0 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (524 puan) tarafından
Öz eleştiri yapmak istiyorum kızlar karakter olarak çok sert biriyim bu arada kabaliktan bahsetmiyorum tabiki teşekkürü ricayı bilirim ama dışarıya karşı aşırı soğuk bir yapım var ve sevmediğim insana karşı çok soğuğum yapmacıktanda olsa gülemiyorum maalesef ya sınır koyuyorum mesela ama bu kişi çok yakınımdan da biri oluyor görüşme zorunluluğum var fakat görüştüğüm esnada zorunluluk olduğunu surat ifademle belli ediyorum. sayılı arkadaşım var onun dışında arkadaş edinemiyorum eşim hep şikayetçi birileri ile tanış arkadaş ol sıkılıyorsun diyor ama ben beceremiyorum maalesef. Esim benim tam aksim çok sosyal hemen girdiği ortamda kendini sevdirir kızım daha 3 yaşına girmedi ama maşallah oda çok sosyal herkese selam veriyor hemen kanı kaynıyor falan. Nebileyim ya sizce bu bir sorunmu yoksa eşim mi problem ediyor.

6 Cevaplar

0 oy
(8,086 puan) tarafından
Sanki postu ben açmışım ama ben bu durumdan rahatsız değilim. 

Ne kadar az insan o kadar çok huzur.
(8,086 puan) tarafından
Aynı şey bende de var tek fark ben kin taşırım ölsem unutamam. Kaynanamla aramda sorunlar oldu aile binasında olmamıza rağmen gidip gelmem mesafemi koydum.Her türlü onu sevmediğim anlaşılır. Birinden soğudum mu ömür billah ısınamam.
(524 puan) tarafından
Aynen bahsettiğim kişide kayinvalidem evim çok yakın evimiz ama 2 aydır cok uzağım konusmuyorum ariyor aciyorum ama soğukluğumu belli ediyorum bu durum esimede yansıyor ama ona açık açık söyleyemiyorum da sevmiyorum anneni diyemiyorum geldiği zaman soğuk davranıyorum ki çok gelmiyor sadece kızımı görmek için ugruyor yani mesele buda değil aslında sevemiyorum soğudum her sözü batıyor oda farkında sürekli neyin var diyor neyim olacak tiksindirdin kendinden işte ah ah kayınvalidem olmasa asla görüşmem
(8,086 puan) tarafından
Zor tabi canım ama ben sabrımın sonuna geldiğim zaman dilimi tutamıyorum.Çok keskin konuşurum ki eşime direkt söyledim sevmediğimi  Allahtan annesi de yaptıklarını biliyor da nadiren geliyor eve eşim de ilk başta zorluyordu konuş unut git gel diye artık o da vazgeçti bir şey demiyor. Ne yapayım elimde değil unutamıyorum yalandan yüzüne gülemiyorum.Yapım bu.
(524 puan) tarafından
Hicbiseyden cekinip korkmayan ben esimi kırmaktan korkuyorum:(
(8,086 puan) tarafından
Öyle diye diye biz kırılıyoruz ama.
-Reklam-
0 oy
(4,071 puan) tarafından
Siz sorun etmiyorsanız elbette sorun değil. Bu karakter meselesi zorla da gülemezsiniz ki. Ben kan kussam kızılcık şerbeti içtim derim, üzüntüm bile varsa kimseye yüzümü asarak belli etmem
(524 puan) tarafından
Aslında oda kötü bişey ah bir ortası olsa böyle sakin insanlara ozenirdim demekki takmıyor derdim demekki iclerine atiyolarmış
(4,071 puan) tarafından
Sorunumu evimde yaşarım, bunu neden başkaları bilsin. Ben unutur güzel günlere dönerim ama çevrem unutmaz
(524 puan) tarafından
Unutmasınlar yani ben uzelecegime neden başkası uzulmesin diye kendimi uzeyimki tabi buda farklı bir bakış açısı
0 oy
(482 puan) tarafından
Aynı ben de öyleyim canım. Tek farkı, benim hiç arkadaşım yok. :D Zamanında pek iyi insanlarla karşılaşmadım. O yüzden şimdi elimi uzatsam kolumu kapacaklarmış gibi geliyor. Halimden memnunum ben de. Hem bu devirde zararın kimden geleceği de belli olmuyor. Eşin gereksiz sorun ediyor bu durumu. Herkesin karakteri farklıdır. Herkesle mıymıy olmak zorunda değiliz. :) 
(524 puan) tarafından
Ay evet ya esime karşı yoktur öyle mesafelerim önemli olanda bu diyorum. Ama kayinvalidem esim öz abim bile bana sürekli akıl veriyor böyle olma diye içimden gelmiyor ne yapabilirim ☺️
(482 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım. Takma onları boşver. Bence halin gayet normal. Tam tersi aşırı sosyal olmak anormal geliyor bana. :D
0 oy
(13,813 puan) tarafından
Bence sorun değil bende sen gibiyim az insan çok huzur kafasındayım yüzüne gülüp arkandan laf etcene yüzüne de gülmesin diye düşünüyorum 
(524 puan) tarafından
Yalnız olmadığımı bilmek gerçekten güzel bazen acaba sorun bendemi diye düşünüyordum
(13,813 puan) tarafından
Herkes sosyal olacak diye bi kaide yok ben asosyal olduğumu düşünmüyorum derdimi tavrımı çok net belli edebiliyorum ama insanlar bana yapmacık geliyor bilmiyorum belki çocukluğumda yaşadığım şeyler yüzünden.

Evlenmeden önce kaynanama bizzat dedim bunu yüzüme gülüp arkamdan laf edeceklerse hiç gulmesinler diye mizacım sert esim de der sana bisi demeye korkuyor herkes diye çünkü bana ters olan bi şeyi pat diye söylerim hiç çekinmem
(524 puan) tarafından
Ay vallahi en son dediginiz gibi esimde bana diyor insanlar senden korkuyor diyor annem bile senden korkuyor diyor bende bana bir gelene iki gidiyorum demekki hatasi kusuru varki korkuyor diyorum kayınvalidem sürekli bana senden korkuyorum cekiniyorum cok sertsin diyor bende ben buyum size özel degilki benim yapım bu diyorum mesela kimseyi öpmeyi sevmem kolay kolay merhaba merhabadir benim için sizdede durum böylemi
(13,813 puan) tarafından
Evet ben de öyle büyüğümse öpülecekse bi elini öperim onun dışında zaten misafirlik de sevmem bana gelsinler kapım açık ama ben kimseye gitmek istemiyorum rahat edemiyorum
(524 puan) tarafından
Ay öyle ya bir ara çok çağırıyordum sürekli ağırlıyordum ama gebeliğim sebebi ile yoruluyorum artik kimseyide çağırmıyorum gitmiyorumda asosyal oldum galiba :D
0 oy
(18,593 puan) tarafından
Bende mesafeliyim ama ben mesafeyi severim k yüzden şikayetçi değilim arkadaş edinmek çok güzel bir şey ama kafa dengi ise samimiyet kurarım içten samimiyet hissetmediğim birine yapmacık yapmacık davranamam davransam da eğreti durur mesela ama bunun kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum 
(524 puan) tarafından
Evet basta kendim kötü hissediyorum yapmacık olduğu anlaşılıyor bide ya sırıtıyor bazı insanlar aşırı profesyonel gerçekten
0 oy
(674 puan) tarafından
Eskiden eşin gibiydim şimdi senin gibiyim. Kimseye hayır diyemeyen aman kırmıym etmiym diye hep kullanılandım sonra gerçek yakınlarım dışında bende senin gibiyim gerek de görmüyorum 
(524 puan) tarafından
Ya ben kendimi bildim bileli böyleyim esimle sevgiliyken bile eşim çok soguksun derdi bende cok uzun sürmez sanıyordum ama birbirimizi dengeledik galiba evlendik eşime karşı farklıyım yada öyle olmaya çalışıyorum ilk zamanlar pek mıc mıca alisamamistim ama simdi o mutlu olsun diye yaklasiyorum bide zaten seviyorum sevdigim insanlara öyle degilim ama herkese karsida merhaba merhabadir öpmeyi vs sevmiyorum
(674 puan) tarafından
Mizac meselesi ben aslında mıç mış temas seven biriyim ama insanlars karşı artık mesafenin iyi olduğunu düşünüyorum. Micazicın öyleyse değiştiremezsin ki zaten yapmacık olur hoş zaten sen memnunsan ki öylesin çok da problem değil bence

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 526 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esema (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 840 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Persona Non Grata (3,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 429 göst.
+1 oy
7 cevap 690 göst.
30 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Casperiye (6,234 puan) tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,037 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...