0 oy
433 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,267 puan) tarafından
Eşime beni sormuş çocuk zorluyor bu aralar durmuyor demiş. Kaynanam da demiş ki yattığı günlere saysın. Öyle birşey yapmalıyım ki bir daha bana böyle laflar kullanamasın :D

22 Cevaplar

+7 oy
önce (6,450 puan) tarafından

Peki ne gerek var bacim :woot:

önce (2,038 puan) tarafından
He valla :D
-Reklam-
+2 oy
önce (5,480 puan) tarafından
Bence öldür……..
önce (189 puan) tarafından
Kız azmettirme gülücük koycm koysmiyom
HHhahhahah  malesef olmuyor ya gülücük sadece ilk yorum yaparken koyulabiliyor
önce (586 puan) tarafından
öyle bi yazmış ki dimi insanın aklına ilk o geliyo ama ciddiye falan alacak olur Allah korusun deme öyle şeyler :)
Doğru söylüyorsun valha kız tamam kaynanası az  değil ama çarp lafı sus intikam ne
+2 oy
önce (214 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir işi boşver demekki kendide çok yattı zamanında, sefan olsun kız . Bence kaynananın yanında deki bu aralar çocuk durmuyor neyseki zamanında çok yattım iyiki keyif yapmışım. 
+1 oy
önce (1,544 puan) tarafından
Tenezzül bile etmem... 
+1 oy
önce (1,939 puan) tarafından
onun dediği hoş değil tabi de itikam olarak ne yapabilirsin kii:))
+1 oy
önce (245 puan) tarafından
Bizimki hep söyler heleki uykucu bi eltim var ona daha cok söyler ama kadın hiç tınlamıyor hatta geçende imalı bir sekilde bebeginde uyutmuyordur seni dedi eltimde az kaldı biraz büyüsün bende keyfime bakacam yan gelip yatacam dedi 
eltini ayakta alkışlıyorum. vallahi bana diyen olsa ben de aynı tepkiyi veririm. canımı sıkmaya değmez onun bunun lafı.
önce (245 puan) tarafından
Kız bizimki hep laf sokuyor kimsede takmiyor bazen cocuk hasta olur aferin nasıl başardın hasta etmeyi diyor aynn şöyle söylüyorum
Kapının önüne koyuyorum yeteri kadar beslemiyorum oda hasta oluyor diyorum en büyüktür zevkim bu diyorum gülüp geçiyorum
ay ama hak ediyormuş yani o da  :) şükür benim kaynanam öyle değil de neden hasta oldu ki acaba diyor mesela o bile tuhaf geliyor bana. ne bileyim ben neden olmuş işte. nedenini bulunca iyileşecek mi sanki
+1 oy
önce (16,274 puan) tarafından

İkinci el yürüteç aldığı için kırıp paramparça eden koca yürekli Pakize bulursun sen bı yolunu kin tutmak intikam almak senin işin :D 

önce (6,477 puan) tarafından
Ay fato yaa ☺️☺️
0 oy
önce (3,968 puan) tarafından
Ayıp etmiş aynı seviyeye inme boşver emin ol ki Allah bir karsiligini gösterir. 
0 oy
önce (409 puan) tarafından
Ayyy benimkide hep diyo niye bu kadar takılıyorsun bosverrrr.  Cidden ne ekersen onu biciyorsun canlı canlı defalaarca yaşadım cahil işte he de geç 
0 oy
önce (709 puan) tarafından
Umrumda dahi olmaz ne söylediği 
0 oy
önce (753 puan) tarafından
Amaaan hiç sallama kaynana değil mi hepsi aynı bunların
0 oy
önce (72 puan) tarafından
Eşin hem sana bunları anlatıyor hem de kendisi seni savunma zahmetine bile girmiyor pes 
0 oy
önce (649 puan) tarafından
Bunda intikam alacak birşey göremiyorum
0 oy
önce (748 puan) tarafından
Çok da fifi onun sözüne değer vermezsen olur biter kicinla gül mesela
0 oy
önce (3,355 puan) tarafından
Oh sefan olsun kız biraz daha yat boşver ya valla takılacak bir şey bile değil yatarım yatmam kime ne yani 
0 oy
önce (6,247 puan) tarafından

Ee çok kotu bisi dememiş ki :D

0 oy
önce (2,378 puan) tarafından
Nakadar gereksiz düşünceler 
0 oy

ahahhah okuyunca film repliği gibi geldi :) sık kafasına diyesim geldi ama şimdi ciddiye falan alırsın maazallah şaka yapıyorum bak...

0 oy
önce (318 puan) tarafından
Boyle seyleri cok unursamam yeri gelir gelir allah dedinin cezasini verir zaten allaha havale et 
0 oy
önce (16,852 puan) tarafından
Demekki birilerinin içine dert olmuş deyip güler geçerim ben olsam 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 644 göst.
25 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Ben geldm (2,006 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 434 göst.
3 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 262 göst.