0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (3,761 puan) tarafından
Kızlar pazarium dan alan var mı ürün aldım yırtık cıktı Bi tarafı geri iadede nasıl olucak online ödemiştim lartla

3 Cevaplar

0 oy
(6,692 puan) tarafından
iade yapcam iste aldigin yerden kod alip oargoyla yollucaksin. urunu teslim aldiklarinda giyilmemeisse killanilmamaissa zarar vermemissen karta parani geri oade edecekler. sen sadece iade islemi baslatip kargodan geri yollucaksin
(3,761 puan) tarafından
Tamamda yırtık ben yırttım sanarlarsa
(6,692 puan) tarafından
he senmiydin :) e sen bilirsin ;) bende birsey alip iade etmeyi bilmeyen bi kullanici sandim tarif ediorum hide:)
resmi cek zaten teslim aydigin tarih saat belli ya kullanmadigin anlasilir zaten
(3,761 puan) tarafından
Atılıyor mu footgrG onlara
(6,692 puan) tarafından
zaten kirilacak birsey de olabilirdi yani satici zaten bunun riskini alip online satis yapiyor. kargoda kirilabilir de sen evde kirsan bile kargoda kirilmis dersin bunu satici riskini aliuor zaten online satarak. tabi alicinin vicdanina kalmis bisey bu
(6,692 puan) tarafından
ozaman sey yap pazarium musteri hiz ara. siyle boyle boyle diye. vhatsap hatlari illaki vardir yada mail yolu ile teknik destek verdigi mail adresi
-Reklam-
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Müşteri hizmetlerini ara yada mail at gecikmeden 
(3,761 puan) tarafından
Müsterih hşzleteir hafta ici calışıyor muş ya
(1,056 puan) tarafından
Tamam mail at gecikmeden. Yaz sipariş numara bu bana kusurlu ürün geldi yırtık. Bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum dıe mail adresini attım sana
0 oy
(1,056 puan) tarafından

image

image

bak ama mutlaka ara gerçi bugün kapalıdır. Mail at resim çek. Mail adresinide attim

image

(3,761 puan) tarafından
Aradım canımda mesai saatleri dışı diyo hafta ici arayı diyp
(3,761 puan) tarafından
Sen aldın mı canım bu siteden geri iade yi nasık yapacaklar ürünün içine lagıda mı yazcam
(1,056 puan) tarafından
Sana forograg attım orda iade kodu var o iade koduyla birlikte PTT ye götürüp ücretsiz iade edeceksin. İadede ellerine geçince 7.gun dolunca hesabına parayı yatırıyorlar.

Gmail den mail at canım gönderdiğiniz ürün defolu yırtık geldi iadeye verdim dıe fotoğrafta yükle yolla. Telefonlari mesai içinde açmıyorlar sabah 8 8 bucuk arası ararsan ulaşırsın ama mail E direk geri dönüyorlar. Ben hep yapıyorum uygun fiyatlı dıe.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 123 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
25 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Ht (2,423 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tunber (345 puan) tarafından soruldu

Kategoriler