Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_d0ae356dd1206c504ec2f2027acb93b4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Deri altı implant taktiranlar bu sorum-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
191 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5 puan) tarafından

Kizlar işlem sonrası enfeksiyon kaptım antibiyotik tedavisi ile şişlik indi baya bı iltihap aktı şu an morarmaya yakın bı görüntü var aslında morarması normalmiş ama merak ettiğim konu şu taktirali bı hafta oluyo ve takıldıktan iki gün snr enfeksiyon kaptım ben bu süreçte koruma işlemi olmusmudur çünkü ona güvenip ilişki yaşadım endişem bu yönde  

image

4 Cevaplar

0 oy
(10 puan) tarafından
Fikrim yok canim doktor demedi mi kac günde koruma etkisi oluyormus
(5 puan) tarafından
Hemen başlar dedi ama enfeksiyon oldu o yüzden suphelendim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben de düşünüyorum .  Nasıl takılırken acıdı mı ? 
(5 puan) tarafından
Hayır incecik iğne ile uyusturuluyor hissedilmiyor takilirken
0 oy
(94 puan) tarafından
Devlettemi taktırdın cnm
(5 puan) tarafından
Evet canim
(2,625 puan) tarafından

• Fiyat nedir devlette eczaneden mi aldinoz nekadara aldiniz
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Annem yaptırmış kaç kere düşük yaptı kardeşimden sonra üçüncü çocuk çok istediler bizde istedik kardeşimiz olsun tamamen hormonları yaktığı için bir daha kardeşimiz olmadı bence tavsiye etmiyorum kadını en mahveden şey 
(5 puan) tarafından
Eskiden de varmiymis deri altı implant?
(1,474 puan) tarafından
Varmış tabi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
17 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bilinmez06 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde EslemSerra (32 puan) tarafından soruldu

413,872 soru

12,457,845 cevap

46,562 kullanıcı

Kategoriler

...