Arkadaslar esime yalakalık yaparak mağduru oynarak her istediğini yaptıran bi kv. var. Burda cok konu açtım kendisiyle ilgili. Bugün yaptığını hamileliğimden midir içimden atamıyorum. Eşim bugün ananesini sabah cok erkenden hastaneye götürdü. Kadıncağız cok yaşlı ve hasta kendi evinde kalıyo eşim gitti aldı hastaneden sonra kayınvalideme getirdi kadını. Kayınvalidem kadına saydırmaya basladı senin yüzünden oğluşum yoruldu erkenden kalkmak zorunda kaldı uykusunu alamadı falan dedi. Eşim de nolacak anne ne diyosun falan dedi bu hala susmuyo uykunu alamadın bilmem ne. Eşim de izinde bu arada yani işi yok gücü yok. Yaşlı başlı kadın mahcup oldu yerin dibine girdi kızlar inanamazsınız gözleri doldu o kadar kıyamadım ki dayanamadım kayınvalideme döndüm, kırk yılın başı ananesini hastaneye götürmüş sevap almış torunu olarak bi gün erken kalktı diye ölmedi ya öğle uykusuna yatar alır uykusunu veya uyku cok mu önemli sağlıktan kadını neden utandırıyosun şu an dedim. Bana demesin mi benim oğlum bana kıymetli sana değilse ben napayım dedi. Kızlar ben şok. Benim de eşim olur kendisi bana da kıymetli ama kalbiyle vicdanıyla yaptığı hicbi seyi elestirmem dedim. Hastaneye götürülen senin annen dedim. Bana demesin mi senin de çocuğun doğsun da seni göreyim insallah cok seversin bu laflarını hatırlatırım diyo bana. *****. Benim eşim ananesini doktora götürdü ne güzel oldu sevap oldu diye sevindiğim icin bana kıymetsizmiş de ANNE olduğu için bu hanımefendiye kıymetliymiş. Arsıza bakar mısınız kızlar!