0 oy
81 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (323 puan) tarafından
Sarı renk tutarmi acaba kizlar bal köpüğünun üstüne 

4 Cevaplar

0 oy
(323 puan) tarafından
Bilgisini olan lütfen 
-Reklam-
0 oy
(88 puan) tarafından
Sari saçını mahvetme derim ben yaptım o renklere yakin sari saçımdan oldum yıprandı mahvoldu saclarim
(323 puan) tarafından
Yaa benmkide tam sarı durmuyor sence nasl bir yol izleyebilirim bu durumdan açık bal köpüğü rengi vrmi
0 oy
(1,318 puan) tarafından

image

image

Tutar canım ben kendi saçımı mor kapaklı açıcı ile acıyodum sadece %9 Luk. Bal kopuguydu. Onun üzerine 11.0 ile boyadım bebek sarısı oldu. Sana tavsiyem dikkat edip izleyebileceksen palettenin 0 numarası var çok güzel açıyor ve hızlı. Benim 5 dakika da sapsarı yapmıştı ama dans eseri baktimda gördüm. Sürekli bakmak gerekiyor. Yok riske atamam dersen normal boya ile boya. Bal köpüğünün üstüne gayet güzel tutar. Ben a101 de satılan boya ile boyuyordum 2 li tüp olandan. Seacolor markası. Herkes kuaförü soruyordu. Çok memnun kaldım ondan

(323 puan) tarafından
Açma işlemi ypamm cnm direk boyama ancak olur cnku Dr hangi renk numra olrk atarmsn bna boyasam tutar
(323 puan) tarafından
Açıcı ile yıpranır cnm daha çok o riskide alama
(1,318 puan) tarafından
Ekledim canım yoruma. 11 no 01-02 olarak geçiyor 10 u da güzel ama tam pilatin yapmaz
0 oy
(674 puan) tarafından
Sarı saç pişmanlıktır. Benim kadar sarıya aşık bir insan yoktur. Eskiden saçlarım çok güzeldi çok uzun, bakımlı ve sağlıklıydı ama sarı yaptığımdan beri saçlarım çok yıprandı, çok sağlıksız ve bakımsız oldu. Şimdi kumrala yakın bir renk yaptım da kurtuldum. Çok şükür saçlarım yavaş yavaş kendini toparlıyor. 
(323 puan) tarafından
Aşırı satışa istmiyorm cnm
(674 puan) tarafından
Sarı yapman için illa ki saçlarını açıcı ile açman lazım açıcı da saçı yıpratıyor o yüzden demiştim. Yine de tercih senin ben sadece kötü bir deneyimimi anlatmak istedim.
(323 puan) tarafından
Haklan cnm tabikide sana katılıyorum yanlış yazdım hakkini helal et peki sence ne tavsye edersin bu durumda renk olrk
(674 puan) tarafından
Helal olsun canım ne demek. Tenin hangi renk bilmiyorum. Mesala benim saçım çok sarıydı açık kumrala boyadım çokta güzel oldu çok doğal gibi görünüyor. Kahve tonları veya sıcak çikolata da güzel. Sen istersen birde internetten renklere bak bak çok güzel renkler var.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
10 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Onlygirl (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 92 göst.
12 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde merica87 (173 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 138 göst.
+2 oy
17 cevap 160 göst.

412,192 soru

12,408,478 cevap

44,718 kullanıcı

Kategoriler

...