0 oy
165 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,930 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu anneler hayırdır niye uyumadıniz bakalım, benim uykum yok üstünüze afiyet dün öğlen 13:30 kadar uyumuşum :D

Şimdi bebem ile eşim uyudu ben kaldım bı bakayım kimler var dedim sonra açarım romantik komedi izler yatarım galiba bide olmazsa olmaz gece kaçamağı yapacağım AHAHAHAH yaşasın yemek yemek. Ee siz ne yapıyorsunuz bakalım canlar ♥️

11 Cevaplar

+2 oy
önce (305 puan) tarafından
Bende kalktım bir baktım saat 14.00 o yüzden uyuyamadım öyle olunca temizlik de yetişmedi temizlik yaptım şimdi de yemek ve tatlı yapacaktım ama üşendim ya tencereyle bakisiyoruz 
önce (1,930 puan) tarafından
Ahahahah rabbim kolaylık versin canısı
önce (305 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
Rica ederim canısı
-Reklam-
+2 oy
önce (1,705 puan) tarafından

Benim kızımla eşimde yeni uyudu yatakta belim çok ağrıyor diye bende kendimi koltuğa attım biraz belim dinlensin yanlarına giderim heralde :D

Yaa kıyamam sana canısı gebemisin
Evet canm 7 aylik olduk artık zorlanıyoruz ortalığı toplayim yatağa gireyim dedim bikac bişey topladım kendimi koltuğa attım eşim bir yandan ses yapıyor kızım bir yandan onlar uyuyunca zaman kaybetmeden ışığı kapatıp dinleneyim dedim artık vücut yorgunluğunu geçtim beyin yoruluyor bir çocuk değil ikincisi daha çocuk:D
Yaaa kıyamam sana gebiş anne seni rabbim yardımcın olsun inşallah sağ Salim kucağına alırsın inşallah kendini fazla yorma gülüm
Çok sağol canm Allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Amin amin amin ecmain kardeşim benim ❤️
+2 oy
önce (6,316 puan) tarafından
Anam bu gece sorma bana ne oldu bil bakalım ☺ kızımıı 8 de yatağa aldim yanina uzandım ve uyuyakalmişim bir uyandım saat 10 a geliyor birdaha da uyuyamadım öylece deli gibi geziniyorum ☺
Ahahahah aynı ben yaa kıyamam
+2 oy
önce (29 puan) tarafından
Ssssst sessizlik çocuk uyumusken
Tamam sustummmm
+2 oy
önce (297 puan) tarafından
Oglusum uyumadi onu bekliyorum şişeye şu dolduralım dedi heryerini isliyor hasta olur diye hayır dedim küstü gitti içime battı gece gece ona üzüldüm bana bakıyor öyle 
Wiii kıyamam ona ana yüreği işte
+2 oy
önce (1,902 puan) tarafından
benimkiler de uyudu, ve ben yarın sabah pişman olacağımı bile bile hala buralarda geziyomm:)) her gece boyleee 
Bende bende
önce (1,104 puan) tarafından
Ayy bu ben diyorum erken yatim 1 30 olmuş mutfak falan derken en erken 1 30 diyorum bı bakyom 2 olmuş sabhda kizm 2 kez uyandığım icin namaz dan sonra yatyoruz 11de kalkıyoruz hiç sevimyom o satte kalkmayı gündüz yorgun bir ben akşam oluyor iş yapiyorum gece oluyor mutfak kalmasın derken ee sonra dinlerim diyom gece oluyor tek ne yapcam derken kendimi burda buluyorum bebek için araştırmalar yapyom gündüz kafam bı milyon ve hiç bir şekil birşeye yetisemiyen bir ben:):);(!(;(bu beni üzer velhasli kelam
Ahahahah vallahi bacım bende öyleyim yaa ama günümün uyku ile geçmesi hoşuma gitmiyor ama işte bebek olunca bide şuan misafirlikteyiz yaa o yüzden biraz saldım kendimi
önce tarafından düzenlendi
Haklısın çocuk olunca zor ya bende ek gıdaya geçiş yapınca artık erken kalkarım diyorum erken kalkmak güzel geç kalkyom kahvaltı kizm o esnda ilgi istyor emmek istiyor yarı yamalak bir kahvaltı eşim öğlenci gidince rahatım işte tek olunca zor bı bakıyorum akşam ee akşamda kız yatınca işe koyuluyorum enzndan mutfak dağınık kalamsin diyorum derken saat geciyor eşimde destek veriyo hem evde hem işte yorulmasın diyorum gelince bebekle ilgileniyor o yetiyor bana bide diyorum enzndan zaman geçirsin bazen oda yoğun kızla ilgilenemiyorum die çok üzülüyor onla oynamk eğlenmek istyo oda sana yardım edim enznda sen sadce kızımıžla ilgilen kizida boşlamak istemiyom artık büyor ilgi odağı herşeyi çok fazla enerjim kalmıyor eşimde sabah geç kalmalarına karşı hep tartışır bu konu üzerinde ama bebek oldu artk pek birşey demiyor anne olmak zor hepsine birden yetemiyosun kızı doyurdum uyku bastı yatim dedim kız ağladı tekrar emzrdim yatyor güya Allahdan mutfağım derli toplu makine boşaltım sonra çamaşır makinesine elbiselere el atım kızın banyosunu yaptırım enznda gündüz yatsın hiç yatmadigi gün günüm dengesiz geçiyor oda yorulyor yatmıyor ama direniyor yarım saat yatar banyo sonrası rahat yatyor
+2 oy
önce (8,995 puan) tarafından

Bebesi 8de uyuyan ve sabah 8de kalkan bir anaa ama hala.uyumayan bir ana

Yarın abir ton işi olan ve misafir sürüsüyle ugrasicak bennn
Oyyy bacım uyu uyu
önce (8,995 puan) tarafından
Uykumu oda neydi
Wiii niye kız
+2 oy
önce (1,498 puan) tarafından

Eşimin kuzeni ve eşi var. Gözümden uyku akıyor ama hâlâ oturuyorlar :/ Oğlum sese uyandı korkmuş ağlamış onu seviyorum şimdi. O yüzden uyanığım yoksa çoktaaaan sızardım çok yorgunum :(

Gııı eşine ve kuzenine size iyi sohbetler ben uyumaya geçecem desen ne olacak ki
önce (1,498 puan) tarafından
Şimdi çıktılar. Ben çocuğun yanında sızdım kaldım onlar kalkarken uyandım sese. Anlamışlardır umarım
Anlasınlar bı zahmet sanada yazık canısı uyu dinlen
+1 oy

Herkes uyumuş mu:D

+1 oy

Ahhahajjj 13 30 da iyi satt bende kaç gündür 11de kalktım kizçemle çok geç diyorum vallh bugün ben bende değildim çok yoruluyorum bu aralar bebetomda kaç gündür geç yatyor bizde çay icyoruz mutfağı detaylı topla makinye at Ocak vs .sonra birseyelr yiyesim geldi yedim o arda yotupda takilyordum yatsam iyi olcak yavaştan geldiler bana:D:D

Ahahahah valla hiç hoş değil yaa geç uyanmak kendi açımdan söylüyorum bunu çünkü tüm günüm boşa gitti bu sabah erkenci davrandım ama  bide sana afiyet olsun ve rabbim rahatlık versin inşallah
Sağol cnm malsefki bende kendi açım da kendimede çok kızıyorum ama olmuyor maalesef ya günler kısa bı bakyom aksam olmuş gün bitmiş heleki kizm gündüz tam yatamdgi gün hiç is yapiyorum Onala ilgliniyorum oynuyom dedesi gelince yanında duryo yemek yapıyom artk mutfakla salon arasinda mekik doküyorum kız dursa bu sefer peder panik ufak şeye korku bi şekilde bağırır gel die bı koşu giderim ne oldu die her şeye ilah hemen çağırırbirseyde yok gidyom kız oynuyor artk pilim bityor tek yemek yapmıyom o esnda ne mücadele ler veriyorum oysaki:)))
Ahh ahhh anlıyorum seni anne olmak zor vallahi bide Ayn yaa günler kısaldı
+1 oy
önce (1,523 puan) tarafından

image

Gelinimin ellerinden kahve içiyoruz bi yandan evim sensin izliyoruz:))

Ooo gelinin mi abla maşallah sübhanallah ne güzel rabbim huzurunuzu daim etsin inşallah ve afiyet olsun ❤️
Kiz ne ablası dur hele yaa abimin karısı olur kendisi :D
Ahahahah kız sen öyle diyince senin gelin sandım wiiiii
Puhahhahahaha evt öyle durmuş ya :D
AHAHAHAH ayn

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 315 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yasmin65 (611 puan) tarafından soruldu