0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (94 puan) tarafından
Hep olumsuz kötü şeyler düşünüyorum ya hayatımı yaşayamıyorum hep içimde korku var.Ya şu olursa ya bu olursa hep böyleyim.Canim çok sıkılıyor böyle olunca,tüm modum düşüyor.Ozellikle bu aralar kimseye tahammülüm kalmamış eşim birşey dese küfür olarak algılıyorum eli elime değse sinir oluyorum.Konteynarda kalıyoruz Allah kısmet ederse 2-3 aya yeni eve taşınacağiz ama yine hep aklımda ya savaş çıkarsa ya birşey olursa falan diye düşünüp mutlu olamıyorum.2 gündür dünya üstüme geliyo sanki herkese çatıyorum kimse bana birşey demesin dokunmasın istiyorum.Diğer taraftan da böyle olmak istemiyorum böyle şeyler düşünmek istemiyorum,mutlu olmak istiyorum.Sanki mutlu olunca hemen kötü birşey olacak zannediyorum Deli olacam artık..

5 Cevaplar

0 oy
(6,451 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bak gülüm geçmiş yaşanmış gelecek ise bir muamma dir sen şimdi ki anı güzel yaşa 

Eûžu besmele çek Allah'a sığın bol bol kur an ve mealini oku bak bakalım ne korku ne tasa kalır 
(94 puan) tarafından
Asıl huzursuzluğum zaten namaz kılmamak.Hayirlisiyla yeni eve geçince ilk işim namaza başlayıp ibadet yapmak olacak.Simdi niye kılmıyosun dersen Konteynardayim tek odada kalıyorum çocuğum küçük sürekli bana yapışık geziyor emmek için.O zaman hem sütten kesecem hem alanım olacak Allah'ın izniyle
(6,451 puan) tarafından
Erteleme gülüm bak Rabbim kur anda ne buyurmuş her ümmet için bir ecel vardır vakitleri dolunca ne bir saniye ileri alınır ne de geri alınır, yani sen sen ol yarın sonra başlayacağım deme hemen başla çünkü namazın bahanesi yoktur
(2,154 puan) tarafından
Ya sen namazını kılmadan senin namazın kılınsa bacım ne yapacaksın . 2. Bir şans yok . Mezardakiler pişman olanlarla dolu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen Allah'a teslim olmadin mi canim netden korkuyodun kaza ve kader Allah’tan degil mi tobe hasa tevekkul edeceksin hamd edeceksin yapacak bisey yok bi zorluk gelecekse gelecek 
(94 puan) tarafından
Engel olamıyorum düşüncelerime.Hep anı kaçırıyorum bu yüzden, hemen modum düşüyor canım sıkılıyor
tarafından
Namaz kiliyo musun canim
(94 puan) tarafından
Kılıyodum başlamıştım geri bıraktım ama geri başlayacağim Allah'ın izniyle..
tarafından
Namaz insanin icini asiri ferahlatan bisey basla faydasini goreceksin bende cok zor donemler gecirdim cok zorlaniyodum sabredemiyodum ses cikarsam bi ise yaramiyodu namaza basladim icime ferahlik geldi sonra hersey duzene girdi
0 oy
(1,881 puan) tarafından

image

sadece sana bunu demek istiyorum. Kendimede hep diyorum
0 oy
(486 puan) tarafından
Büyük ihtimalle anksiyete hastasısın canım. Bende de bu hastalık var. İnsanlar ne kadar takma dese de öyle kolay olmuyor işte. Bilirim. Sürekli korkuyla yaşamanın ne demek olduğunu da bilirim. Psikiyatriste randevu alıp gitmen lazım. Bu dediklerinin aynısını doktora da söylemen lazım. Allah yardımcın olsun inşallah. 
0 oy
(62 puan) tarafından
Ben namaz kılmıyorum ama çok dua okurum. İş yerinde fırsat buldukça zikir çekerim. Duamı ederim. Bazen hüngür hüngür ağlayarak okurum duamı. Bazen içim coşkuyla dolar öyle okurum. Çok değişik hisler olur. 

Sorarsan ben kendi cenazeme kadar düşünürüm. Bugünü değil yarın ya böyle olursa diye düşünürdüm. İşte kendimi dualara teslim ettiğimden beri her şeyi allaha havale ettiğimden beri o kadar iyiyim ki.

İyilik, huzur ve sağlık hep sizinle olsun. Umarım sevdiklerinizle hep iyi olursunuz.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 133 göst.
+1 oy
8 cevap 165 göst.
0 oy
2 cevap 131 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (408 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 79 göst.

Kategoriler

1,444,016 soru