0 oy
151 göst.
önce Diğer kategorisinde (90 puan) tarafından
Kizlar dün gittim ekg guzel cikti sonra ultrason ile bakti,gayet iyi durumda kalbin dedi ama sadece bir kapakcikta cok hafif kireclenme gibi bisey var dedi ve buda her insanda var dedi yani tedavi ilac gerektirmez dedi. Ama kansizlik ve demir eksikligim cok varmis sigara kahve az tuket dedi oyle yani ,yinede tedirginim

6 Cevaplar

0 oy
önce (2,270 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

2 aycönce babam öldü aniden 57 yasinda . Çok canim yandi cok uzuldum . Sonra bende basladi anksiyete ileri derecede depresyon . Psikiyatriye gittim . Yas surecinde ilac baslamiyoruz ama anlattiklarin cok olumsuz ve onune gecilmesi gereken seyler ilac baslicaz dedi . Yanliz su vardi benim kalbim sizliyodu surekli . Sizinti olup duruyordu ve birkere de ciddi agri girdi kitlendim kaldim. Bende kardiyolojiye randevu aldim gittim . Ekg de sorun yok ama bi ultraonla bakalim dedi . Babam dedem babannem hepsinde kalp sorunu vardi . Sag mitral he ve sol kapakciklikda hafif yetmezlik cikti amaaa sorun asıl su ki akciger tanisyonum varmis . Olmasi gereken deger 12 dedi benimki 39 cikti . Yani akcigerden kalbe oksijen giden o damardaki basinc cok fazlaymis . Hemen ihtisas hastanesine git dedi . Ben internetten baktim cok ciddi bir hastalik ve TEDAVİSİ YOK:( pazartesi gunu randevum var gidicem . Ama 10 gunu askimdir cok kotuyum 3 yasinda bir kizim var ve surekli agliyorum cunku kizim benden asla hic ayrilmadi 3 senedir 1 saat haricinde . Cok bagli bana tuvaletin kapisini kapatmam hic o denli . Kizim bensiz napar diye aglayip duruyorum gece gunduz allaha dua ediyorum . 15 yildir hergn neredeyse 1 paket sigara iciyordum . Bunu duydum gunde 1 2 anca iciyorum onuda icime tam cekmeden . Birden birakmak da beni cok kotu etti ama evladim icin mecburum . Esma bana burda yasin topladi allah razi olsun . Bana da dua edin bi tedavisi olsun bisey yapilsin kizim bensiz ben kizimsiz kalmiyim :( ssenin biseyin yok kuzum sen dert etme etmeki kalbini yorma . 

önce (90 puan) tarafından
Canim benim. Yaaa allahdan asla umut kesilmez ,insallah guzsl sonuclar alirsin dualarimiz seninle bizide bilgilendir ,yani en iyi kalp doktorlarina görun gerekirse rabbim evladina baguslasin seni,sizde irsimi canim ailede varmi
Akciger tansiyonu nasl ogrendin canm kalp ultrasonundami farkedildi
İnsallah allahim dualarinizi kabul eylesin rabbimmm evladimin yuzu suyu hurmetine :( pazartesi gitmeden sabah burda post acicam dua isticem yine tek carem dua  , rabbim evladimi kimseye muhtac etmesin:( irsi kuzum irsi ben 30 yasima yeni girdim babam ölunce bu sizlamalar basladi  ama babam iki kere kalp krizi gecirdi cok yuksek kalp yetmezligi vardi . Dedemde ayni sekilde yetmezlik vardi ve kriz gecirdi kalbinde pil var . Babanneemdede kalp hastaligi vardi ve tek kalp degil kalp ve damar hep damarlarnda tikaniklik olusuyodu . Benimde kizimdan onceki iki kere sebepsiz düşüğüm oldu kan sulandirici kullandim cok sukur evladim sag salim dogdu yani muhtemelen kan pihtilasmasida var bende . Onlarin hepsinin ilaci var ama akciger tansiyonunun ilaci yok :( bu hastalik cigere pihti atip bi anda insani ani ölunle sonuclandiriyormus . Kardiyolojiden sonra hemen medicale gittim sukur pihti cikmadi cigerimde ama aniden gelisebilen biseymis :( kalp ultrasonunda ogrendim kuzum . Doktor ölcum yaparken bir sorun var dedi bunu soyledi hic o yetmezlikleri dile bile getirmedi yani dusun . gerekirse kapi kapi dua isticem cocugum icin :(
önce (3,840 puan) tarafından
Neden kızın sensiz sen kızınsiz kalasın, olumlu düşün hayallerinde hep sağlıklı uzun ömürlü mutlu huzurlu evladından birlikte kendini hayal et için  daraldığıda ne kadar zorlansanda hayaline devam et ,kendini hemen bu dipten çıkart böyle olur mu hiç tamam baban deden herkes de varmış sende de aynı sonuçlanacak diye birsey yok belki zincir sende kırılacak ne biliyorsun hemen topla kendini bu hayatta milyonlarca olasılık varken neden en kötüsüne odaklaniyorsun, Rabbım ol derse olur sakın unutma sağlıkla güzellikle kolaylık iste rabbimden.Neden gönlündeki kolaylıkla vermesin verir sen yeterki razı ol ve iyi düşün akışa birak Allah iyiler ve iş bilenler ile karşılaştırsın seni inşallah.
En kısa zaman kolaylıkla sağlığına kavuşmani dilerim.
Çok güzel yazmissin gercekten bir nebze de olsa icime umut dogdu . Allahim kabul eylesin insallah duani allah razi olsun sizlerden . Rabbim evladima bagislasin beni ve butun anneleri
-Reklam-
0 oy
önce (328 puan) tarafından
Ne şikayetleriniz vardı hersey güzel demiş zaten doktor takılmayın fazla boşuna sitrese girmeyin 
önce (421 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevapladiginiz icin inşallah ilaclarima tekrar başladım düzelir bende gitsem bir icim rahatlasa
Su misali benim de arada nefes darligi ve gögusum agriyor inşallah bendede birsey çıkmaz ama çarpıntı ve nefes darligi demir eksikliğinde çok görülüyor benim kan tahlillerimde iyi cikti
Nefes darlığı yok bende çapıntida yok sadece ağrı var ara sıra carpinti oluyor gebelikte normal diyorlar ama oda çok nadir
Cansu gebelikte çok normel gogus ağrısida normel hiç korkma canim gelip geçici yani yaşadığın Rabbım sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin
Ama sadece sol göğüste oluyor o ağrı normalmidir inşallah çok sağolun ☺️
0 oy
Benimde kalbimde ağrı var hamileyim gebelikten sonra oldu Demir eksikliği ve kansızlık var bende kardiyolojiden randevu aldim ama daha ayın 10 unda randevum korkuyorum açıkçası kansızlık demir eksikliğide ağrı yapıyormuymuş
Evet canm doktor ilac yazdi kanslzk icin bunlar kalp agrisi cok yapar dedi
Biraz içim rahatladı biliyormusunuz daha öncede doktora gidicem diye post acmistiniz sizi aradım bulamadim sormak için iyiki.tekrar post açtınız cok rahatladim tabiki yine gidicem ama 1 aydan fazladir ilaçlarımı da almiyordum
0 oy
önce (720 puan) tarafından
Niye tedirginsiniz olumsuz bişey söylememiş ??
Kapakcigin birinde hafif kacak varmis kirec gibi dedi ama korkulacak bisey degil dedi
0 oy
önce (2,508 puan) tarafından
Benimde kalp kapakcığımda biraz çökme var ,doktor sorun olmaz dedi 
0 oy
önce (207 puan) tarafından
Adet döneminde yada adet dönemine yakın çarpıntı nefes darlığı gibi şeyler normal demişti Dr bana 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 269 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,258 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 266 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde yesmesn (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde gizem bilgin (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 243 göst.