+1 oy
453 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,571 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız akşama yemekler hazırmı neler yaptınız 

Biz oğlumla ıslak kek yaptık kek krizi tutmuştu beyfendi market keki yemiyor ah yese arada bana Kolaylık olurdu kirizlerde 

Akşama sadece çorba Makarna var azda but kizarticam bu son kahvem yeme içme yasaklanıyor saliya kadar su cay meyve suyu duru çorba ile beslenicem o kadar kilo almaya çalıştım 3 gunde 55 e inerim yine :'( 

En iyi arkadaşım 

image

image

image

image

10 Cevaplar

+1 oy
(13,869 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Afiyet şifa olsun Minikin ellerine sağlık❤️

Küçük yeni kalktı bklm kahve yapacağım kendime 
(4,571 puan) tarafından
Ah yerim ben bunları maşallah
(13,869 puan) tarafından
Marketteki keki yemeyen bebek herkesin hayali ya maşallah Toprakbeye
(4,571 puan) tarafından
Ay hayalini bıraktım artık cnm inan tv bakmaz tableti eline almaz market abur cubur yemez binde bir çikolata tuzlu çubuk kremalı bisküvi başka yok yesede azıcık eline versem ne olur

Dolabı açıyor sandalye çekiyor yumurtayı alıp geliyor mami kek
(13,869 puan) tarafından
Maşallah ideal çocuk ❤️❤️
Harika örnek abi olacak inşallah
-Reklam-
+1 oy
(12,868 puan) tarafından

Ohh elinize sağlık :angel:

Bende en yakın arkadaşlarımı alıp geliyorum:D

image

(4,571 puan) tarafından
Gel gel bekliyorum
(4,313 puan) tarafından
Melekkk sen ana sinifi ogretmeni misin
(12,868 puan) tarafından
Yok kız değilim benim bebeler bunlar :)) nedenki
+1 oy
(8,370 puan) tarafından

image

annemler geldi cay içiyoruz besik sallıyorum bir yandan :D

Sen neden salıya kadar kahve icmiceksin

(4,571 puan) tarafından
Salı kolonoskopi var canim bağırsaklarım kontrol edilecek iyilestimi yaralar ne durumda patlayan yer düzgün kaynadimi diye

Sadece açık çay komposto berrak çorba tuketmem gerekiyor
(8,370 puan) tarafından
Hmm iyi bari geçmiş olsun. İnşallah iyilesmistir
(4,571 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm inşallah
0 oy
(408 puan) tarafından
Oo elinize sağlık büşracım nefis görünüyor kek
(4,571 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
(408 puan) tarafından
Rica ederim güzelim
0 oy
(1,120 puan) tarafından

:POhh aslında bendemi yapsam düşünüyorum birşeyler kız uyunca işe koyuluyorum ancak  mutfağa geçsem kendmi mutfağı toplarken yemek yaprken buluyorum untyorum bu tarz şeyleri size afyet olsun sen kornoskipi içinmi..?bende çekmiştim bı ara 2 gün neler çekmiştim kıza duş aldırdım emziryom uysun çamaşır var sercem çamaşır atcam makineye temzlik düşünüyorum kızım tam uyur inşallah erken kalkmasa yemeğim var bı çorba yaparım ay bende bı ıslak kek yapayım canm çekti hazır şeyler pek almazdım doğumdan sonra çok saldim malsefki çok özledim ev yapımı şeyler :(:P

(4,571 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm bende temizlik yapicaktim esim öğlen yemeğine geldi süpürgenin motor kısmını dolabın üstüne atti birşey yapmayim diye sandalye yade çıkıp alamıyorum büyük robot süpürge var onuda suan gücüm yetmiyor kaldırmaya kaldı işlerim hep yarin izin yapacakmış kendi yapacak mış
0 oy
tarafından

Kahve almaya cikicam useniyom :)

(4,571 puan) tarafından
Ben getireyim cnm
0 oy
tarafından
Aleykum selam kusummmm 

Brn dunden tarhana corbasi ispsnak yemegi ysptim yogurt corbamda vardi kim ne yemek isterse artik 

Olsun canim tek yesinde sen duramazsin yaparsin zaten hadi hskkinizda hayırlısıyla atlatirsin InsaAllah bu gunleri de 
(4,571 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
tarafından
Afiyet olsunnnn 

Eşim babasının yanına gidecek hastaneye kalacak o yüzden çocuklara göre etli patates haşlama yaptım 

Pirinç pilavı yapıcam kendim için mercimek salatası var akşam öğünüm shake zaten 
(4,571 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(3,513 puan) tarafından
Canım ben kek yapıyorum kızıma beslenme olarak sonra dondurucuya atıyorum çıkarınca dışarıda çözülüyor yine aynı kıvamda yeniliyor sürekli yapmak yoruyorsun böyle yapabilirsin gerçi ıslak kek olmaz ama normal keki koyabilirsin 
(4,571 puan) tarafından
Normal kek yemiyor benimki cnm çikolatalı soslu olacak ki yesin
(3,513 puan) tarafından
Hee anladım canım afiyet olsun paşaya annesinin elinden lezzetli geliyor demekki
(4,571 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun büyük ihtimalle
0 oy
(2,279 puan) tarafından
ayy çok güzel görünüyor ellerinize sağlık afiyet bal şeker olsunn, bende anlık post açmıştım canım kek istiyor da kızım uyandı rahat vermedi ki yapayım diye, yarına kaldı artk:)) kız bu minik senin kopyan ya maşallah ❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 570 göst.
+2 oy
9 cevap 313 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,249 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 530 göst.
1 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Busrabetulll (1,523 puan) tarafından soruldu
+7 oy
25 cevap 519 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busrabetulll (1,523 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,329 cevap

42,266 kullanıcı

Kategoriler

...