0 oy
62 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,203 puan) tarafından
Arkadaşlar merhabalar hayırlı geceler. Acilden geldimde doktor çikolata kisti olduğunu ve alinmasini gerektigini söyledi büyümüş dedi. Daha önce neden gelmedin dedi sezeryan sonrasi olusmus dedi fakat ben sezeryandan sonra kontrollerime gtmistim 3 bucuk sene oldu ben sezeryan olali. Böyle bişey dememislerdi nasil bir sey açıkçası korkuyorum olmak istemiyorum çünkü kizimi birakacagim kimsem yok doktorda sezeryan gbi zor degil dedi belki aynı gün çıkarsın dedi olurmu acaba öyle birsey cikabilirmiyim. Birde sezeryan yerinden mi kesik olacak tekrar acaba 

2 Cevaplar

0 oy
(3,387 puan) tarafından
Benimde vardi ama kendiliginden gecer demisti doktor ve cok sukr oyle oldu. Sogan kuru de cok faydali bu durumlarda bi arastir istersen
(1,203 puan) tarafından
Bana büyümüş diyor ya almamiz lazim dedi :(
-Reklam-
0 oy
(365 puan) tarafından
Ben farkt ettiğimde 12 cm ilmustu düşün doktor direk hemen acil ameliyat deyip araya sıkıştırdı ben salı gittim diyeyim cuma sabahı devlet Hastanesi'nde ameliyat oldum bana sezeryan gibi yapan yada kapalı ameliyat yapan var dedi ben kapalı yapacam senin için en rahatı bu dedi çok korktum çünkü ilk defa ameliyat olacaktım anestezi verdiler ama genel anestezi uyandığımda odada yataktaydim ağrım çok çok azdı adet sancısı gibi her hangi bir kanamam olmadı ameliyattan sonra olabilir deyip yirmi dört saat tuttular ama kanama olmadı ki zaten kesi gibi dört tane delik vardı toplasan dikişler üç bile etmez dört kesinin yerinde o yüzden aman aman korkulacak acılar tranvalar olmadı yani ama ameliyatı kapali ameliyat yapmasını tercih et diğer yolla sezeryanin aynısını yapıyorlar Allah şifa versin geçmiş olsun 
(1,203 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim gerçekten rahatladim biraz peki bisey soracagim bu ameliyat cocuk olmasina engel değil dimi doktora pazartesi sorularımı soracağım tabi ama merak ettim sonrasinda dikkat edilmesi gereken bisey varmi acaba
(365 puan) tarafından
Hayır kuzum engel değil ben ikinci dogumumdan sonra oldum benim çok büyüktü mesela herkes asla olmaz çocuğun diye deli etmişlerdi beni doktorda ameliyat sonra yanıma geldi korkulacak birşey yok kist aldım yurtaligina asla zarar vermedim korkma yeniden hamile kalabilirsin başarılı geçti demişti hakikaten ameliyat sonrası birden bize bı kız bebek isteği geldi iki oğlum vardı kız bebek isteyince ameliyattan bir iki sene sonra bu kız bebek isteğiyle hamile kaldım sorunsuz sonrasında şuna buna dikkat et diye birşey demedi canm bı sorun yaşadım ama kontrol gel diyede birşey demedi dört beş sene vardır ameliyat olalı hiç muayene gitmedim ama yakın günlerde bı kontrol amaçlı kist var mı tekrarladimi diye bı baktircak tedbir amaçlı çocuk olması için engel mi dedin ya doktor çok önemli çünkü bu illet tam yumurtaliga yapışıyor zarar görmesi çok büyük ihtimal işin ehli doktor önemli ama herşey Allah'ın takdiri yaradana bırak duanı et Rabbim hayırlısıyla sağ salim sağlıklı bir şekilde çıkarsın inşallah seni
(1,203 puan) tarafından
Allah razi olsun içimi öyle ferahlattin ki gerçekten cok teşekkür ederim sana benim bir tane kızım var ama 2. Bebegide düşünüyorum yani simdi degil ama ilerde düşünüyorum. Banada yumurtaligina zarar verirler felan dediler ama korktum o yuzden bende sormak istedim çok güzel yazmissin tekrar tekrar teşekkür ederim cok rahatlattin icimi
(365 puan) tarafından
Rica ederim bitanem bende yaşadım o korkuları o yüzden canını sıkma ama doktor iyi seç tecrübeli olsun gerisi takdiri ilahi Allah rast götürsün sağlığına kavus inşallah Allah gönlündekini hayırla nasip etsin şimdiden geçmiş olsun cnm ♥️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
7 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Irezme_10 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
5 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
2 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,860 soru

23,685,608 cevap

310,558 kullanıcı

...