0 oy
30 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,087 puan) tarafından
Kızlar 15 haftalık hamileyim kontrolüm 3 gün önceydi. 

Herşey yolunda idi. Ama benim 2 gün oldu rahimde eğilip kalkarken, gerginlik, baskınlık,ağrı hissetiyorum , 

Yani geçer mi? 

Yaşayan var mı? Pazartesi doktora gitmem gerekir mi? Çevrem çok doktora gitme deyip tuttruruyor ama endişeleniyorum ben!!

2 Cevaplar

0 oy
(3,930 puan) tarafından

Basından beri bu ağrıyı çekiyorum dr normal diyor 

(1,087 puan) tarafından
Gerçekten mi? Ya hiç olmazdı ben de kasık ağrısı normal ama rahim ağrısı durup dururken neden olsun bana biraz mantıklı gelmedi yaa inşallah öyledir ama
(3,930 puan) tarafından
Afedersin Otururken bile sanki bebeğin kafası çıkmışta tekrar geri giriyormus gibi ağrı sancı yaşıyorum ara ara doktor normal otururken az yatar pozisyonda otur ayağının altına yastık koy demişti yatarken de yastık koyuyorum cook iyi geliyor
-Reklam-
0 oy
(2,698 puan) tarafından
Bende 15 haftalik hamileyim aşiri gaz şişkinligim var ne yesem midem bozuluyor diger hamileliklerimde hic boyle olmadim

Bide evet agrilar bendede oluyor hatta bu gun doktora gittim her sey yolunda dedi sadece bebegimin eşi aşagida en ufak agrida çok korkuyorum

Hareketlerini hissediyormusunuz?
(1,087 puan) tarafından
Hayır canım hiç hissetmiyorum,, muhtemelen 18 de filan hissedilir... İşte ben de acaba eşiği mi aşağıda ondan böyle ağrıyor
(1,087 puan) tarafından
Ben gaz 7 _ 13 hafta arasında aşırı vardı gece uyamak haramdı, çok şükür geçti yaa. En iyi ılık duş ve ayağa sıcak su torbası koymak ve kimyon çayı içmek iyi gelirdi
(2,698 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim canim deneyecegim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 91 göst.
24 Ağustos 2024 Aile kategorisinde _nevaoykugun_ (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
7 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Fatmabttl (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu