0 oy
158 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (189 puan) tarafından
Kızım..8 aylık ne uyku düzeni var ne uyuyor ne uyutuyor memeyle yatıyor memeyle kalkıyor bu saat oldu yeni uyudu ve ara ara ağlıyor beşikte sallıyorum meme vermeyim sallayim diyorum yok gece zaten sabaha kadar ağlıyor sürekli emziriyorum gündüz biraz da iyi napcami şaşırdım ilk çocuğum eşim zaten sabah gidiyor akşam geliyor 

11 Cevaplar

0 oy
(7,431 puan) tarafından

Doymuyor mu gazı mı var 

Belki bi sıkıntısı vardır 

(189 puan) tarafından
Gazı değil karnını yeni doyurdum acaba 8 de bı şekerleme yaptı ondan mı uyumsk istemedi uyutmayim diyorum uyku saatine asla dayanmıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlum 5 yaşında ama gel gör zerre iyi gitmiyor sürekli mızmız sürekli ağlıyor sürekli konuşuyor bazen bıkıyorum isyan ediyorum sonra gene pişman oluyor üstelik 34 haftalık hamileyim ikinciye nasıl yeteceğim bilmiyorum yani biz annelerde bazen bıka biliyoruz rabbim sana da sabır versin bacım bebek zor oldu zordur yani
(189 puan) tarafından
Üzülüyorum yemin ederim bağırıp sinirleniyorum geri pişman oluyorum ama kaza orucum huysuzlugu ev rutinleri....
tarafından
Seni anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım şuan rabbim kolaylık versin biz annelere ne diyeyim belki dışı falan çıkıyor
(189 puan) tarafından
Evet olabilir eşimden birazcık destek bekliyorum ama o da hayal gibi bir şey hâlâ sen napiyorsn ki diyor
tarafından
İşte eş destek vermedi mi ruhen de yoruluyorsun eş desteği çok önemli
(189 puan) tarafından
Öyle tabi
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Belkide destekli uyuduğu için devamlılık istiyordur veya diş geliyor olabilir mi 8 aylık bebek çok sık uyanmamasi lazım 
(189 puan) tarafından
Belki de....ona Bir türlü yetemiyorum ki
(13,559 puan) tarafından
Oyle düşünme canım her bebek öyle uslu gülecen olmuyor maalesef benim kızım 2.5 yaşında daha yeni  rahatlıyorum
(189 puan) tarafından
Aşırı düşkün bana her dk.yanimda olayım istiyor biliyorum bebek ama işte dediğiniz gibi her bebek farklı
(13,559 puan) tarafından
Tek bakıyorsaniz bunalmaniz normal aynılarını yasadim
(189 puan) tarafından
Evet tek bakıyorum
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Aynı benmki de zor uyudu şimdi gözü kapalı kalkmak istiyor 9 aylık baştan beri uyku problemi yaşıyoruz sabah a kdr kalkıp ağlıyor emmiyosa gezdiriyorum kucakta birinde emiyosa diğerinde emmıyo çok psikolojim bozuldu artık oturup ağlıyorum gündz zaten dinlenme şansım hiç olmuyor 
(189 puan) tarafından
Nasıl olacak ne zamana kadar böyle yapmaya devam edecekler acaba bu diş filan değil ya huy
0 oy
(1,704 puan) tarafından
Bu donem boyle bir donem canim. Şu dişleri tamamen cikmadan cocuklarda uyku denilen şey olmuyor. Sabret yapcak bisey yok
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Sütten kesene kadar böyle. Şimdiden kendini hazırla. Binde 8. Ayda atak var. Uyku gerilemesi. 
0 oy
tarafından
Sadece gece mi mizildaniyo boyle oyleyse 8 ayda bi atak var 1 1 bucuk ay suruyo 
(189 puan) tarafından
Evet gündüz bir tık daha iyi canım
0 oy
(168 puan) tarafından
Oğlumda öyle 14 aylık hâlâ mız mız oluyor sabaha kadar normalde bu kadar mız mız değildi alışkanlık mı yapıyor gazı mı oluyor bilmiyorum bazen diş sancısı diyorum asla geç uyutmuyorum alışmasın diye en geç 10 buçuk 11 gibi uyuyor ama gündüz de 2 defa uyku yapıyordu acaba gündüz uykusunu alıyor diye mi öyle mız mız diye düşündüm bugün tek uyku yaptırdım bakalım birkaç gün gözlem yapacağım geçen uyudu gece 3 e kadar 20 defa kalktı gece 3 ten sonrasını saymıyorum bile artık bende bir yerden sonra yoruluyorum uykusuz olunca başım ağrıyor kızıyorum ama pişman oluyorum anlamıyor ki biraz daha sabretmemiz gerekiyor birde çalar saat gibi doğdu doğalı sabah 7 de ayaktayız uyanıyor daha hiç oğlumun 8 9 da kalktığını görmedim biraz uyu yani geç kalkalım istiyorum yok maalesef böyle alıştı 
(2,813 puan) tarafından
7 de kalkan bebek için 11 çok geç bir saat bence en kötü 9 buçukta uyuması lazım o yüzden bile huzursuz oluyor olabilir
(168 puan) tarafından
En geç 11 o da sürekli değil bazen inadı tutuyor uyumuyor gündüz 2 uyku yapıyor öğlen uykusu 11 de tekrardan 5 gibi uyuyor uyumasını istemiyorum ama bu seferde kendi dayanamıyor ya agresif oluyor ya da bir bakmışım uyumuş Kendi kendine belkide ondan dolayı huzursuzluk oluyor diye düşünüyorum
gece çok uyanıyor  normalde saat 9 buçuk veya 10 olduğunda uyutuyorum ama dediğim gibi bazen inadı tutuyor uyumuyor 11 buluyor dün tek uyku yaptırdım öğlen 2 ye kadar oyaladim sonra uyuttum akşam misafilikteydik diye 11 de uyudu o da desteksiz besikte ve gece huysuzluk yapmadı birkaç gün böyle deneyeceğim bakalım
(2,813 puan) tarafından
2.uykuyu çok geç yapıyor o yüzden geç uyuyor. Benzeri problemleri biz de yaşıyoruz ama sabah geç uyandığı zaman 2.uykusu geç olursa dediğin gibi oluyor aynı.  Sizin bi de sabah da erken uyanıyormus yorulduğu.icin gece kalitesiz uyuyor bence o yüzden uyanıyor olabilir
(168 puan) tarafından
Aynen olabilir bakalım tek uykuya geçiriyorum dünden beri umarım çözümü bu olur öyle küçükte değil zaten artık tek uykuya geçme zamanı gelmiştir artık bence
(2,813 puan) tarafından
Aslında bi 4 Ay daha uyusa gelisimi için iyi olir 7 de uyaninca 10 gibi uyutup 1 saat sonra uyandırıp 3 gibi tekrar uyutsaniz 5 te uyansa en geç 10 da uyur aslında bunu deneseniz daha iyi olabilir belki ama her çocuk farklı tabi
(168 puan) tarafından
Olmazsa deniyeyim dediğiniz gibi
0 oy
(2,813 puan) tarafından
17 aylığız bizde de durum aynisi 6 7 Ay daha dişimi sıkmaya çalışacağım kesmek istiyorum ama küçük diye kıyamıyorum Allah hayırlısını versin 
0 oy
(567 puan) tarafından
Benim uyku düzenimi dener misiniz. 

Sabah 8 uyanış

10.30 uyku 11.30 a kadar en fazla 

Sonra 

13.30 uyku 13.30 a kadar en fazla

16.30 uyku 17.00 e kadar en fazla

20.30 21.00 gece uykusuna geçiş öncesinde mutlaka banyo bakım burun temizliği vs.... 
(189 puan) tarafından
Ama benim kızım en geç 6 buçukta ayakta
(567 puan) tarafından
Tamam.
Söylediğim saatlerden 1 buçuk saat düşüp hesaplayın. Gece de uyanınca bu çocuk uyumuyor diye oyun oynayıp ya da aydınlık bir yere götürmeyin uyutmak için uğraşın
0 oy
tarafından
13 aylık oğlum neredeyse 1 aydır doğru düzgün uyuyor dediğin gibi memeye çok geliyor yanıma alıp yatırıyorum yatarak emziriyorum bi öğle dene canım büyük oğluma öyle alıştırdım mesela yatarak emdiği için daha iyi uyuyordu 
(189 puan) tarafından
Kesinlikle deneyecm peki uyuyunca yanından alıyor muydun
tarafından
Bazen almayı unutup uyuyorum valla haahha ama çoğu zaman koyuyorum ilk denemede alışmaz tabi uyku düzeni bozuksa ama sonra sonra alışacak canım oturursk emzirdiğim zaman hem benim belim ağrıyor gece hem de çocuk uyanıp kalkmak istiyor ama yatarak emince öyle yapmadı hiç

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 101 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (499 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
4 cevap 70 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ozlm1212 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.

408,336 soru