0 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8 puan) tarafından
Arkadaşlar bobregimde 2.7 mm lik taş varmış doktor çok küçük bol su içerek dusurursun yoksa 6 ay sonra gel buyumusse ilacla dusururz dedi. Çok korkuyorum araştırdım ağrısı cokmus. Küçük olduğu için yinede çok ağrı yaparmi? Dusurmem için napmam lazım lütfen bilgilendirir misiniz?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Söylersem linç yerim kesin ama abim bira içerek zeytin çekirdeği büyüklüğündeki taşını düşürmüştü hemde sabahına ameliyata gidecekti çok şükür gerek kalmamıştı ☺
(8 puan) tarafından
Ewt biranın düşürdüğünü bnde duydum ama tâbi bn icemem:)
(20,550 puan) tarafından
Bira değil de alkolsüz biralar oluyo. Malt içeceği ona mı deniyo.bilmiyorum. Ama malt içeceği alırdı babam kardeşime. O da dusuruyomus
tarafından
Alkollü olanı almak zorunda kalmıştı bizimki yaa çünkü baya ağrısı vardı sabahlara kadar kivranirdi ve büyüktü de garibimin neyseki düşürdü çok şükür çok zorluyordu yaa
(20,550 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Neyse ki alternatifi var.  Ben arkadaş öğrensin diye yazdım zaten. Sizinkinde olan olmuş
(8 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sabah aç karnına maydanoz suyu iyiymiş. Kitapta okudum .tadı kötü biraz ama .... 

(8 puan) tarafından
İnşallah fayda eder deniycem
0 oy
(20,550 puan) tarafından
Küçük olsa da muhtemelen ağrı yapar. İdrar kanalı için büyük kaciyo çünkü böbrek taşı. Kum bile zor geliyo agritiyo. 5 mm altındaki taşlar kendi dusebiliyo. 5 mm üzeri ya taş kırma operasyonu ya kapalı ameliyatla aliniyo. Bol su iç. Zıpla. Daha çabuk dussun. Gileburu suyu iç . Düşerken biraz daha kolay düşmesi için sıcak suya otur. Küvete ya da artık küvet yoksa leğene falan 
(8 puan) tarafından
Zipliyorum merdiven inip cikiyorum inşallah erkenden düşer buyumeden
(20,550 puan) tarafından
İnşallah dostum Allah'ım şifa versin inşallah
(8 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim
0 oy
(5,164 puan) tarafından
Ben kum döktüm onda bile kıvrandım :D taşı düşünemiyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 329 göst.
7 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 263 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sevimebeci (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 213 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,859 soru

12,457,230 cevap

46,531 kullanıcı

Kategoriler

...