0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
Sosyal medya işine girmek istiyorum ama kendime ve çocuklarımı paylaşmak istemiyorum yemek kanalım vardı çok rağbet olunca tutmadı Başka ne üretilebilir fikirlerinizi yazar mısınız

8 Cevaplar

0 oy
(3,683 puan) tarafından
Yine tutmaz zor iş ler canım anca eşinle malca video lar cekersen tutar insta o u seviyor :))
(6,299 puan) tarafından
aynen onlari engelledim zaten de bu nisa melisa yeni türedi aksi gibi de nisayi ac diye kuduruo bizimki
(2,238 puan) tarafından
Ayyy elif sinem demeyin bana çıldırdım onun yüzünden..kızım durup dururken anne ses geldi cadı abla mi geldi bilmem ne. Kadının sesine tahammülüm yom zaten hele o elif kuzeyin annelerinin sesi
(6,299 puan) tarafından
ay evet kizimin doneminde yanki ruya vardi kosiflerin cocuklari onlar faydali icerikleri uretiodu fatih selin vardi cirtlak sesli annesi ama yinede iyiydi icerikler.. simdikiler sacmaliyor resmen.
(2,238 puan) tarafından
Bizim turklerin yaptiklari genelde öyle gerçekten yabancilarina bakıyorum Vlad ve Niki var yada nastya var onların içerikleri çok çok güzel
(3,683 puan) tarafından
Evet nasty bakıyoruz bizde turkcs olana
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hayvancılık ve koy hayatı bence . Diğer şeyleri herkes yapıyor ve sıkıcı bnce

0 oy
(2,063 puan) tarafından
Ben de ücretsiz izne ayrılıyorum bu ay ben de gireyim diyorum da okul öncesi öğretmeniyim anca çocuklarla etkinlik yapıp paylasabilirim tutar mı bilmiyorum. Doğum kilom da var 75 kiloyum zayıflama motivasyon sayfası da olabilir aslında ben de fikir ariyorum
(125 puan) tarafından
Ayni ikisi bende de var ama hayatımı paylaşmak istemiyorum
0 oy
(3,330 puan) tarafından
 Benim integram yok. YouTubedan genelde hoşuma gittiği ev hanımlarını takip ediyorum. Günlük ev işi yemek yapanlar niye bilmiyorum seviyorum tabi sürekli gösteriş yapanları değil. Şunu alddım kocam şunu aldı diyenleri sevmiyorum çıkıyorum takipten
(125 puan) tarafından
Evet bende severim öyle şeyleri
(3,330 puan) tarafından
https://youtube.com/@dideminevi?si=nlnXSQ6Snwwbjq_g
Mesela bu kanalı çok severim mütevazı bir hanım .kibar naif
(125 puan) tarafından
Bende izlerim kiz  kilo verme motivasyonu güzel ama ben kendimi göstermek istemiyorum
(3,330 puan) tarafından
Hee kendini göstermeden de çekiyor bazıları fadiku vardı bide
(3,330 puan) tarafından
0 oy
(3,683 puan) tarafından
Halilişkoya bak belki fikir olur 
(125 puan) tarafından
Valla halilisko annesi maşallah sosyal medyayı sallıyor
0 oy
(5,537 puan) tarafından
Ek gıda yap herkes gelir
0 oy
(976 puan) tarafından
El işi örgüler yazmalar olabilir. Yada elinden geliyorsa şöyle vazo tepsi bilmem bu tarz şeyler yapıp süsleme var o tarz şeyler olabilir 
0 oy
(125 puan) tarafından
Yeni öneriler var mı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 180 göst.
8 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ne fark eder (424 puan) tarafından soruldu
+2 oy
28 cevap 540 göst.
0 oy
10 cevap 379 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,299 puan) tarafından soruldu

412,226 soru

12,409,456 cevap

44,772 kullanıcı

Kategoriler

...