0 oy
459 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,373 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız hayırlı geceler uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz ♥️ ☺️ ♥️ 

Biz bi ıspanak alalım diye çıktık herşeyi  aldık birtek ıspanak almadan geldik :woot: kahve Yanı abur cubur çikolatalarım bitmişti onları aldım oğlumun kek krizi tuttu eksikleri aldık geldik eşim az kahveye kadar gitti oğlum 2 tane oyuncak beğendi aldı onlarla oynanak için beni hiç takmıyor bende aldıklarımi yerleştirdim kendimi balkona attim azıcık sizinle sohbet edelim dedim tek umudum eşim gelene kadar inşallah oğlum uyurda eşim beni bi yıkar uy.uzlu gibi kaşınıyorum :P 

Raf düzenim nasıl olmuş hanımlar kahve makinesini bilerek koymadım çünkü Çaycim arza yapti kahve makinası ile su kaynatıyorum büyük kahve makinesi ni da kaldırdım 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(5,853 puan) tarafından
Mis gibi duruyor vala güzelmiş bende kahve köşesi istiyorum ama nereye yapym bilmyrm   

Çocuklar im malesef daha uyumadı geç uyurlar
(4,373 puan) tarafından
Bende kapaklı raf alicaktim rabbim kalbimi biliyor ya ev sahibi dolap yaptırırken burayida migro dalga ve kahve köşesi diye yaptırmış benimde gönlüme göre oldu

Uyurlar inşallah cnm
(5,853 puan) tarafından
Yaaa güzel kahveleri icmen dileğiyle ..
-Reklam-
0 oy
(397 puan) tarafından
Çok düzenli ve güzel olmuş canım doğum 1 hafta sonra mi olucak
(4,373 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm salı günü kolonoskopi ye giricem ondan sonra net gün belirlenecek genel cerrahi uzmanı ve kadın doğum uzmanı aynı günü denk getirmiyorlar rabbimin izniyle 35 haftalık olduk 36 da doğum yapacakmış gibi hazırlan dediler sabit birtek beyin cerrahi sorun çıkarmıyor polikinlik muayenem bile olsa 1 saat hastaları bekletir hastanın başına gelirim diyor
(397 puan) tarafından
Sag saglim kucağına al canım benim.  Beyin cerrahı neden bakıyor bir rahatsızlık mi var
0 oy
tarafından
Aleykum selam Gule gule kullan canim begendim kullanisli olmus afiyet olsun 
(4,373 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm
0 oy
(1,124 puan) tarafından

Çay icecez nasipse kızı hazirladim doyurdum yatırcam çay içecez o demlene dursun  gündüz ne kızım durdu ne iş yapma hevesim şimdide harıl harıl iş yapasım varki sorma :Dbeni koysunlar geceye kadar temzlik yapayım afyet olsun bacım köşemde güzel bol kahveli günlerin olsun canım ☺️ ☺️ bende böyle bir koşe isterim kiraciyim yer müsait degil malsefki

(4,373 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm ♥️ bende kiracıyim ev sahibi yaptırmış benimde çok hoşuma gidiyor
(1,124 puan) tarafından
Amin canm cumleimizin cnm☺️ vallh ev sahipleri bazen güzel şeyler yapıyorlar bizim bu evde dublexsin kapısını kumandalı boydan kapı yapmışlar tam işime yaricak kızım emeklerken çıkmaz bbide çocuk odasına duvra dekor yapimslar süslü falan kızıma oda yaptım çok gzuel oldu yoksa ben öyle duvar fakan dekor yapmazdım sadce eşyasını alıp koycaktim güzel oldu yani
(1,124 puan) tarafından
Cnm sizin o tarfda kiralar ne kadar
(4,373 puan) tarafından
Ben 17 veriyorum gulum 15 ile 25 arası değişiyor
(1,124 puan) tarafından
He analdim cnm seninde yüksek dahda yükselecek bizmkide 13 500 22 oldu geçen hafta
0 oy
(5,443 puan) tarafından
Gayet güzel düzenli olmuş canım güle güle kullan ❤❤
(4,373 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️
0 oy
(110 puan) tarafından
Eline sağlık canım misler gibi olmuş
(4,373 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(51,567 puan) tarafından
balkon soğuk değil mi kiz
(4,373 puan) tarafından
Soğuk cnm balkonda otura bilmek için özel mont ayarladım kapının arkasında asıyorum balkona çıkarken üstüme alıyorum :) evde boğuluyorum artik
(51,567 puan) tarafından
hayirlisiyla al kucagina inşallah bende yaz gelsinde balkon keyfi yapayım diye bekliyorum balkon nimet ya
(4,373 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun son hafta haftalar bitti ama bende bittim

Büyük nimet
(51,567 puan) tarafından
sonu guzel olacak hayirlisiyla
(4,373 puan) tarafından
İnşallah cnm

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 572 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 626 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,767 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 1,422 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sweety_97 (13,778 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 547 göst.

409,789 soru

12,319,907 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...