiyin hatta basen hiç bende öyleyim gece yiyerek 57 olmuştum herkes bana kolay kg verdb dedi ama çok hareketliydm spor yürüyüş aralıklı oruç  la verdim gecede yedim cips çikolata kahavtlı atladm basen bazen akşam bir çorba kafasınzda çok büyütmeyin bence heleki bu kadr maddi yönden gitmeyn boğazı tutsan zaten gidiyor Spor da çok önemli doğum emzrme iki gebelik üst üste kürtaj derken  69 oldum 9 u versem yeter emzirirken veremiyorum bende sütüm kesiliyor
0 oy
önce (409 puan) tarafından
Valla bundan 3 yıl önce Herbalife ile 45 kilo verdim tüp bebekle hamile kadim ikizdi solayisiyla iğne ilaç boğaz derken yine eskisi gibi oldum 31 gündür yeniden başladım 11 kg verdim tmm takip önemli sürekli her sabah kilo atıp menü belirliyoruz ondan birazda insan motive oluyo dikkat ediyo bende yeme bozukluğu var sürekli yemek yemek istiyorum doğumdan sonra oldu böyle önce bu kadar çok değildi ama yinede boğazıma hakim olup eski zayıf halime döneceğim 
0 oy
önce (4,802 puan) tarafından

Herbılafe ile 30 kg veren ben dikkat etmediğim için 15 ni geri aldım :P ama yıllardırda sabit kaldım Allah var şuan tekrar Herbılafe başlayacağım aldım ürünleri :D

önce (428 puan) tarafından
Ayy bu kadar net veriyor mu biri daha yazmış da birde neler var içeriğinde fiyatı nedir sana zahmet bilgilendirirsen sevinirim
önce (4,802 puan) tarafından
Valla sıkı yaparsan daha çok verirsin kuzum ben 5 ay kullandım ki ilk 2 aynı  çok sıkı yapmıştım 3 ayı sallayarak yapmama rağmen 30 kg verdim  kendi sitesi var ama hiç kullanmadıysan bu ürünleri satan birinden alıp kullanman daha iyi olur grupları felan oluyor motivasyon için  yapan kişi arkadaşınsa gelen fiyatına verir sana ben kendi arkadaşımdan geçen hafta aldım 3 lü seti 2500 e aldım ama yapan başka bir arkadaşa sordum 3200 fiyat çıkarttı gibi
0 oy
önce (1,269 puan) tarafından
Kız su Herbalife la zayıflanır mi ya. Öğün yerine geçen bı besin. Dengeli ve sağlıklı beslen. Spor yapamasanda 1 saat tempolu yürüyüş yap. Aksam 6 dan sonra bişey yene. Bak gör. Diyetisyen bana sıkıcı geliyor çünkü ben ömrümün sonuna kadar diyetisyene gidemem ve verdiği tarfielei uygulauamam. Sen kendini iyi tanırsın . Ve ne zararlı bilirsin. Oakeltli gıda fast food tüketme. Dengeli beslen ve hareket. Yok zayiflama çayı yok kahvesiyke olacak iş değil. Oturduvun yerden yağ yakamazsin. Bol *** hareket ve beslenmeee
0 oy
önce (535 puan) tarafından
Ben eskiden diyet yapacaksan tek başına yapacaksın diyordum yok öyle olmuyormuş önce kendi kafanda başlayacaksın azımlı olacaksın ben  geçen sene kılo vermeye çalışıyordum bır türlü olmuyordu ıkı gun sonra bırakıyordum. Harçliklarımı biriktirip diyetisyene gıttım ölçum yapıldı yagım ve ödem ı'm fazlaydı ona göre beslenme listesi hazırladı lısteye baktım dedim hocam bu ne  bunlar çok fazla nasil zayıflıyacam eyer bu lısteye uymayacaksan hiç başlamayalım dedı tamam dedim ama yuruyuş ve su bol bol olsun dedi bır haftada 3 buçuk kılo verdim dıyetısyen ve ordaki çalışanlar şaşkın hepsıde yağdan gitmiş dedi. İkinci hafta bır buçuk kılo verdim dıyetısyen olçum yaptı güzel ama hiç yağdan gitmemil dedi ve odemin  bu hafta fazla dedi .çunku ikinci hafta büyük bır sıkıntımız oldu yapamadım uymadım lısteye ondan sonra o sıkıntımıDan dolayı bıraktım sende imkanın varsa bır dıyetısyenle başla spor olarakta yuruyuş yap  inşallah ıstedıgım kıloya gelirsin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 46 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
0 oy
2 cevap 128 göst.
30 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,030 göst.

404,723 soru

12,123,677 cevap

36,479 kullanıcı

...