0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar şimdi ben Molfix kullanıyorum ama bir bakıyorum gece nerdeyse göğsüne kadar ıpıslak ya sağ taraftan ya da soldan oluyor bu hep kızımda hiç böyle şey yaşamadım oglanda pipiden kaynaklı mı bilmiyorum ya çok kötü oluyorum gece emzirirken sürekli kontrol ediyorum değiştiriyorum da ve sürekli ön tatafta tek çiş var arkası bomboş 6 aylık olacak 5 numara bez kullanıyorum ama sanırım ya 6 numaraya gececem ya da bez degistirecem var mı bir fikri olan

6 Cevaplar

0 oy
(3,631 puan) tarafından
Büyük oldugu için 5 numara büyük 
(67 puan) tarafından
Canım kilolu bir bebek ama dört numara falan hayatta olmaz kenarlarından yapışmaz bile
(3,631 puan) tarafından
Ön kısmını katla üstten öyle çırt çırt yap canık
(67 puan) tarafından
Deniyeyim bakalım ya vicdan azabı çekiyorum öyle ıpıslak görünce
-Reklam-
0 oy
(748 puan) tarafından
Bezi tam cırt cırtlı yerini yapıştırıyor musun. Yada bez küçük geliyor olabilir. Erkek bebeklerde oluyor böyle sıkıntılar 
(67 puan) tarafından
Vala herşeyi yaptım bilmiyorum ki ayy sanki ilk defa çocuğum olmuş gibi diyorum nasıl oluyor niye sızıyor kızımda hiç görmedim bunu üç aydır çekiyorum vala erkeklerin öyle bence ya pipi yukarda diye bilmiyorum kilosu da var ondan da mı acaba ya
(748 puan) tarafından
Benimde oğlum 2 aylık onunda bezinin ön tarafı çabuk doluyor arka bomboş :) bence pipileri yukarda diye olabilir
(67 puan) tarafından
Bizim sünnette ettirdik ondan sonra oldu ya küçücük kaldı pipi içine gömüldü zaten ucu görünüyor sadece
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Büyük ihtimalle bez küçük geliyordur eltimde aynı senin söylediklerini söylüyor bebeği sekiz aylık halen 3 numara kullanıyormus. Benim bebiş 4 aylık ben 4 numara kullanıyorum 
(67 puan) tarafından
8 aylık bebeğe de 3 numara kullanılmaz kız hangi kafada senin elti
0 oy
(717 puan) tarafından
Erkek bebeğe 1 beden büyük kullanacaksın cnm bende molfix kullanıyorum gece sızdırmama sorununu öyle buldum
(67 puan) tarafından
Ya alıyorum bir beden büyük öbür ay yine aynı oluyor 6 numaraya gececem mecbur ay vala kızımda böyle şeyler yaşamadım tuhafıma gidiyor kızımda kilolu bir bebekti ama ne bileyim 6 numarayı görmedik hic
(717 puan) tarafından
Pipisinden kaynaklı erkek bebeklerin bezi 1 beden büyük al ve göbek kısmının bantlarını mümkünse göğsüne kadar çek ben o şekilde kurtuldum sorundan
(67 puan) tarafından
Tamam canım sağol bu gece deneyeyim onu da
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Benimki kız bende molfix kullaniyorum hep sizdiyordu birde geceleri yüzüstü yattigı için hep ön dolu oluyor .molfixten başka bezi de sevmedigimiz için molfix külot bez aldık sorun çözüldü .cırtlı bezin bantlari gece sıyrılıp toparlanıyordu külot bezde öyle bir sorun yok tam kavrıyor 
(67 puan) tarafından
Hah yeminle anlatmak istediğim tamda bu ay aynısını yaşıyorum ya iki üç aylık falanken yüzüstü yatıyordu sızıyordu normal diyordum ama şimdi normal sırt üstü yatarken bile oluyor
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Kilot bez denedin mi canim
(67 puan) tarafından
Yok hiç bilmiyorum onu kaç beden almamız gerekiyor ve 6 aylık bebek için olur mu kilosu var baya çünkü
(7,944 puan) tarafından
Olur niye olmasın şuan kaç kullanıyorsun onu da aynı numara al dene bakalım
(67 puan) tarafından
5 kullanıyorum ama çok küçük işte 6 kullanacam aynı mı oluyor kilo ölçüleri

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 125 göst.
0 oy
2 cevap 52 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 34 göst.