Kızlar hep kaynana görümce postu açılıyor genelde de gelinlere destek oluyoruz ama ya acaba onlar bizim hakkımızda ne düşünüyor post açslardı ne derlerdi
Az önce gördüğüm posttan yola cıkarak yazıyorum bunu, görümcesi neden onu arayip evdemisin yarın geliyim dememiş te eşine sormuş, gelin de evde yokum demiş
Bende bir görümceyim bana yapilsa kirilirdim, belki ben abimle konuşmak istedim yahu laf arasinda da yarin müsaitseniz gelirim dedim ne var bunda dimi ama
Bazen gelinler olarak ta abartiyoruz galiba
Bahsettiğiniz post Banada abartılı geldi. Tabi ilişkilerini bilmiyoruz. Neden öyle tepki verdi altında yatan başka sebepler mi var acaba? Onu bilmediğim için haklı yada haksız diyemiyorum.
Bence eşler arasında her iki tarafın annesi gelin değil kızı gibi düşünse, damadı değilde oğlu gibi düşünse birde bunun üzerine kayınvalideler anne gibi kabul edilse tam bir aile olunur. Tadından yenilmez böyle birşey mümkün de örnekleri de var. Herkes mutlu… Bu ilişki ağından birinde kopukluk olması bile olumsuz etkiliyor.
Kaynanam beni sever o yüzden güzel şeyler yazardı
Allah razı olsun 2 gelinimden de derdi
Bizde de mesela görümcem genelde kaynımı ve eşimi arar akşama bize gelin diye çünkü genel de eşler gitmek istemez biz iki gelin kabul edeceğimizi bilir
Benim gelin iyi hoş saygısızlığı yok ama sanki yabancı gibi bi soğuk içimi titretiyor. Aman yine de yavrum mutlu olsun yeter
Beni oğlumdan kopardı oğluma hasret ölücem
Uşak 4 yaşına girecek ben daha 1 kez göremedim Gelin göstermiyor
Gelin beni evine almıyor kapıdan kovuyor
Uşamı aldı kaçırdı benden
Şu anlık aklıma gelenler bunlar
1,487,333 soru
24,314,697 cevap
344,954 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın