+1 oy
709 göst.
Diğer kategorisinde (3,367 puan) tarafından

Kızlar hep kaynana görümce postu açılıyor genelde de gelinlere destek oluyoruz ama ya acaba onlar bizim hakkımızda ne düşünüyor post açslardı ne derlerdi:D

Az önce gördüğüm posttan yola cıkarak yazıyorum bunu, görümcesi neden onu arayip evdemisin yarın geliyim dememiş te eşine sormuş, gelin de evde yokum demiş 

Bende bir görümceyim bana yapilsa kirilirdim, belki ben abimle konuşmak istedim yahu laf arasinda da yarin müsaitseniz gelirim dedim ne var bunda dimi ama 

Bazen gelinler olarak ta abartiyoruz galiba 

25 Cevaplar

0 oy
(521 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bahsettiğiniz post Banada abartılı geldi. Tabi ilişkilerini bilmiyoruz. Neden öyle tepki verdi altında yatan başka sebepler mi var acaba? Onu bilmediğim için haklı yada haksız diyemiyorum. 

Bence eşler arasında her iki tarafın annesi gelin değil kızı gibi düşünse, damadı değilde oğlu gibi düşünse birde bunun üzerine kayınvalideler anne gibi kabul edilse tam bir aile olunur. Tadından yenilmez :D böyle birşey mümkün de örnekleri de var. Herkes mutlu… Bu ilişki ağından birinde kopukluk olması bile olumsuz etkiliyor. 

(3,367 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Tabiki öyle ama ben o an ki durum icin yorum yaptim yani empati yaptım kendimi düsünerekten
Keşke öyle düşünülse ama cok nadirdir nedense.
Mesela benim annem eşime de sorsa bana da sorsa zoruma gitmez çat kapı da gelse rahatsız olmayiz değil mi
Ama bu görümce kaynana olunca değişiyor belkide ilk adımı biz atmaliyiz kendi annemiz gibi düşünerek
-Reklam-
+5 oy
(626 puan) tarafından
Şunu anlamıyorum herkesin ilişkisi farklıdır herkes sizin görümceniz gibi yada sizin gelinle ilişkiniz gibi olamaz ki. Bazı kardeş yada anne ilişkilerinde de herkes kendi ailesini baz alarak konuşuyor ama öyle olmuyor maalesef. Neyse soruna gelirsek kaynanam torununu getirmiyorlar göremiyoruz diye şikayet ederdi. Hafta içi kendi çalışıp hafta sonu eşim çalışıyo izin yapamıyo desemde durup durup başa sarar bunu.
(2,253 puan) tarafından
Her hafta ordayız birkaç gün geçtimi getirmediler diye kızarlar :)
(626 puan) tarafından
Sizin iyiymiş gene aslında bizde eşimin yüzünü ben göremiyorum ki gece 4 de gelir hafta sonu da çalışınca olmuyo izin hafta içi yapıyo onda da kaynanamlar 8 civarı evde oluyo e kızın yatma saati geliyo denk gelmiyo haklılar ona bişiy diyemem ama bizden kaynaklı gibi söyleniyor bazen özlemden anlıyorum da işte
(3,367 puan) tarafından
Tabiki herkesin hayati yasam tarzi farklıdır ben sadece o anki durum icin dedim empati yaparak
(626 puan) tarafından
Yani sende haklısın tek konu üzerinden değerlendiriyorsun. Mesela eski postlarından ağır bi ameliyat sonrası kaynanası ve görğmcesinin sürekli eşini arayıp niye çalışmıyo işe gitsin dediklerini hatırlıyorum diğer postlarından mesela bunlar bana yapılsa bırak evime almayı bildiğin duvar örerdim..
(3,367 puan) tarafından
Vardir sebepleri tabikide canım herkesin hayat mücadelesi farkli
+2 oy
(397 puan) tarafından
Neden ekstra post açtın bunun için. Büşra haklıydı kadın evde onu arayıp sorabilir evde misin geliyim diye sacmalamışsın
(3,367 puan) tarafından
Sana sormayaktim ne hakkında post acacagimi bana göre haksiz ne olmuş şimdi
(397 puan) tarafından
İşsiz diye yorumladım
(3,367 puan) tarafından
Hahah güleyim bari winx kizlarini mi sorsaydim
Neyse ya aksam aksam sana cevap vermeye tenezzül etmeyeceğim
(397 puan) tarafından
Senin post daha sacma
+2 oy
(7,797 puan) tarafından
Post hakkında post açmak şu sıralar moda sanırım. Bende bir görümceyim ve abimle konuşsam bile muhakkak davet olsun veya ziyaret olsun eşini telefona isterim. Post sahibi bu konuda haklıydı. 
(3,367 puan) tarafından
Yani herkesin kendi görüşü farkli tabiki
Ayrica bu platformu 5 yıldır kullanan biri olarak bu şu siralar moda olmadı hep vardi. :))
(7,797 puan) tarafından
Bende 3 yıldır kullanıyorum şu sıralar hep denk geliyor üst üste.
+1 oy
(18,181 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bazen aile içi ilişkileri bilmeden yorum yapıyorsunuz. Muhtemelen geri çeviremesin diye öyle yaptı ve sürekli yaptığı için tepkili bir defaya mahsus olsa bu kadar tepki vereceğini düşünmüyorum. Sizde sürekli kardeşinizi arayıp yarın size geleceğim diyorsaniz yapmayın yengenizin gönülsüz gönülsüz size hizmet etmesini istemezsiniz.

Benim kayinvalidem bu platformda olsa muhtemelen gelinim beni aramıyor halimi hatrımı sormuyor diye şikayet ederdi 
(3,367 puan) tarafından
Yok öyle yapmıyorum merak etmeyin uzak oldugumuz icin 4 5 ayda bir gidiyorum anca sadece empati kurdum
(18,181 puan) tarafından
Sürekli müsait misin diye sorulmadan haber verilmeden evine çat kapı gelinen gelinle de empati kurmak lazım :) yaşadım biliyorum eşim nöbetten çıkıp gelip uyuyor gelirkende konuşuyorlar biliyorlar yani uyuyacağını aradım ulaşamadım diye kapıya dayanmalar sürekli hastaneye postaneye gittim dönüşte size geleceğiz diye eşimi aramalar hepsi yaşandı gündüz oturması ile geline canım müsait misin demek zor değil
(3,367 puan) tarafından
Yani olabilir bizde olmadigi icin öyle seyler anlamadım belkide
+1 oy
(3,634 puan) tarafından
Sende mi abartıyorsun acaba bu postu acarak :)) 
(3,367 puan) tarafından
Olabilir hah
0 oy
(133,991 puan) tarafından
busranin postu ☺️☺️☺️
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Benim Kayınvalidem burada yazmış olsaydı şunu söylerdi Benim gelinim hakkında o ismi bilir ona kimse karışamaz bitiş temiz derdi
(3,367 puan) tarafından
Oo süper kaynana desene
(1,434 puan) tarafından
İlk kaynanalar ağzına s....dövdü sövdü Rabbım.ikincide yüzüme baktı şükürler olsun
0 oy
(10 puan) tarafından
Gorumcem ve eltımle sorunum hıc olmadı..kaynanamla cok oldu ama oda kendisi ısırır baskasına opturmez misali ..hakkımda konuşmaz 
(3,367 puan) tarafından
Benimde sanirim aynı sekilde olurdu
0 oy
(3,396 puan) tarafından

Kaynanam beni sever o yüzden güzel şeyler yazardı:D

(3,367 puan) tarafından
Oh ne güzel :D
0 oy
(14,666 puan) tarafından

Allah razı olsun 2 gelinimden de derdi :)   

Bizde de mesela görümcem genelde kaynımı ve eşimi arar akşama bize gelin diye :) çünkü genel de eşler gitmek istemez biz iki gelin kabul edeceğimizi bilir :)

(3,367 puan) tarafından
Aynen bizde de öyle eşler anlasir bazen de biz
0 oy
(5,448 puan) tarafından
Büşranın postu yenı gördüm bunun için aramı açmam ama bozulurdum neden çünkü benı araması daha iyi olur sonucta evin müsait olduğunu ben bilirim erkek ne anlar sonuçta hazırlığı yapacak benim belkı o gün bır yere gıtcem birine söz verdim .. Şükür bizde hiç öyle problem olmadı çünkü kaynanam da gelse benı arar öyle de olmalı 
(3,367 puan) tarafından
Yani bilemedim sormuş sonucta müsait misiniz diye geliyorum da dememiş yani esi de karisinin planini bilir bence normalde ama neyse herkesin görüsü farkli
(5,448 puan) tarafından
Ben kendi şahsıma söylüyorum asla tepki vermem zaten sadece kadına sormak daha iyi ama aralarında sorun var sanırım ki o yüzden bu kadar büyük tepkı vermiş..
0 oy
(3,503 puan) tarafından

Benim gelin iyi hoş saygısızlığı yok ama sanki yabancı gibi bi soğuk içimi titretiyor. Aman yine de yavrum mutlu olsun yeter:D

(3,367 puan) tarafından
Haha bence yüzde elli kaynanalar böyle derdi
0 oy
(4,400 puan) tarafından

Beni oğlumdan kopardı oğluma hasret ölücem :P

Uşak 4 yaşına girecek ben daha 1 kez göremedim Gelin göstermiyor :woot:

Gelin beni evine almıyor kapıdan kovuyor :devil: 

Uşamı aldı kaçırdı benden 8-)

Şu anlık aklıma gelenler bunlar 

(3,367 puan) tarafından
Aboo seni seytan ilan ederdi cidden mi cocugu görmedi :D
(4,400 puan) tarafından
Hayir ben yaşadığım süre hiç bir evladımı göremez
0 oy
(2,027 puan) tarafından
Çok suratsız, çocuğun işlerine karıştırmiyor falan derdi
(3,367 puan) tarafından
Benimki de benzer diyebilirdi sanirim hah
0 oy
(19,880 puan) tarafından
Sana katılıyorum. 

Cevaba gelecek olursak zananinda halam kayinvalidemi arayıp beni ve ailemi kayınvalideme kotulemis ve iftira atmıştı. Kayınvalidem de benim kızımı üzmeyin melek gibi o demiş. Allah bin kere razı olsun . 
(3,367 puan) tarafından
Allah razi olsun böyle kayin validieren
(19,880 puan) tarafından
Aminn
0 oy
tarafından
Benim kaynana torunumu bizden kiskanoyo babanelik yasatmiyo bi kere bize gondermedi bi kere bisey yedirtmedi en ufak sey yapsam kiziyo oglumla kavga ediyor derdi 
(3,367 puan) tarafından
Cdden öyle mi peki :D
tarafından
Oyle :) ama neden bebeyi dogurup ustune salip yan gelip yatmak benim isime gelmez miydi acaba naptiki bu kadar mesafe koydum (hakettiler )
0 oy
(10,070 puan) tarafından
Benimki benim ve başkası hakinda post acmazdi sadece kocasına olan aşkını sevgisini anlatırdı overdi ilk tanismalarini hala ne kdr sevdiğini fln 
(3,367 puan) tarafından
Hadi ya masallah
(10,070 puan) tarafından
Malaminee:)
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Şöyle bir durum canım.busra buna hemen tepki verdiğini düşünmüyorum.allah bilir kaç kere bunu yaptı.ya da Allah bilir kaç kere onu yok sayıp abisi tek yaşıyor gibi plan yaptı da kızın canına tak etti
(3,367 puan) tarafından
Olabilir tabikide ben sadece o anki durum icin dedim empati yaparak
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Benim kaynana kesinlikle gelin torunumun hiçbir şeyine karıştırmıyor onu yedireyim yok bunu yedireyim yok ben 2 tane büyüttüm diyorum bana tutuyor bende kendi kızımı kendim büyütüyorum müsade et de bana doğru geleni yapayım diyor terbiyesiz bir de her hafta sonu gelmiyorlar özlüyorum torunumu neymiş bazı pazarlar ailecek vakit geçireceklermiş biz neciyiz burda derdi net yani ahahaja
(3,367 puan) tarafından
Hah günümüz anneleri hepimiz böyleyiz ama
(1,618 puan) tarafından
E ama böyle olmamız gerekiyor istiyorlar ki torunumuz en çok bizi sevsin ama nerde öyle hayat birde şey aşırı sinirimi bozuyor ben kızımı baba evinde prenses gibi yetiştirmek istiyorum tabiki hayatın zorluklarını bilicek ama baba evinde nasıl bir saygı sevgi görürse hayatına da öyle birini ister ama onlar istiyor ki kızım erkek gibi büyüsün bende buna karşı çıkıyorum en çok bundan yakınıyor
(3,367 puan) tarafından
Boş ver çocuğunu en iyi anne bilir tanir
(1,618 puan) tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,626 göst.
23 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 201 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,755 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 311 göst.
2 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayalet (1,924 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 442 göst.

409,911 soru

12,324,182 cevap

39,059 kullanıcı

Kategoriler

...