+1 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (95 puan) tarafından
Kızlar mesela bi konu aciyo tepki alacak az cokda biliyo ondan sonra cevapları okuyup okuyup postu gizliyor gerçekten sinir oluyorum böylelerine keşke bu postu gizleme kalksa

5 Cevaplar

+11 oy
tarafından

O bir ikincisi de bazıları post açıyor o kadar insan yazıyor tenezzül edip bir cevapta vermiyor üstüne başka postlarda fink atıyor :D

tarafından
Hahahahahaaha en azından cevap vermemezlik etmiyorum ama herkese yazıyorum sohbet muhabbet sonra da bakıyorum kimse kalmayınca gece gizliyorum yalan yok ☺
(5,893 puan) tarafından
Kızlar peki belirli kişiler cevap verenler yada işine gelen yoruma cevap verenlere ne yapalımalı
tarafından
Bir tane yaş sopayla dövmeli onu da yapan çok anam ☺☺
(120 puan) tarafından
Hulyos ,❤️
(5,893 puan) tarafından
Sinir ediyorlar insanı ya
-Reklam-
0 oy
(11,037 puan) tarafından

Ay hemd nasıl. Hele bide uzun uzun yazmıssam. Bakıyorum ki gizlenmiş. Bi güzel sövüyorum:D

(95 puan) tarafından
Dimi ya bide o sinirle oturuyor insan yani ne gerek var biliyonki insanlarin sinir olacağı bişey ya yazma yada herşeyi göze alarak yaz
(11,037 puan) tarafından
Aynen. Bence bu konuda bi güncelleme fln gelmeli. En az 2 3 saat kişi açtığı postu gizleyemesin
(95 puan) tarafından
Aynen canm düzelir inşallah
0 oy
(4,861 puan) tarafından
Bende çok sinir oluyorum yazıyorum yazıyorum bir bakıyorum kaldırılmış bir de post açıp yorum yapmayanlara ayrı sinir oluyorum
(95 puan) tarafından
Admin hanim inşallah post gizlemeyi kaldırır cnm aslında bu cevap vermeyenlerin de önceki postlarina bakip boşu boşuna yazip kendini rahatsız etmemek lazım
(4,861 puan) tarafından
Ayy inşallah, sadece admin ve editörlerin gizleme hakkı olsa. Burada bir post açılıyorsa gelecek her yoruma hazır olmalari gerekiyor
(95 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(3,786 puan) tarafından
Alt komşu meselesiyle ben kapamadım uyarı vermişler 
(95 puan) tarafından
Yok canm ondan bahsetmiyorum görmedim
(3,786 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(20,270 puan) tarafından
Cevap verdikten sonra kapatanlar var belli bir süre en azından kapatamıyor olması gerek. Gerçekten uygulamanın en büyük eksikliklerinden biri belki hakaret küfür etti kapattı bilmiyoruz kapansa bile yorum yazamazak da yazılanları görmemiz lazım 
(5,576 puan) tarafından
Ortalığı kan götürür kız öyle olsa :D
(20,270 puan) tarafından
Ama on tane bildirim gelmiş post kapatılmış e ne anladım ben bundan yani aktif postu kapatamıyor olması gerekiyor. Ha bide post horlatan özellikle bunu keyfi yapan engel yemeli en azından bir süre cevap yazamamalı
(5,576 puan) tarafından
Hakaret edende bir süre yorum yapamamalı bence. Bi anket yapılsa keşke uygulamada neler istiyoruz diye
(20,270 puan) tarafından
Kesinlikle.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 566 göst.
20 Şubat 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kelebeğimm (1,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
0 oy
3 cevap 356 göst.
23 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ümmühan (5 puan) tarafından soruldu
+5 oy
19 cevap 539 göst.

Kategoriler

1,441,402 soru

23,693,003 cevap

311,108 kullanıcı

...