Selamun aleyküm bacılarım kuran okumayı ev sahibim öğretti şükür 2 sene olacak benim normal yasini şerif kitabım var ordan okuyorum ama ben büyük Kuran'ı Kerim'de okuyup hatim etmek istiyorum ev sahibimin kocaman var bana arada büyük Kuran'ı Kerim den de okutuyor büyük Kuran'ı elime aldım da böyle kalbim çok farklı attı heycan mutluluk daha farklı oldu hani ramazanlik da yaklaşıyor onun dışında kuran okumayı çok seviyorum kendimi çok huzurlu hissediyorum içimden okudum zamn kafam bazen karışıyor sesli okumayı çok seviyorum ev sahibim her zamn sesli okutuyor öz güvenin olsun hani sohbetlerde okursun dedi ve bana öğretti kayınbabam vefat etti kayınbabama 3 günlünde ben okudum çok duygulanmistim okurken ve ben büyük Kuran'ı kerimi okuyup hatim yapmak istiyorum yapan var mı içimde aşırı istek var sadece normal yasin kitabım var bir arkadaşımın 2 tane büyük kitabı var ona dedim dedi al oku bitince verirsin ama hatim ne kadar sürer sizce hani ben okurken kitabını isterse okuduklarim boşa gitsin istemiyorum bide yakın zamanda kuran i kerim alan var mı