2 aycönce babam öldü aniden 57 yasinda . Çok canim yandi cok uzuldum . Sonra bende basladi anksiyete ileri derecede depresyon . Psikiyatriye gittim . Yas surecinde ilac baslamiyoruz ama anlattiklarin cok olumsuz ve onune gecilmesi gereken seyler ilac baslicaz dedi . Yanliz su vardi benim kalbim sizliyodu surekli . Sizinti olup duruyordu ve birkere de ciddi agri girdi kitlendim kaldim. Bende kardiyolojiye randevu aldim gittim . Ekg de sorun yok ama bi ultraonla bakalim dedi . Babam dedem babannem hepsinde kalp sorunu vardi . Sag mitral he ve sol kapakciklikda hafif yetmezlik cikti amaaa sorun asıl su ki akciger tanisyonum varmis . Olmasi gereken deger 12 dedi benimki 39 cikti . Yani akcigerden kalbe oksijen giden o damardaki basinc cok fazlaymis . Hemen ihtisas hastanesine git dedi . Ben internetten baktim cok ciddi bir hastalik ve TEDAVİSİ YOK pazartesi gunu randevum var gidicem . Ama 10 gunu askimdir cok kotuyum 3 yasinda bir kizim var ve surekli agliyorum cunku kizim benden asla hic ayrilmadi 3 senedir 1 saat haricinde . Cok bagli bana tuvaletin kapisini kapatmam hic o denli . Kizim bensiz napar diye aglayip duruyorum gece gunduz allaha dua ediyorum . 15 yildir hergn neredeyse 1 paket sigara iciyordum . Bunu duydum gunde 1 2 anca iciyorum onuda icime tam cekmeden . Birden birakmak da beni cok kotu etti ama evladim icin mecburum . Esma bana burda yasin topladi allah razi olsun . Bana da dua edin bi tedavisi olsun bisey yapilsin kizim bensiz ben kizimsiz kalmiyim ssenin biseyin yok kuzum sen dert etme etmeki kalbini yorma .
1,486,525 soru
24,302,235 cevap
344,105 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın