0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (356 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Iyı geceler kızlar. Afedersiniz ama dun esımle bı kaza yaşadık. Normal geri cekılme İle korunuyorduk. Dun gece yanlışlıkla kaçırdı hemn gerı cekıldı ama gitti dedı. Ve ben hamile kalır mıyım korkusu sardı benı. Ikı kızım var kucugu 2 bucuk yasında. Bide adetten cıkalı 5 gun oldu. Yumurtlama olmamıştır bnce

8 Cevaplar

+5 oy
(1,035 puan) tarafından
Çocuk istemiyor olsanız böyle saçma bır şekilde korunmazsınız(korunuyoruz dıye kendini kandırmazsınız) 

Bu korunma değil, şansa bırakma
-Reklam-
+1 oy
(1,810 puan) tarafından
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir, kondom kullanmak istemeyen erkeklerin kendini kandırma yöntemidir. Böyle riskli işlere girip sonra hamile kalınca üzülüp şaşırmamak lazım. 
(1,035 puan) tarafından
Lütfen ama onun adı kaza :D
Bu bana şey gibi geliyor suçu işliyor cezayı alıyor mahkum ama soranlara kader kurbanı oldum :D ben kendın ettım kendım buldum demıyor da asjssjjssjj
(1,810 puan) tarafından
Kızıyorum valla böyle işe. Herkes yetişkin, çocuk nasıl olur ya da olmaz bilmiyorlar sanki
(1,035 puan) tarafından
Çok kavga çıktı bu yüzden burda ama yıne dıyorum olan çocuğa oluyor ne bileyim 2 evladım var ikisinde de bakabilecek mıyım maddı manevi durumlaruas aralıgı psikolojisi vs kılı kırk yardık düşünmesi 1 sene sürdü
Düşünsene o çocuğu öylesine 5 dk lık zevk sayesınde planda yokken geliyorsun dünyaya bu bilinçsizlik kanımı donduruyor
(1,810 puan) tarafından
Öyle haklısın ki... Kavga çıkarsa çıksın ben böyle bir konuda zevkle dövüşürüm, hiçbir kadın da çocuk da imhal kurbanı olmak zorunda değil
0 oy
(5,843 puan) tarafından

ayni olaya kurban gttim. kiz 6 yasindaydi . be koskoca ay icinde sadece bir iliski yasandi onda da gericeklme korunarak . piyango vurdu kader aglarini ordu hayatimi kararmak icin elinden geleni yapti kader.:)30 aylik ettim kaderin sillesini yeyip hamile kalip cocugu doguup

(356 puan) tarafından
Kız ben adetten cıkalı 5 gun oldu. Daha yumurtlama olmamıştır belkı inşallah tutmaz
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Dün geri çekilme yöntemiyle ve kaza yaşanmadan komşum hamile olduğunu öğrendi yani kaçırma olmamış büyük ihtimalle zevk suyundan kaldı. Senin ihtimal daha yüksek. 

Ertesi gün hapı içseydin
(356 puan) tarafından
Hapı hıc akıl edemedım
(6,541 puan) tarafından
Şimdi iç
(356 puan) tarafından
Olur mu kı. 24 saati gecti
(6,541 puan) tarafından
Olur olur zaman kaybetme hemen şimdi aldır iç
0 oy
(10,926 puan) tarafından
Adetten cikali 5 gun oldu demissin bugun yumurtlamadiysan yarin yarin yumurtlamadiysan ertesi gun yumurtlucan sperm 3 gun canli kaliyo gecmis olsun baci ertesi gun hapi al sabah ic hemen 
(356 puan) tarafından
3 gun mu canlı kalıyor. Of anam of
(10,926 puan) tarafından
Tabiki hatta bu yontemle cunsiyet bile belirliyolar soyle ki erkek spermler hizli kiz spermler yavas oluyolarmis yumurtlama gunu birliktelik olursa erkek spermler kosup follenme yapiyomus kiz bebekler yetisemiyomus ama yumurtlamadan 2 3 gun once seninki gibi iliski yasayinca erkek spermler gidiyo bakiyo yumurta yok oluyo kiz sperler yumurtaliklara varana kadar 2 3 gunde de yumurtlama oluyo kiz spermler dolleniyo
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Vallahi bacim her an her şey olabilir geçmiş olsun ☺
0 oy
(178 puan) tarafından
Ben adet bittiği gün hamile kaldım 
0 oy
(1,698 puan) tarafından
EVET                   

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 525 göst.