0 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,531 puan) tarafından
Kızlar 5 buçuk yaşındaki kizlariniz nasıl ?  Gelişim özellikleri davranışları ? Benim kızım seneye ilkokul olacak.. aşırı derece evi dağıtıyor yani bı psikoaytrste götürmeyi düşünmüyor değilim 

Çünkü evi asirii derecede dağıtıyor bazen hoşlanıyor gibi davranıyor bazen de diyorki siz uyudunuz siz benle ilgilenmediniz diye yaptım diyor ama genel olarak dağıtma dökme huyu.var mesela kardeşine kakaoluu sütü döküyor kovaliyor onu halıya döküyor bilerek tukmugunu bize sürüyor kizdikca yapıyor yemeklerle oynuyor bikere tatlıyı bulamaç yaptı çıldırdım okadar emek verdim .

Bahatatatlari birbirne katıyor çorbayı alıp başka yere bosaltiyor halıya oje sürüyor duvarın her yeri boya halıya bisküviyi ağzından cikarta ciakrta yiyor kızım çok yoruluyorum gözünü seveyim yapma diyorum çıldırıyorum artık 

Sonrasında da okuldan çok agresif geliyor öpüyorum öpme bide telefonu na çok tepelles oldu oyun yok gibi bsey saklambaç evcilik kendi oynuyor 

İlgiye ihtiyacı var bliyorum ama biyeri duzeltmeden biyeri dagitiyor kackere uyarıyorum bu beni yordugu için artık tahammülüm kalmıyor oyna da başka şeye de yemek yedirip zor uyutuyor um 

Bütün gsrdomabini aşağı indiriyor , oyuncak sepetini tamamen boşaltıyor duzeltmekten cnm çıkıyor her odadan bsey ciakrtiyor.benim kıyafetleri saçıyor bu çok fazla biyeri duzeltmeden biyeri bozuyor

Dün mesela harfli nesguijler var sütle içilen onun hepsini lavaboya döktü kendi harfimi arıyorum diye yere de döktü eline hepsini yapsitrdi iğrenç diyor elini çok sabunladi durulamiyor bekliyor sonra duruladi 

Bu normal mi çok dağınık düzgün biseyo sevmiyor benim mecalimde kalmıyor dilimde yetmiyor 

7 Cevaplar

0 oy
(2,531 puan) tarafından
Hafta sonu kimse yok mu 
-Reklam-
0 oy
(3,996 puan) tarafından
benim kizim da 5.5 yasinda , kiyas yapmak dogru degil ama okuldaki ogretmeni ne diyor, ayni sekilde mi davraniyor ojulda da
(2,531 puan) tarafından
Hayirnoyle davranmam diyor okul orası diyor öğretmen kızar diyor çok yoruyor çok
Senin kızın nasıl mesela
Okulda çekingen benim kızım asla bsey demez
(3,996 puan) tarafından
bizimki de dagitiyor tabi ama sonra beraber topluyoruz, boyama ile ilgili dunya kadar sey aldim ona, mesela duvara yapistirilan rulo kagitlar , buyuk yazi tahtasi , resimli boyama rulolari , ( duvari boyamiyor bu yuzden ) , yemek konusunda dertliyim cok yavas yer ve her seyi yemez
0 oy
(5,088 puan) tarafından
Bacım sen bu çocuğa hic mi dur demiyon. Resmen çocuğuna hic sinir koymamışsın l.
(2,531 puan) tarafından
Diyorum durmuyor sinir olmadığı için mi kaç kere uyarıyorum eskiden yapsın etsin şimdide dinlemiyor
0 oy
(2,531 puan) tarafından
..............
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Kızım 5 yaşında anamdan emdiğim sütü değil burnumdan vücudumda ne kadar delik varsa ordan getiriyor. Sana öyle söyleyeyim. Ben ömrü hayatımda bu kadar huzursuz bu kadar yaramaz bu kadar şımarık bir çocuk daha görmedim heralde. Ama dışarda da süt dökmüş kedi. Bunun açıklamasını yapacak biri var mı acaba. 

Kardeşlerini gavura vurur gibi döver. Ama başka çocuklardan da dayak yer
0 oy
(717 puan) tarafından
Ben sanki senle önceden de konuştum benim kızda çok hırçındı ama eskiye göre iyi. Benimkini babası şımartıyordu onada çemkirince artık eskisi kadar şımartamıyo. Altından kalkamıyorsan destek al evdeki herkes karı koca dede nine kurala uyacak olan sana oluyo
(2,531 puan) tarafından
Wlla alcam destek basedemiyorum cnm ya Co kyoruyor işten geldim 2 saat ev temizledim çocuk odasındaki kıyafetler yerdeydi dokunmadım onlara cnm kalmadı artık 3 çamaşır makine attım kurutmaya attım smdidie kahve yaptım köfte yedim keyfime bakıyorum ama bu hareketler durmalı babasinda uyumuyor sinartsa da kizdigi çok zaman oluyor arsizlasiyor artık
(717 puan) tarafından
Benimkide dağıtıyorda bu kadar anlattığın kdar değil oyun kuruyo bebeklerini giydiriyo işte defterleri boyuyo. Sen bide çalışıyorsun daha zor olur.
0 oy
(2,356 puan) tarafından
Canım sen eskiden beri hiç dur demedin  şimdiye kadar yaptığı hiç bı şeye yapma dememis gibime geldi şimdi deyincede boşa konjsiyirsun gibi algıladım ben 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 372 göst.
+2 oy
7 cevap 210 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BALIMMM (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 147 göst.
0 oy
5 cevap 186 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Merva90 (133 puan) tarafından soruldu

412,180 soru