0 oy
691 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Selamun aleyküm bacılarım kuran okumayı ev sahibim öğretti şükür 2 sene olacak benim normal yasini şerif kitabım var ordan okuyorum ama ben büyük Kuran'ı Kerim'de okuyup hatim etmek istiyorum ev sahibimin kocaman var bana arada büyük Kuran'ı Kerim den de okutuyor büyük Kuran'ı elime aldım da böyle kalbim çok farklı attı heycan mutluluk daha farklı oldu hani ramazanlik da yaklaşıyor onun dışında kuran okumayı çok seviyorum kendimi çok huzurlu hissediyorum içimden okudum zamn kafam bazen karışıyor sesli okumayı çok seviyorum ev sahibim her zamn sesli okutuyor öz güvenin olsun hani sohbetlerde okursun dedi ve bana öğretti kayınbabam vefat etti kayınbabama 3 günlünde ben okudum çok duygulanmistim okurken ve ben büyük Kuran'ı kerimi okuyup hatim yapmak istiyorum yapan var mı içimde aşırı istek var sadece normal yasin kitabım var bir arkadaşımın 2 tane büyük kitabı var ona dedim dedi al oku bitince verirsin ama hatim ne kadar sürer sizce hani ben okurken kitabını isterse okuduklarim boşa gitsin istemiyorum bide yakın zamanda kuran i kerim alan var mı 

15 Cevaplar

+9 oy
(336 puan) tarafından
İnternetten okuyabilirsin,.
(336 puan) tarafından
Esra+++
(688 puan) tarafından
Esra o kadar haklısın ki, bu istemeden istiyor. Ha kuranı kerim istemek ayıp değil orası ayrı ama böyle çaktırmadan istemesi hiç hoş değil
(1,062 puan) tarafından
Gayette çakılıyor orası da ayrı konu ama cidden hoş değil bence
(249 puan) tarafından
Kimseden bişey istedim yok içinizdeki kötülüğü kusuyorsunuz rahatsız oluyorsanız girmeyin postuma hiç hatim indirmedim çok istiyorum indirmeek istesem gider camiden de isterim Allah için hocalar da verir kuran istemek için neden post açayım Allah aşkına beni tanımadan bu kadar yargılamaniz hiç hoş değil boğazıniza yapışıp bana bunu alacaksınız  mı diyorum hayır neden bu kadar dert oldu onuda anlamadım her pisliği yapan kötü insanlar varken benle uğraşıp kalbimi kıranları Allah'a haval ediyorum
(336 puan) tarafından
Bla blaa...
-Reklam-
+2 oy
(7,944 puan) tarafından
Kargoda kuran gelir mi ben sana alıp hediye etmek isterim canım 
(7,944 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun canım sen hep mutlu ol ♥️
(249 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah sende hep mutlu ol güzel kalpli ablam ❤️❤️❤️
(129,283 puan) tarafından
evet kargoylo aliniyo ben aldim
(7,944 puan) tarafından
Sen mi aldın
(129,283 puan) tarafından
sevgiye degil kendimize almistik
+1 oy
tarafından
Canım hatim demek Kurani Kerimi sona kadar bitirmek deemekmi
(249 puan) tarafından
Evet baştan sona okumak demek ☺️
+1 oy
tarafından
Kiz uygulamasi var indir telefonuna oku ordan mis gibi 
(249 puan) tarafından
Benim kız elime bırakmıyor tlfnu düzgün tlfn izlerken ben rahat rahat okumak istiyorum ☺️
tarafından
Allah kabul etsin canim yeni ogrendigin ve yasin gibi surelerden baska bisey okumadigin icin yavas okursun yavas yavas hizlanirsin ama ne kadar cok okursan o kadar hizlanir ve cabuk bitirirsin sessiz okuma bi de sessiz okuyanin kiraati yoktur diye bisey duymustum en azjndan namazdaki gibi okumak gerekir en guzel sesli okumak
(249 puan) tarafından
Bende yasin suresini sürekli okudum için çoğu yerini ezberledim okurken hecelemiyorum çokta hızlı okumuyorum orta derecede anlaşılır halde okuyorum şükür bende sesli okumayı çok seviyorum kendimi çok mutlu ve huzurlu hissediyorum amın Allah razı olsun inşallah ❤️☺️
0 oy
(5,623 puan) tarafından
Kuzum kendine bir tane Kuranı Kerim al senin için daha iyi olur  evet arkadaşından alsan okusan yarıda kalsa sorun değil kaldığın yerden tekrar devam edersin 
(249 puan) tarafından
Bende hep bı strese girecem benim olmadı için bende bana ait olsun istiyorum çok almak istiyorum fiyatına hiç bakmadım yakın zamanda alan varsa yazar inşallah ☺️
0 oy
(189 puan) tarafından
Canım Kur'an'ı Kerimin bazı yerlerinde secde ayetleri var o yerlerde secdeye gitmemiz gerekir Tilavet secdesi deriz Vaciptir internetten de araştır vacip bilgin olsun 
(249 puan) tarafından
Bunu bilmiyordum canım ama abdestli olacam zaten çok hızlıda bitiremem 2 bebeyle ne kadar okursam ama gün içinde okuyorum
0 oy
(5 puan) tarafından
Ramazanda yaklaşıyor yakınındaki camilerde mukabeleyede katılabilirsin Rabbim şimdiden kabul etsin daim etsin
(249 puan) tarafından
Geçen sene gitmiştim camiye hoca çocukların iksiini kabul etmiyor ikisi bir yaramazlık yaptı için ev sahibim alt üst oturuyoruz bilmedikleirmi anlatıyor Allah razı olsun
(5 puan) tarafından
Bende iki çocukla gidiyordum yanında çocukların oyalana bileceği bişeyler götürsen belki ses yapmazlar ama evdende takip edebilirsiniz sonra inşallah kendin okursun
(249 puan) tarafından
İnşallah bakalım kısmet olursa cocukalrin yaşı çok yakın ikisi birbirini konuşturuyor ☺️
(5 puan) tarafından
Aynı benimkiler gibi uzın geliyor bi süre sonra susturamıyorsun çocuklari sen evde okursun canım inşallah okula başlafıklarında rahat tek gidersin Rabbim nâsip etsin
(249 puan) tarafından
Ay inşallah çok güzel olur bakalım seneye oğlum giderse kızımla giderim insallh misafirlik bile yaoamiyorum uzun süre hemen sıkılıyorlar
0 oy
(684 puan) tarafından
Aleyküm selam canım MASAALLAH RABBİM daim etsin günlük birer cüz okursan bir ayda hatim etmiş olursun. Namaz kiliyorsan eğer her namazın peşine ikiser sayfa okursan bir günde bir cüz yapmış olursun 
(249 puan) tarafından
Namaz kılıyorum genel olarak abdestliyim o yüzden çok okumak istiyorum yorumunuz beni daha da heveslendirdi heyecanlandırdı çok teşekkür ederim Allahim razı olsun inşallah ❤️☺️
(684 puan) tarafından
MasaALLAH canım senden de ALLAH razı olsun her namazın peşine ikiser sayfa okununca kolaylık olur bebelerin varya uzun süre okuyamazsin bu şekilde rahatlık olur sana
(249 puan) tarafından
Uzun süre okuyunca gözlerim de ağrıyor cocukalrim da uzun süre durmazlar evde tek oldum zamanlar özellikle rhat okuyorum inşallah bende azar azar da olsa okumaya çalışacam inşallah çok istiyorum ☺️
(684 puan) tarafından
Olsun canım oku da nasıl okuyorsan oku az çok bir sayfa bile okunsa insan huzurla doluyor
(249 puan) tarafından
Gerçekten öyle okuyunca tüm günden keyif alıyorum rabbimin izniyle okuycam inşallah niyetimi aldım ☺️
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Hergun bı cüz okursan 1 ayda biter.   1 cüz 20 sayfa oluyor.
(249 puan) tarafından
20 sayfa hiç okumadım bir günde ama okudukça okuyasim geliyor okudukça okudukça daha da açılım okuurim inşallah genel olarak abdestli olurum zaten çocuklarla fırsat buldukça okuycam inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️☺️
0 oy
(1,862 puan) tarafından

Kur'an'a aşığım okumaya aşığım o yüzden bıraksalaar beni 1 hafta da bitiririm. Ben diyim 15 sende 20 hatim yapmışımdır muhakkak ..

Ama şimdi 3 bebe var sene de bir yapsam o hatmi yine şükrederim:D

İlk defa bir postuna yorum yapıyorum sanırım .Allah kabul etsin. 

(249 puan) tarafından
Tecvitli okumuyorum keşke tecvitli okuyabilsem bir sayı veremem gün gelir az okurum gün gelir çok okuurm cocukalra bağlı ama elimden geldince çok okumaya çalışacam inşallah
(1,862 puan) tarafından
Hm sayı veremezsen tahmin edemem bacım. Allah yardımcın olsun .Ramazan'a kadar bitirmen dileğiyle
(249 puan) tarafından
Ay inşallah bende öyle çok istiyorum asıl bayramı o zaman ederim bitirirsem oruçta tutuyorum yermek derdim olmuyor eşimde tuttu için cocukalra sevdiği şeyleri yapıyorum bazen akşamdan kalan ramzanda yemek sorunu olmadı için daha da fazla okurum şimdi kış evdeyim bide genellikle okuurm inşallah
(1,862 puan) tarafından
İnşallah bacım inşallah. Allah yardımcın olsun
(249 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun güzel bacım ❤️☺️
0 oy
(5,777 puan) tarafından
Çocuktum evinizin hemen yanında Abdulkadir Geylani kız kuran kursu vardı okula giderdim hafta sonu oraya sabahtan gider sobayı yakar öğleye kdr okurduk yaş oldu otux belki 20 yıldan fazla oldu okuyorum hatmettigim çok oldu Elhamdülillah Rabbim sana da nasip etsin inşallah 
(249 puan) tarafından
Amin inşallah bende normal okuyorum ama hiç hatim etmedim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️❤️
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Canım kendi kuranını alıp oku hem eşinin cebine bereket olurmuş bana hocam öyle demişti tamam biride hediye eder ama kendin gidip alabilirsin çok büyük miktar da değil hacı malzemeleri satılan yerlerde var
(249 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Yâ hû okudukların hiç boşa gider mi yâ uygulamadan bile kur'ân okuyabilirsin. Ben aklımda tutuyorum kaldığım yeri dışarda mescidlerde bile farklı kur'ânlardan okuyorum. Otobüste falan elimde telefondan okuyorum. Arkadaşın iki büyük Kur'an kitabı varmiş işte birini vermiş okuyabildiğin kadar oku bir sayfa dahi okusan boşa gitmez.
(249 puan) tarafından
Ben kaldım yeri unuturum diye korkuyorum bir kurandan başlayıp bitirmek istiyorum Allah'ın izniyle başlıyacam insallh hocam birde haftada 2 tane yasin hatim grubu var onları da yetiştirebilir miyim acaba o gruptan da çıkmak istemiyorum
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Bende bebeğim için hatime başladım Allah'ın izniyle günde 6 sayfa okuyorum gayet güzel bir şekilde ilerliyor kendimi sıkmadan yormadan her gün okuyorum 8 cüz bitirdim bile bende ilk defa yapacağım hatim
(249 puan) tarafından
Maşallah Rabb'im banada nasip etsin. İnşallah biran önce başlamayı bende kendimi sıkıntıya sokmadan okumak istiyorum Rabbimden başka kimimiz var ki vaktimi boş geçirmek istemiyorum bende ilk defa çok heyecanlıyım maşallah sanada banada daha çok umut oldun teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️❤️
(1,694 puan) tarafından
Aklına koyduysan yaparsın merak etme kendini yormadan her gün okumaya çalış gün geçtikçe hızlanır zaten okuma arta arta devam edersin inşallah bitirebiliriz canım benim
(249 puan) tarafından
Aklıma koydum evet imzalı daha fazla vakit kaybetmeden basliycam inşallah bitirriiz Rabbimin izniyle ☺️❤️
0 oy
(3,082 puan) tarafından

Sevgi mealli Kur'an-ı Kerim ler var inşallah gönderen öyle gönderir. Öyle okumanı tavsiye ederim . Rabbim bize okuyup anlayalım die gönderdi ya Kur'an Kerim'i mesela ayetin önce Arapça sını sonra mealini okursan Rabbimizle konuşmuş gibi oluyorsun. Hem gözlerinde yorulmaz sürekli arapça süzmekten. Günlük 3 5 sayfa okusan yeter. Ben telefondan uygulamadan okuyorum kaldığın yeri işaretliyorsun güzel oluyor . Rabbim okuyup anlayıp amel edenlerden eğlesin inşallah <3

(249 puan) tarafından
Amin inşallah Allah'ım razı olsun inşallah güzel ablam bende bilmiyorum öyle mi ☺️
(143 puan) tarafından
Bir şey sorabilir miyim, kullandığınız uygulamanın adını söyleyebilir misiniz
(3,082 puan) tarafından
Ezan vakti pro uygulamasını kullanıyorum. Ayet altında meali var
(143 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 137 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ayseisik (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Rtyww (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 748 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ayseisik (32 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,689 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...