0 oy
63 göst.
önce Diğer kategorisinde (850 puan) tarafından
Kızlar iyi geceler 

Oğlum 2 gündür grip oldu geceleri özellikle nefes alamıyor alamadığı için sabaha kadar uyuyamadık. Doktora götürdüm ama burun tıkanıklığı için ne yapabilirim ona birsey yazmamış. Yastığın kenarına vick sürdüm nefesini açsın diye başka ne önerirsiniz. 2 buçuk yaşında bu arada 

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,901 puan) tarafından
Buhar yapabilirsin boş buhar.
Birde fizyolojik serum..
önce (850 puan) tarafından
Fizyolojik serum yok canım bir keresinde doktordan istemiştim. Artık büyüdü gerek yok ona demişti. Buharı nasıl yapabilirm uyuyor sonuçta çocuk
Canım benim kızım 3 yaşında halen yapıyorum. Tuzlu su ne gibi zararı olabilirki doktor gerek yok desin. Boş buharda buhar makinesi ile yapılıyor uyusun sadece burnuna tutacaksın buharı buhar makinen yokmu?
-Reklam-
0 oy
önce (1,138 puan) tarafından
Alıyosum serum fizyolojik ve şırınga sıkıyosun burnuna tertemiz oluyo sonra da otrivine pediatrik sprey sıkıyosun sabaha kadar mışıl mışıl uyuyo. Böylece  Genzindeki mukus ciğerlerine inmiyo ve öksürüğe çevirmiyo. 1. Ayından beri böyle yapıyorum şu an 2.5 yaşında hastalıklar 2 güne geçiyo
Fizyolojik serum doktorumuz yazmadı canım daha doğrusu yazmıyor. Etkili olmaz diyor. Uyanıkken burnu sürekli akıyor zaten ama gece uyurken tıkanıyor
önce (1,138 puan) tarafından
Bu zaten reçete edilen bişey değil canım eczaneden kendin alıyosun şırıngaya çekip burnuna sıkıyosun böylece bütün mukus temizleniyo
Biliyorum bebekken çok kullandım 1 yaşına kadar yapıyordum. Sonra yaptırmamaya başlayınca bıraktık biz de. Ama işte böyle hastalık zamanında tıkanıp kalıyor. Olmasa eczaneden aldırırım yine
0 oy
önce (13,214 puan) tarafından
Cold mix ise yarıyor canım . Viksi yastığa değil de azıcık burun ucuna yapabilirsin kokusu yeter 
Eczaneden isteyin canım bilirler biz mavi kullandık geçen sene şuan 2.5 yaşında kızım belki yaşından dolayı mavi verdi eczacı bilmiyorum. Çok rahatlatiyor
Hm anladım canım. Yarın nöbetçi eczane bulursam sipariş ederim bu gece de uyutmayacak gibi dönüp duruyor sürekli
Bağrına ayak altına viks sür canim
Evet evet az önce komşum da söyledi ayak altına ve bagrinin kalbine yakın olmayacak şekilde viks sür diye. Ayaklarının altına sürdüm şimdilik. Çok teşekkür ederim hepinize
Rica ederim canım rabbim şifa versin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 99 göst.
0 oy
4 cevap 103 göst.
25 Eylül 2024 Aile kategorisinde Dolunay65 (1,201 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 102 göst.
0 oy
2 cevap 57 göst.