+1 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde (489 puan) tarafından
Kızlar ikinci el temiz bebek arabası nerede bulabilirim bebeğimi kucağıma alıp öyle her yere gidemiyorum sıfır olanlar çok pahalı alamıyorum, eşimde desem bir ay çalışıyor bir ay issiz yevmiye işi yapıyor.o yüzden uygun fiyatli nerden bulabilirm 

14 Cevaplar

0 oy
(780 puan) tarafından
Letgo ve dolaptan bulabilirsiniz 
(780 puan) tarafından
Ya o kadar boş ve gereksiz yorum yapmissinki sanane arkadaşım ürer üretmez dilenmiyor senin cebindeki paranida istemiyor sadece soru sormuş kadin
(704 puan) tarafından
Tamam arkadaşım sana ne benim cevabimdan:)
(780 puan) tarafından
Sanki kadın dileniyormus gibi asagilarsan yorumunda cevabında ilgilendirir belliki durumu yok neden bu kadar sert tepki verdiğinizi anlamiyorum
(3,329 puan) tarafından
Ülkenin çoğu asgari ücretle geçiniyor. O zaman çoğunun cocuk yapmaması lazım bu mantıkla gidilirse. Aslaaa amacım yargılama değil. Tabii ki yiyecek ekmek bulamayan da gidip pes pese cocuk doğurmasin kesinlikle karşıyım. Ama birinin 3 4 bine çok demesi de normal. Keşke herkesin imkanı fazla fazla olsa
(780 puan) tarafından
Keşke canım
-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından
Öyle şeyler görmeden alınmaz cnm gönderen kişi kırılk eksik gönderir iadede edemezsin o şekil elinde kalır letgo gardrops veya dolaptan aynı şehirde olduğun kullanıcıların ürünlerini gidip görüpte inceleyip alabilirsin
(489 puan) tarafından
Aynen ya o konuda haklısınz
tarafından
Hayır ben aldım çok iyiyidi leltgodan
0 oy
(484 puan) tarafından

Neredesiniz acaba bende var kızım 4.5 yaşında kullanmiyoruz artık ikindiyide düşünmüyorum o yüzden bnde elden çıkarmak isterim:)

(489 puan) tarafından
Diyarbakır da
(1,803 puan) tarafından
Sedef bende diyarbakirdayim benimde elimde var bitane istersen gel bı bak fiyatı baya makul tutuyorum maksat elimden çıksın
(180 puan) tarafından
Istanbul Avrupadaysanız fiyat ne satiyorsunuz
(484 puan) tarafından
Evet İstanbul Avrupadayim Avcılar da
(180 puan) tarafından
Ya avcılar uzakmıs ben Eyüpteyim bende ucuz araba bakıyorum da
0 oy
(5,626 puan) tarafından
Bende bakıyorum canım ya letgodan baktım da bulunduğum şehirde pek yok 
(489 puan) tarafından
Kız kardeşim de orda oturuyor Edremit'te :)
(5,626 puan) tarafından
Ya ne güzel Van Van başka bir memleket ya 5,5 sene İzmir’de yaşdım asla Van’ı hiçbir yere değişmem
(3,537 puan) tarafından
Güzel memleketim merkezdeydim ben aslen vanlimisin cnm
(5,626 puan) tarafından
Evet canım aslen vanlıyım
(3,537 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
(282 puan) tarafından
Eh kuzum 2. Çocuğum 7 aylık 3 ay yatmadı içinde bebek arabasının keşke gonderebilsem bende kapattım kaldırdım ne kırık ne yırtık var hic yatmadı  koyacam ilanlarasatacagim
(489 puan) tarafından
Çocuklarini Allah bağışlasın inşallah cnm En uyguna ne kadar satardiniz acaba
(282 puan) tarafından
2000 düşünüyorum canım amin inşallah bütün evlatlarımızi
0 oy
(180 puan) tarafından
Facebook market placede var uyguna satiyolar bakabilirsin
(3,329 puan) tarafından
Türkiyede geçerli mi o. Çok uygun şeyler var gerçekten
(180 puan) tarafından
Evet geçerli ben arada bir buluyorum bişeyler ordan uygun oluyo
0 oy
(3,133 puan) tarafından
Sahibinden. Com varya oraya bak
0 oy
(996 puan) tarafından
Facebookun marketplace bölümü var orada bulabilirsin belki öbür türlü gardrops ve dolap letgo sahibinden olabilir 
0 oy
(3,537 puan) tarafından
Bisiklet tamircilerindede  oluyo ben ordan almistim bak istersen
0 oy
(540 puan) tarafından
Leygo dolap olabilir onu. Dışında Facebook kullanıyorsanız ikinci el bebek ürünleri grubu oluyor ben geçen joie matka aldım 200 TL ye ama bizim burda ki bit pazarından aldım oralarda var mı öyle bit pazarı vs ama letgo en uygunu olur bakarsın edersin kırık vs. Var mı yok mu
(489 puan) tarafından
Tmm cnm çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Vallah cnm ben burayı takip ediyorum aşırı uygun şeyler var çoook tafsiye ederim 

https://www.instagram.com/eniyisini_anneler_bilir?igsh=MXZndmt1dWs4aWh1Nw==
(489 puan) tarafından
Olur canım bakarim inşallah uyguna bulurum
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Canım bütçeni bilmiyorum ama ayhan bebe baby home diye bir sayfa var ben ordan aldım sıfır 2800 den başlıyordy fiyatlar ordan bir bak istersen 
(489 puan) tarafından
Tmm canm bakarim çok teşekkür ederim
0 oy
(11,827 puan) tarafından
Canım ben zamanında letgodan.iki tane aldım.biri o kadar temizdi ki sağlamdı ki.kadin arabam.yok diye evime kadar getirdi herseyini gösterdi.ter temiz yıkamış silmisti.bir de öbür cocuguma aldım ona güvenerek gene letgodan başka bir satıcıdan.o kadar konuştuk sapasağlam bir kere binmesi çocuğum dedi.bende o zaman daha hamileydim.daha ilk kullanimda pusetten.cocuk düşüyordu Allah'tan kitlemisim.pusetin tutma yerininin kilidi kırıkmış.kadini aradım bu kırıkmis dedim hiç bir şey demeden engelledi.sonra onu buyuk oturma yerininnde ayak kısmı kırıkmis onu da içeriden dikmişler.yani çok iyi bakman lazım 
(489 puan) tarafından
Tmm cnm çok teşekkür ederim
0 oy
(995 puan) tarafından
Ben letgo da buldum. Ama buraya yakın çevrede buldum parayı elden verdim. 500tl ye aldim
(489 puan) tarafından
Anladım cnm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 388 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (12,609 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,844 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...