0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlarrr hadi yorumlarda konuşalım  canım çok sıkıldı ev iş kalmadı madem Buraya bı soru bırakayım 

Öncelikle Nasılsınız iyisinizdir Neler yapıyorsunuz ne var ne yok Kızlar Can sıkıntıdan patlıcam Benim şuan 1 bebem uyudu 2 bebeme bekliyorum uyusun Kahve icicem İnşallah Yarına iş birakmıyım diyorum ama malesef sabaha uyandigimizda Gene iş Malum Kızlarrr Lütfen cevapsız bırakmayinnn :))) 

7 Cevaplar

0 oy
(3,634 puan) tarafından
Maşşallah sıkılmaya vaktin oluyor He canım benim de 2 yaşında oğlum var uyutmaya gectim odasına 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebem çoktan uyudu TV izliyorum çay demledim kahveyi de 1 saat önce içtim bende çamaşır falan bırakmadım yikadim kurutmaya attım onlar da çıktı mı katlayip yerleştirdim mi tamamdir 
(3,634 puan) tarafından
Memnun musun kurutmadan canım
tarafından
Memnunum canım 4 yıldır kullanıyorum hele ki kızım doğduktan sonra elim ayağım oldu vallahi önceden değerini bilmiyordum ☺
0 oy
tarafından
Ne diyelim bacim ..ben berbadim dişim agriyo guya unutmak için agrisini burda takiliyom ..
0 oy
(450 puan) tarafından
İnsanın canının sıkılması bile o kadar güzel ki ben o duyguyu çok özledim 2 oğlanla (3 yaş ve 2 aylık) bütün gün evde öyle bı geçiyor ki zaman keşke biraz oturup sakın sakın canım sıkılsa :))

Çok uykum var büyük oğlumun uyumasını bekliyorum ki bende hemen uyuyayım :)
(504 puan) tarafından
Bnm de iki tane var çocuklarımla aynı yaş bebeğimde iki aylık gün boyunca ne yapıyorm ben bile bilmiyorum hep ayaktayım sabahtan akşama kadar hiç oturmuyorm bitmiyor bu işler
(450 puan) tarafından
Aynen öyle sessiz sessiz oturmayi öyle özledim ki:)
0 oy
tarafından
Bebeğimi uyutuyorum bende. Aklımda eltim ve bebeğinde. Dün doğum yaptı ve bugün bebeği yoğun bakıma almışlar. Enfeksiyon sınırda çıkmış. İnşaAllah ilerlemez en kısa vakitte sağlıklı bir şekilde çıkarlar hastaneden inşaAllah. Allahümme amin.. okuyan kızlar dua ederseniz çok mutlu olurum. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. 
0 oy
(13,781 puan) tarafından
Maşallah kaç yaşındalar 

Kayınvalidemden geldim kizi yıkadım yemek verdim oğlanı uyutuyorum 

Kiz iki buçuk olacak oğlum yaşina bi ay var 
(135 puan) tarafından
Biri 3 biri 1 İkisi erkek Valla Ablacım sen gel benim bi halime gör tam yaklaşık 20 veya 25 gündür Uykusu düzenini düzeltmeye çalışıyordum çok şükür 2 gündür erken yatıp erken kalkıyorlar Sabaha kadar başında bekliyordum Ve yatmadan iş güç yemek gene akşam en az ortalama 1 veya 2 saat yatıyordum öyle ama çok şükür 2 gündür uykumu aldım inşallah böyle giderr yaa
(13,781 puan) tarafından
Maşallah devamı gelsin canım
Başarmışsın tebrik ederim
Benimkiler farkli saatlerde uyuyor ama uykuya düşkün değilim dört beş saat yetiyor bana
(135 puan) tarafından
Bana da yetiyor Ama Tam 25 gündür nasıl uykusuz kaldım uykusuzluktan bitkin hissediyorum sanki Ama şükür biraz uykumu aldım enerjim yerine geldi
(13,781 puan) tarafından
Çok şükür böyle devam etsin inşallah
Bende deniyorum ayni saatte yatırmayı en azından öğlen aynı saate alıştırabilsem süper olacak
Gece kız alişmiş bizim gibi minimum 11 de yatıyor daha erken yatınca kalkıyor çok denedim
(135 puan) tarafından
Büyük oğlum öğle uykusunu bıraktı Ve küçük oğlum öğle uykusunu uyuyor ama En az 3 saat uyuyor kalkıyor genelde
0 oy
tarafından
Valla hic sorma ne tuhaf bi gun ya ta sabah sacma sapan bi ruyayla uyandim kardesimi aradim sacms sapan bi karad almis hey Allah'm regl oldum onun gerginligi zaten esimi ise gonderdim camasirlar cikti onlari peteklere dagittim yatak odasi cocuk odasi kucuk oda ve korudoru girgirlardim bi toz aldim gorunen yerleri sildim mutfak salon banyo wc kaldi cocugun uykusu geldi yatirayim dedim bacagim yoruldu dinlensin dedi baktim bu tuhaf yuruyo actim baktim Allah korusun kirik cikik mi diye hicte anlamam ustune bas diyorum korktu basmadi kos dedim yok esim bugun oyun oynarken bacaklarim agriyo oturuyum dinlensin demisti o aklima geldi heralde onu diyo dedim icim rahat degil esimi arsdim hastaneye gideyim mi diye tsvana asili balonlara kafanla vur dedik ziplayarak vurdu neseli halde cekirge sarkisi actim oyna dedim oynadi bi ileri bi geri kos dedim kostu morluk sislik yok o lafinin uzerine ustune basmiyodu ama oynarken basti icim rahat etti yatirdim simdi dunde cizgi filmde cocuk atesim cikti dedi buda atesim cikti dedi onceki gun midem bulaniyo dedi venimki dd midem bulaniyo dedi ne duysa gorse yapiyo beni korkutuyo dun sabaha kadar atesini olctum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 370 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 760 göst.
0 oy
8 cevap 662 göst.
24 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,924 cevap

39,053 kullanıcı

Kategoriler

...